Arda Turan: "Farklı açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm"

Öyle açı maçıyla alakası yok. Top gibi olmuşsun bir futbolcuya kıyasla, hangi açıdan çekersen çek yine yuvarlak.

Burdaki yazılanların aksine arda'nın instagramına destek yağmış.

Paralel evrendeyiz sanırım

'Şöyle içime çekeyim de bir kare daha al be abi hadi gözünü seveyim'

Zamanında kilo muhabbetine sahada yığılmış kalmış adamsın oğlum sen. Gıdın vardı lan o dönem. Hem suçlusun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun.

Hülya Avşar’ın selülit muhabbeti gibi. “Farklı açıdan çektiler” diyor bir de :red:

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“Pavalı köpeklev” onlar r’taş.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir takımın taraftarı 90 derece görüş ayrılığına düşer mi yahu ben böylesini ilk defa görüyorum.

Forum & Ekşi aynı kafada

İnstagram ve Twitter paralel yapıda

Kaptan sen istersen 100kg ile oyna, yine arkandayızzz

Zamaninda MySpace Angle diye birsey vardi. Beni cikolata tarafimdan cekerseniz kilolu durmuyorum diyor herhalde

Hadi çok net olmasına ragmen göbeği gıdığı görmedik diyelim... Veteran hızında oynamanın sebebi nedir kardeşim? Sakatlık falan gec bunları hazır degilsen degilim de oynama rezil etme bizi

Burak Yılmaz senin fotoğrafçın tabi, onun dışında açıyı, ışığı tutturabilen yok konu sen olunca.

Burdaki yazılanların aksine arda'nın instagramına destek yağmış.

Paralel evrendeyiz sanırım

Alper merak edip girdim baktım valla, belki sen ilk zaman girip bakmışsındır
Şu an 10 mesajın en az 8’i eleştiri veya dalga
Ve istedikleri kadar sosyal medyadan algı yapmaya çalışsınlar, insanlar gerçekleri görüyor artık

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Alper merak edip girdim baktım valla, belki sen ilk zaman girip bakmışsındır
Şu an 10 mesajın en az 8’i eleştiri veya dalga
Ve istedikleri kadar sosyal medyadan algı yapmaya çalışsınlar, insanlar gerçekleri görüyor artık

Bu fotoyu koyduğunda yukardaki beğeni alan yorumlara baktım alayı gaz veriyodu. Şimdi dengelendi mi bilmiyorum doğrudur yani.

Bu fotoyu koyduğunda yukardaki beğeni alan yorumlara baktım alayı gaz veriyodu. Şimdi dengelendi mi bilmiyorum doğrudur yani.

Direkt gelen yorumları tabi ki beğenmediklerini siliyor
Yorumların altındaki cevaplara bakabilirsin :)
Asıl oralarda görebilirsin gerçek halkın tepkisini

gelecekteki hocamıza kırıcı sözler söylemekten kaçınalım

Geri
Üst Alt