Arda Turan: "Galatasaraylılarla biraz olsun dertleşmek istiyorum"

Arda turan tribünlere oynamaya bayilirr.

terim: 10 yil sonra kendini nerde görüyorsun?
arda: sizin koltuğunuzda
terim: yalniz dikkat et..
arda:koltukta siz varken oturmayayim dimi hocam ahahahaha
terim:
images.jpeg

Islik konusunda hakli

Maclar seyircili oynanacak yerli yersiz oyunculari isliklamaktan vaz gecin Diyor

Aytac’in ciktigi 3. Macta isliklaniyorsa taraftarin da kendine gelmesi gerekiyor,falcao’ya bu kadar sabir Eden adamlarin daha 3. Macinda oyuncuyu protesto etmeleri sacma yani ilk olarak Bunu Kabul edin

Bu sezon sık sık oynar gibi duruyor. Form tutsa bari.

Belli ki bu yıl kadromuzda yerli oyuncu olarak yer bulacak Arda.Ona gösterilen bu tepki takımı olumsuz yönde etkileyecektir.Bu açidan bakmak lazım artık.

Eleştiriler olabilir ama hakaret veya küfür etmek hoş değil ama bizde sahada mücadele istiyoruz Arda'nın Galatasaray'a olan bağlılığını da sorgulamıyorum. Burada suç Arda'da değil aslında bu formsuzluğuna rağmen formayı verenlerde. Yerli yersiz en ufak hata'da tepki gösterip ıslık ve sosyal medyada küfür eden tayfa her takımın taraftarında var zaten.

Belli ki bu yıl kadromuzda yerli oyuncu olarak yer bulacak Arda.Ona gösterilen bu tepki takımı olumsuz yönde etkileyecektir.Bu açidan bakmak lazım artık.
Yani götünü kaldıramayan ardaya katlansın milyonlarca taraftar beyefendi Whisky yudumlayıp puro tüttürüp milyonları cebe indirsin dünyanın her yerinde eli belinde gezen oyuncu tepki ceker ha zoruna gidiyosa beyefendiyi zorla Tutan yok

Yani götünü kaldıramayan ardaya katlansın milyonlarca taraftar beyefendi Whisky yudumlayıp puro tüttürüp milyonları cebe indirsin dünyanın her yerinde eli belinde gezen oyuncu tepki ceker ha zoruna gidiyosa beyefendiyi zorla Tutan yok
Bu takımda 2 yıldır hiçbirşey yapmayan Falcao 15 milyon Euro para kazandı.Bu zorumuza gitmiyor da Arda'mi zorumuza gidecek.Birakin bu lafları yahu şu adami takıntı haline getirmeyin.Bende ayrılmasını isterim ancak kalacak ise de hedef göstermek yalniş.Arda'ya gelene kadar bir düzüne aldığı paranın hakkını vermeyen adam dolu kadromuzda.

Bu takımda 2 yıldır hiçbirşey yapmayan Falcao 15 milyon Euro para kazandı.Bu zorumuza gitmiyor da Arda'mi zorumuza gidecek.Birakin bu lafları yahu şu adami takıntı haline getirmeyin.Bende ayrılmasını isterim ancak kalacak ise de hedef göstermek yalniş.Arda'ya gelene kadar bir düzüne aldığı paranın hakkını vermeyen adam dolu kadromuzda.
Burda falcao yu savunanmı var el öpselerdi onlarıda eleştirirdik

İşlerine baksınlar,tribün yönlendirmekte yeni adet oldu. Siz topunuzu oynayın kimse tepki koymaz. Her biri kanaat önderi bana. Uğraşınız alt tarafı futbol. Alkış ve para ne kadar bu işin doğası ise tepki de aynı oranda doğası. Ezcümle,işinizi yapın.

İşlerine baksınlar,tribün yönlendirmesi de yeni adet oldu. Siz topunuzu oynayın kimse tepki koymaz. Her biri kanaat önderi bana. Uğraşınız alt tarafı futbol. Alkış ve para ne kadar bu işin doğası ise tepki de aynı oranda doğası. Ezcümle,işinizi yapın.
Aynen eline saglık el üstünde tutunca iyi ama tepki aldılarmı ajitasyon

Evli kadınlara bakan
Silahla hastane basan
Gazeteci döven topcunun Galatasaray formasıyla işi yok. Kaldı ki kötü oynuyor. Nereden bakarsan bak Galatasaray formasi için kara bir leke. Tez zamanda gitmesi temennim.
evli kadınlara bakan mı :d

şeriatsaray mı burası

Aynen eline saglık el üstünde tutunca iyi ama tepki aldılarmı ajitasyon
Yetersiz olup iyisini yapamayacağının veya yapamaycaklarının farkında diye okuyorum ben bu açıklamayı.En baştan mazeret üretmeye başladık artık fb gibi. Hep destek tam destek felsefesi bu renklerin kültüründe yok. Galatasaraylıyım diye konuşuyorsa ilk bunu bilecek. Son yıllarda virüs gibi sirayet etti bize de ,camianın çocuğu,vefa mefa...

Geri
Üst Alt