Arda Turan: "Farklı açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm"

Siyah tuvalet kağıdı ile poposunu silen adam sosyal medyadan boyna konuşup duruyor bu kulübün başkanı yok mu buna sus diyen zaten taraftar 😡 sinirli.

Geldi yine tipini sevdiğim
Buna kadar düşmüşler gündem değiştirmek için

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Gönderinin altındaki yorumları okuyunca neden burnumuzun boktan kurtulmadığını iyice anlıyor insan

saç taramanın sırası mı şimdi

Farklı açıdan beni de biri çekse ya zayıf adamım göbeğim olsun benimde

3 farklı açıdan göt ve göbek görünüyor arda ne anlatıyon lan. Yandan koşma pozisyonunda benim de göbeğim içe giriyor. Düz olarak yandan bakınca o karındaki şişlik ne kardeşim.

Marca'ya mi laf etmis? Gozu olan herkes gobege yag bagladigini gordu zaten neyin aciklamasi bu ?

Kabahat, futbolu -fiilen- 30 yaşında bırakmış bu herifte mi, yoksa kendisine ihanet edip zor durumlara düşürmesine rağmen, elini öpüp biat etti diye, 34-35 yaşındaki halinden medet umanda mı? Sorulması ve cevap verilmesi gereken asıl soru budur...

Bu göbeğe rağmen bilmem kaç küsür ay olmamasına rağmen hala en teknik topa hakim gözüken oyuncu olması kadro kalitemizi gösteriyor bu sene hocalık birşey yok kim gelirse gelsin aynı sonuç belki daha kötüsü alınacak..Seneye acil revize etmek şart gençleşmek+kalite..Arda'da bu vaziyetle devam etmesin fazla hocalık tarafına kaymış artık.

Arda Turan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

61dabca586b24415dc2547a7.jpg

Arda Turan: "Gece, gündüz geri dönebilmek için çok çalıştım. Ligde bu kadar arkada kalmış durumdayken, ağrılarımı tolere edebileceğimi düşündüğüm ilk anda, sağlık ekibimizden ve hocamdan izin alarak, takım arkadaşlarıma ve kulübüme yardım edebilmek için sahada oldum. Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, birlikte çalıştığım insanların gösterdiği büyük çabanın, emeğin sonucu; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm midir?"

Arda Turan: "Hayır. Bunun böyle olmadığını da herkese, tüm kariyerim boyunca yaptığım gibi çok çalışarak yeniden hatırlatacağım. Galatasaray için mücadele vermekten geri durmayacağım, bu genç takımın büyüme sürecinde bana ne zaman ihtiyaç duyulursa orada olacağım."
Ulan bir sans verildi, duzgun bir macin yok son 1.5 sene, 100 paragraf sosyal medya aciklaman var. Sirf bos lafsin

Geri
Üst Alt