Arda Turan: "Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum"

Atletico efsanesiyim demesine takilanlar goruyorum. Herif dogru soyluyor olm

Galatasaray ile dogru duzgun basarisi yok, duzmece el öpme sahnesiyle Terim gider ayak son dk kazigi soktu bize bu herifi. Neyse ki camia icinde hala istemeyenler var.

Bizden uzak durdugu surece ne yaptigi cok onemli degil.

Kızmayın beyler kötü bir açıklama değil bu. Kendisi gerçek bir Galatasaraylı ama bizde iz bırakan bir kariyeri olmadı. Bu açıklamayı muslera, sneijder melo gibi isimler yapsa bende kızarım ama bu Arda için geçerli değil.

Alt yapıdan çıktı oynadı iyi bir bonservis kazandırıp kariyerinde yükselmeye devam etti bu kadar basit.

Boey’de mesela efsane değil bir kazanım bizim için.

Söylediği doğru. Ne kazandırdı ki efsane olacak?

Bizde toplanda oynadığı sezon

2006-2007
2007-2008
2008-2009
2009-2010
2010-2011
2020-2021
2021-2022

7 yılda 1 şampiyonluk almış kalan 9 sezonda başarıların çoğu Atletico ile.

Fatih Terim de futbolcu iken efsanemiz değildi.
Bu söylediğinize katılmıyorum. Jübilesinde stada helikopterle indirilmiş bir isim. Zaten aynı pozisyonda oynayan topçular değillerdi.

Bu söylediğinize katılmıyorum. Jübilesinde stada helikopterle indirilmiş bir isim. Zaten aynı pozisyonda oynayan topçular değillerdi.
Arda’dan saha büyük Galatasaray kariyeri vardı. 14 yılın çoğunda takım kaptanıydı. İyi de futbolcuydu ve oynadığı takımlar kötüydü genelde ama,0 şampiyonluk yaşamış o yıllarda

87-97 arası oynasa efsane
65-73 arası oynasa yine efsane olurdu.

Çok iyi futbolcu ve takım kaptanı oldu. Antrenör olarak da acısını çıkardı. Yanına yaklaşması zor başarılar aldı zaten.

Arda ise 7 yıl boyunca bizde iyi oynadığı dönemler kadar sakat ve kötü olduğu dönemler de olan çok iyi bir futbolcuyfu bana göre. O da 2008 dışında şampiyon olamadı hatta tarihin en kötü sezonları olan 2010-2011 ve 2021-2022 de kaptandı ve çoğunda sakattı.

Bence benzeşiyor bu açıdan. Galatasaray’ın Güneşspor bölünmesi hariç en kötü döneminde çok iyi futbolcu Terim, ve Galatasaray’ın görece daha güçlü olduğu dönemde kötü sezonlarında Galatasaray kariyerinin çoğunu geçiren Arda.

Futbolcu olarak Galatasaray efsanesi değil tabii ki. Bizde oynadığı dönemler şanssızlığına Galatasaray tarihinin en kalitesiz kadrolarına denk geldi belki de. Selçuk İnan çok daha büyük efsanedir Arda Turan'dan. Tabii bu durum Arda Turan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğu gerçeğini değiştirir mi? Değiştirmez.
Selçuk efendinin de hiç farkı yok.

Hagiye bulent korkmaza yapılmadı jübile Allah aşkına Arda kim oluyor. 1 şampiyonluk yaşamış kulüpte 7 sezon falan geçirmiştir heralde.
Onlar'a da jübile yapılmalıydı reis.1 tane Hazırlık Maç'ı yapmak bence kolay.Genel olarak gittiği zamanda kadro kötüydü reis.O zaman kim olsa gitmek isterdi bence..
jübile maçı ayrı da arda bu takıma doğru düzgün ne kazandırdı ki sportif olarak efsane olsun zaten
Kadro olarak iyi değildik gittiği zamanda reis.Bence takıma bonservisi kazandırmış 1 futbolcu da olsa futbolu bizde bırakan futbolculara 1 jübile Maç'ı ayarlamak gerek bence.Yazın her türlü Hazırlık Maç'ı oluyo ister full oynatırsın ister son 10-20 Dk falan filan oynatırsın..

Gündem değiştirme çabanı anlıyorum Kral 👀

İyi de bu açıklamada bir sıkıntı yok ki. Adam Atletico Madrid'de daha büyük başarılara imza attı. Galatasaray'da 1 şampiyonluğu var, başka da bir başarı yok onun döneminde. Ama Atletico'da büyük işler başaran bir takımın parçasıydı. Bunu kastetmiştir.

Kötü bir şey dememiş doğru da demiş. Arda efsane olacak işler yapamadı bizde

Arda’dan saha büyük Galatasaray kariyeri vardı. 14 yılın çoğunda takım kaptanıydı. İyi de futbolcuydu ve oynadığı takımlar kötüydü genelde ama,0 şampiyonluk yaşamış o yıllarda

87-97 arası oynasa efsane
65-73 arası oynasa yine efsane olurdu.

Çok iyi futbolcu ve takım kaptanı oldu. Antrenör olarak da acısını çıkardı. Yanına yaklaşması zor başarılar aldı zaten.

Arda ise 7 yıl boyunca bizde iyi oynadığı dönemler kadar sakat ve kötü olduğu dönemler de olan çok iyi bir futbolcuyfu bana göre. O da 2008 dışında şampiyon olamadı hatta tarihin en kötü sezonları olan 2010-2011 ve 2021-2022 de kaptandı ve çoğunda sakattı.

Bence benzeşiyor bu açıdan. Galatasaray’ın Güneşspor bölünmesi hariç en kötü döneminde çok iyi futbolcu Terim, ve Galatasaray’ın görece daha güçlü olduğu dönemde kötü sezonlarında Galatasaray kariyerinin çoğunu geçiren Arda.
Sizi anlıyorum ama benim fikrimce efsane olmak ayrı, başarılı olmak ayrı şeydir. Başarı ve aidiyet ayrı şeyler fikrimce.

Fenerliler emreyi yiyor ya şimdi, biz de illa bir gs liyi yicez

Yahu kapılmayın şu algılara. Arda’nın gs ye hizmeti çoktur ve olmaya dewam edecektir

Söyledikleri de normal

Haklı yalnız ne yaptı ki GS efsanesi olacak. Melo ve Sneijder'i Arda'nın önüne koyarım.

Efsanemiz midir bilmem ama. en büyük Türk futbolcusudur kendisi.

Geri
Üst Alt