Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.391
- 49.316
- 2.968
Renktaş ben zaten gelmesini istemedim. Büyük zarar vermiştir ama orada dururken de dışlamak olmuyor sanki. Yoksa keşke hiç gelmeseydi de tartışılmasaydı. Bu arada Arda'ya 8 milyon ₺'yi bırak desen Galatasaray için bırakır. Ayrıca Galatasaray'ın ona kattığının daha fazla olduğunu düşünmüyorum. Altyapının en gözdesi değildi, Manisa'ya ailesinin finansal sorunları için gitmiş ve Manisa'dan döndüğünde 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı. Polat oyuncuyu tanımıyordu düşün. Yanlış hatırlamıyorsam Demirören o zaman ciddi bir teklif yapmıştı, istese giderdi. Bize boş mukaveleye imzaladı. Bugün Ozan Kabak bile uzatmıyor. Arda parayı tercih etseydi eline çok imkan geçmişti. 2011 öncesi Arda'nın bize kattığı bizden aldığından fazladır bence. Feghouli dün alkışlatılacak diye 15 bin € kazanmışken Arda'yı da aradan çıkarabilirdik.Hocam haklı olduğun noktalar var. Hizmet eden herkesi severiz, sayarız. Ama bazı hatalar vardır, çocukluğa veremeyiz. Körü körüne bir kişiyi destekleyemeyiz. Arda'nın yararı kadar zararida olmuştur kulübe. Kişilik olarak mental olarak hasta birisi. Arda'nın bize kattığının çok daha fazlasını Galatasaray ona kattı bunu unutmamalıyız. Hizmet ettiği kulübün sahibi değildir kimse. O hataları ayrıca yenilir yutulur hatalar değildi. Bir insanı dunu ile değil bugünü ilede yargılamak lazım. Ben Galatasaray'a hizmet ettim, yeri geldi maça gittim vs diye bana kimse 8 milyon vermiyor. Aynı mantıkla Emre Belözoğlu Ardadan çok daha fazla katkı yaptı bu takıma, hakan şükür keza. Fatih terim de aynı şekilde. Ama kulübe verdikleri zararlar veya yaptıkları şeyler ne yazikki bunları ortmuyor. Bu kişilikle alkislatacaksak diğerlerinide stada geldiğinde alkislamamiz lazim