Arda Turan: "Fatih Terim bana, beni sadece sen geçebilirsin dedi"

bizden uzak olsun da isterse barcelona'yı çalıştırsın.

Ya yürü git. Bizden uzak dur da ne halt yiyorsan ye umrumda değil.

Bizden uzak olda ne halin varsa gör

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam arkadaşlar 100 defa yazmaya gerek yok aynı şeyi.

Bir de ardı ardına yazmışsınız :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru söylemiş. Arda hayatımda izlediğim en Zeki Türk futbolcu.

2007-2010 arası bizde
2008-2014 arası MT’da

Sahanın patronu benim dedirten bir oyunu vardı.

Özel hayatı çalkantılı olmasa ve baskıya dayanıklı ve pragmatist olsa üst düzeyde daha uzun yıllar çok rahat oynardı ve 35’inden önce de bu ülkeye dönmezdi.

O yüzden az soğukkanlı olabilirse net en iyi teknik direktör olur. Çok önemli hocalar ile çalıştı. Çok ciddi tecrübe ve zeki.
Olmazsa da sebebi yine kendisi.

Doğru söylemiş. Arda hayatımda izlediğim en Zeki Türk futbolcu.

2007-2010 arası bizde
2008-2014 arası MT’da

Sahanın patronu benim dedirten bir oyunu vardı.

Özel hayatı çalkantılı olmasa ve baskıya dayanıklı ve pragmatist olsa üst düzeyde daha uzun yıllar çok rahat oynardı ve 35’inden önce de bu ülkeye dönmezdi.

O yüzden az soğukkanlı olabilirse net en iyi teknik direktör olur. Çok önemli hocalar ile çalıştı. Çok ciddi tecrübe ve zeki.
Olmazsa da sebebi yine kendisi.
Bu sebepten dolayı olmayacağı garanti gibi bir şey; onu diyoruz...Gevşek ve tutarsız bir karakter yani. Mesela Sergen daha zekidir bence; o da gevşektir ama adamın belli bir çizgisi var...

Saha dışını bir kenara koyuyorum. Mevzu skandallarsa Fatih Terim'in de az vukuatı yok. Mekan basmak, yöneticiye kafa atmak vs. :asd: Arda'nın iyi bir futbol birikimi var. Cidden niyeti varsa ve bunun üzerine kafa yorarsa çok başarılı bir hoca olabilir. Öyle tepeden inme değil ama. Fatih Terim gibi tırnaklarıyla kazıya kazıya olacak.

Arda Turan bence iyi bir td olur. Ekibini iyi kurarsa akıllı adam tecrübesi de yerinde. Oyunculuğunda da aklı sayesinde o seviyelere kadar çıktı. Yeter ki aklını kullansın. tabanca göstereceği için korkudan oynayabilir topcular

Doğru topculara tabanca gösterdiğinde oynamasinlarda gorelim

Arda Turan bence iyi bir td olur. Ekibini iyi kurarsa akıllı adam tecrübesi de yerinde. Oyunculuğunda da aklı sayesinde o seviyelere kadar çıktı. Yeter ki aklını kullansın.
Akıllı, egolu hepsi tamam ama insan idaresi konusunda fatih terimden ders alması lazım bana çok gevşek geliyor arda turan yani gerektiğinde o ciddiyet olabilecekmi.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emreden harika bir TD olur ama Ardadan yardımcı bile olmaz. Antrenmana uyanamayip yardımcısı gönderir Arda. Hırsla yetenek farklı şeyler. Arda da hırs yok. Zamanında vardı, bitti. Futbolda duygusallığa yer yok. Calismayla olur. Oturup artistlik yapıp, oyuncularla poker oynar maç gecesi. Bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştirdim, yanildigim olmadı. İnsan yönetimi zor iş, terim öyle veya böyle takımda ağırlığını hissettirir, ama Arda bı cıvık bı artist halleriyle iki güne takımda enseye şaplak g.te parmak vaziyeti alır. Zeki biride değil ayrıca. Zor zamanlarda verdiği saçma kararlarıda biliyoruz, milli takımı bırakma, silahla hastane basma etc.

Tamam arkadaşlar 100 defa yazmaya gerek yok aynı şeyi.

Bir de ardı ardına yazmışsınız :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20181227_105650.webp

Tff 3.ligde teknik direktörlük yapabilirse basari sayilir.

Geri
Üst Alt