Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden uzak olsun da isterse barcelona'yı çalıştırsın.
Ya yürü git. Bizden uzak dur da ne halt yiyorsan ye umrumda değil.
Bu sebepten dolayı olmayacağı garanti gibi bir şey; onu diyoruz...Gevşek ve tutarsız bir karakter yani. Mesela Sergen daha zekidir bence; o da gevşektir ama adamın belli bir çizgisi var...Doğru söylemiş. Arda hayatımda izlediğim en Zeki Türk futbolcu.
2007-2010 arası bizde
2008-2014 arası MT’da
Sahanın patronu benim dedirten bir oyunu vardı.
Özel hayatı çalkantılı olmasa ve baskıya dayanıklı ve pragmatist olsa üst düzeyde daha uzun yıllar çok rahat oynardı ve 35’inden önce de bu ülkeye dönmezdi.
O yüzden az soğukkanlı olabilirse net en iyi teknik direktör olur. Çok önemli hocalar ile çalıştı. Çok ciddi tecrübe ve zeki.
Olmazsa da sebebi yine kendisi.
Ulan yürü git onların yanına dangisterAhmet Nur Çebi başkanımı çok severim. Emre Kocadağ canım, ciğerim gibidir."
![]()
Arda'nın iyi bir futbol birikimi var. Cidden niyeti varsa ve bunun üzerine kafa yorarsa çok başarılı bir hoca olabilir. Öyle tepeden inme değil ama. Fatih Terim gibi tırnaklarıyla kazıya kazıya olacak.Arda Turan bence iyi bir td olur. Ekibini iyi kurarsa akıllı adam tecrübesi de yerinde. Oyunculuğunda da aklı sayesinde o seviyelere kadar çıktı. Yeter ki aklını kullansın. tabanca göstereceği için korkudan oynayabilir topcular
Akıllı, egolu hepsi tamam ama insan idaresi konusunda fatih terimden ders alması lazım bana çok gevşek geliyor arda turan yani gerektiğinde o ciddiyet olabilecekmi.Arda Turan bence iyi bir td olur. Ekibini iyi kurarsa akıllı adam tecrübesi de yerinde. Oyunculuğunda da aklı sayesinde o seviyelere kadar çıktı. Yeter ki aklını kullansın.
Herkesin kendini geliştirmesi gereken bir meziyet var. Sergen de bundan daha beterdi ama gitti şampiyon oldu adam. O kısmı geliştirecek olan Arda.Akıllı, egolu hepsi tamam ama insan idaresi konusunda fatih terimden ders alması lazım bana çok gevşek geliyor arda turan yani gerektiğinde o ciddiyet olabilecekmi.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam arkadaşlar 100 defa yazmaya gerek yok aynı şeyi.
Bir de ardı ardına yazmışsınız :red:
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi