Arda Turan Kadroya Alınmadı, Son Maçında Taraftarlara Veda Edemedi!

Hocam haklı olduğun noktalar var. Hizmet eden herkesi severiz, sayarız. Ama bazı hatalar vardır, çocukluğa veremeyiz. Körü körüne bir kişiyi destekleyemeyiz. Arda'nın yararı kadar zararida olmuştur kulübe. Kişilik olarak mental olarak hasta birisi. Arda'nın bize kattığının çok daha fazlasını Galatasaray ona kattı bunu unutmamalıyız. Hizmet ettiği kulübün sahibi değildir kimse. O hataları ayrıca yenilir yutulur hatalar değildi. Bir insanı dunu ile değil bugünü ilede yargılamak lazım. Ben Galatasaray'a hizmet ettim, yeri geldi maça gittim vs diye bana kimse 8 milyon vermiyor. Aynı mantıkla Emre Belözoğlu Ardadan çok daha fazla katkı yaptı bu takıma, hakan şükür keza. Fatih terim de aynı şekilde. Ama kulübe verdikleri zararlar veya yaptıkları şeyler ne yazikki bunları ortmuyor. Bu kişilikle alkislatacaksak diğerlerinide stada geldiğinde alkislamamiz lazim
Renktaş ben zaten gelmesini istemedim. Büyük zarar vermiştir ama orada dururken de dışlamak olmuyor sanki. Yoksa keşke hiç gelmeseydi de tartışılmasaydı. Bu arada Arda'ya 8 milyon ₺'yi bırak desen Galatasaray için bırakır. Ayrıca Galatasaray'ın ona kattığının daha fazla olduğunu düşünmüyorum. Altyapının en gözdesi değildi, Manisa'ya ailesinin finansal sorunları için gitmiş ve Manisa'dan döndüğünde 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı. Polat oyuncuyu tanımıyordu düşün. Yanlış hatırlamıyorsam Demirören o zaman ciddi bir teklif yapmıştı, istese giderdi. Bize boş mukaveleye imzaladı. Bugün Ozan Kabak bile uzatmıyor. Arda parayı tercih etseydi eline çok imkan geçmişti. 2011 öncesi Arda'nın bize kattığı bizden aldığından fazladır bence. Feghouli dün alkışlatılacak diye 15 bin € kazanmışken Arda'yı da aradan çıkarabilirdik.

İnsanlar Chiellini vedasını örnek gösteriyor da Arda asla onun gibi bayrak adam olmadı Galatasaray'da, İspanya'dan Başak'a geldiğinde o defter kapanmalıydı. Bize geldikten sonra özellikle Terim gittikten sonra liderlik etmesi beklenirken gösterdiği tavırlar ila falanda hiç bir şey hak etmemiştir. Daha önce oynatılması hataydı.

Büyük ayıp yapıldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Da7IRWGXcAEKCrO.jpg

Ön yargili oldugunuz icin farkli bakiyorsunuz olaya

Arda’yi savunacak degilim tabiki yaptiklari ortada ama Feghouli ve Babel’in veda etmesi saglandi

Af edersiniz de Feghouli ve babel’in böyle bir haklari varsa,arda’nin da her turlu vardir tartismasiz

Ön yargili oldugunuz icin farkli bakiyorsunuz olaya

Arda’yi savunacak degilim tabiki yaptiklari ortada ama Feghouli ve Babel’in veda etmesi saglandi

Af edersiniz de Feghouli ve babel’in böyle bir haklari varsa,arda’nin da her turlu vardir tartismasiz

Da7IRWGXcAEKCrO.jpg

normal sartlar altinda hapislerde cürümesi gereken bir sahsi burada savunacak kadar midesiz insanlari görmek cok üzücü bir durum

Takma kafaya kral çorbacida edersin vedani

Renktaş ben zaten gelmesini istemedim. Büyük zarar vermiştir ama orada dururken de dışlamak olmuyor sanki. Yoksa keşke hiç gelmeseydi de tartışılmasaydı. Bu arada Arda'ya 8 milyon ₺'yi bırak desen Galatasaray için bırakır. Ayrıca Galatasaray'ın ona kattığının daha fazla olduğunu düşünmüyorum. Altyapının en gözdesi değildi, Manisa'ya ailesinin finansal sorunları için gitmiş ve Manisa'dan döndüğünde 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı. Polat oyuncuyu tanımıyordu düşün. Yanlış hatırlamıyorsam Demirören o zaman ciddi bir teklif yapmıştı, istese giderdi. Bize boş mukaveleye imzaladı. Bugün Ozan Kabak bile uzatmıyor. Arda parayı tercih etseydi eline çok imkan geçmişti. 2011 öncesi Arda'nın bize kattığı bizden aldığından fazladır bence. Feghouli dün alkışlatılacak diye 15 bin € kazanmışken Arda'yı da aradan çıkarabilirdik.
Arda'nın bize kattığı bizim ona kattığımızdan fazladır lafına hiç katılmıyorum. Boş mukaveleye imza attı dediğin olayı hiç hatırlamıyorum, bizden 3 milyon euro civarı maaş aldığını hatırlıyorum. Galatasaray'da takım içinde yaptığı grupçuluklar falan unutulmuş tabi. Atl Madrid'e gidişinde de sezon başı kalacağına söz verip sonra transferin son günlerinde bir anda gitmek istemesi ondan sonra yerine apar topar mecbur şekilde Riera'nın gelmesi vardı Arda'nın getirdiği para zaten Riera'nın maaşına gitmiş gibi oldu kendisinin zamansız gidişi sayesinde. Son geldiğinde Terim gittikten sonra liderlik- abilik yapsın denilen kişinin tavırları kulüp içi siyasete girmesi zaten yapılmaması için yeterli neden ayrıca.

Arda'nın bize kattığı bizim ona kattığımızdan fazladır lafına hiç katılmıyorum. Boş mukaveleye imza attı dediğin olayı hiç hatırlamıyorum, bizden 3 milyon euro civarı maaş aldığını hatırlıyorum. Galatasaray'da takım içinde yaptığı grupçuluklar falan unutulmuş tabi. Atl Madrid'e gidişinde de sezon başı kalacağına söz verip sonra transferin son günlerinde bir anda gitmek istemesi ondan sonra yerine apar topar mecbur şekilde Riera'nın gelmesi vardı ARda2nın getirdiği para zaten Riera'nın maaşına gitmiş gibi oldu kendisinin zamansız gidişi sayesinde. Son geldiğinde Terim gittikten sonra liderlik- abilik yapsın denilen kişinin tavırları kulüp içi siyasete girmesi zaten yapılmaması için yeterli neden ayrıca.
2011 öncesi demiştim. Sonraki yaptıklarından dolayı zaten dönmemeliydi diyorum.

3 milyon € muydu tam emin değilim-2 üstü olduğu kesin- ama kendisi boş sözleşme imzaladı. Polat gururlanıp kendisi yüksek maaş verip, kaptan yapmıştı. Elano en yüksek maaş olduğu için ona yakın bir şey verilmişti.

Edit: Bu maaş Aziz’in kameralar önünde Polat’a 15 milyon € bonservis ve 5 milyon € maaş teklifi sonrasıydı. Rezillikti

Bizim forum yine vefasız.. türkiyenin en kariyerli yerli futbolcusu bu abicim bir vedayi cok gormemek lazımdı. Ayıp edildi

eşref demiştir torente. nihayetinde eşrefin torenti kovmayacağı kabak çiçeği gibi ortada.

Geri
Üst Alt