GSCimbom
Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti!
Gökhan Sancak

Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti! Sayfa 3

Gökhan Sancak ·

Cevap
111
Okunma
5,7K
Sayfa
3/6
Adam 40m€'a barcelonaya transfer olmuş millet yerden yere vuruyor.

Arda iyi oynuyor falan demiyorum belirteyim biz burda sahte isimlerle 2 kelam edince ortalığı ayağa kaldırıyoruz iğneyi kendimize batıralım önce.
Adamdır Arda.Ama messi suarez neymarı olan bir takımda zaten ilk 11 oynaması biraz zor bence.
QBDnJv.jpg
[/URL][/IMG]

Konu ne, sen ne yazmışsın. Hey Allah'ım..

Ama sen simdi bana soylemedigim seyleri atfediyorsun , iclerinde dogru olan sneijder satilsin veya bir sekilde gitsin konusu , evet sneijderi son derece asiri maliyetli ,luks ve faydasi buluyorum , ki ona ragmen sarper uyardi sanirim 2018 e dek uzatildi diye , uzatildiysa kalacak mecbur dedim

muslera ile ilgili yorumum , ucuk teklif gelmedigi surece kale ap ayri bir pozisyon dedim , oyun sistemini degistirir baska oyuncularla oyuna cozum bulursun ama kaleci cok farkli . tabii ki united gelir , adamin aklini karistirir ,alin nakit 20 milyon euro der , ki bence yapmalidir da , o zaman satilmayacak oyuncu yoktur ,fakat sneijder gibi mumkunse gitsin dedigim bir oyuncu asla degil muslera

ki bazilari o da gitsin diyebilir ayrica, fikirdir saygi duyarim fakat ben istemem

melo icin ise asla gondermeyin dedik , sadece tek serh koydum , emre de melo da bu sene cok dogranacaklar dedim ,hele emre gidince fenerden melo tek hedef kalacakt, bu gercegi vurguladik ama gitsin demedik

hamzayi savunmadim , ama daha iyisinin gelmeyecegini , hele mustafanin iyice perisan edecegini soyledik , isbecerle filan bu is olmaz dedik ,dursunu hic bir zaman savunmadim

ama aysali elestiriyorum ,mali acidan berbat etti dedik diye dursuncu olduk , ne yani , o da oteki de kotu olamaz mi , aysal mali olarak kotuydu diyince hemen dursun gibiler diye mi lafa baslamak gerekiyor

ikisinin de kotu yonleri cok

bjk konusuna gelince, tek sevinmemin tutmamin nedeni bizim menfaatimizdir , umarim bir baska bizsiz sampiyonluk yarisinda bjk ile fener harici bir takim yarista olur da o zaman nasil konyali , basaksehirli oldugumu gorursun , menfaatimize gelen bu oldugu icin

ama fener bizim hem olabildigince guclenmemesi gereken rakibimiz , hem de bize basari kriterleri en yakin takim , ve bu ikisi disinda olasiligi olan takim olmadigi icin kerhen bjk li olduk

osmanli macinda da bjk liyim , cunku osmanliyi gecmemiz gerekiyor .. bjk macimizda ise bjk li olduk cunku fenerin sampiyon olmamasi daha onemliydi

noldu bjk bizi yendi , hala 5 incilik iddiamiz var , hala onumuzde kupa var ... yani oyle bir hava estiriliyor ki , sanki kupa yari finalinde bjk ile eslestik de yenilelim istedik

simdi 99% bitti fenerin isi , bjk son bir hizmetle osmanliyi yenerse bjk ile de isimiz bitecek ,ve bir sans umarim gelir de super kupada tokatlariz

2014 un mayis ayinda da fenerli oldum mesela , cunku o zaman CL rakibimiz bjk idi , bunlar menfaat isleri ,orta uzun vadeli planlar dahilinde istenen seyler

Adam 40m€'a barcelonaya transfer olmuş millet yerden yere vuruyor.

Arda iyi oynuyor falan demiyorum belirteyim biz burda sahte isimlerle 2 kelam edince ortalığı ayağa kaldırıyoruz iğneyi kendimize batıralım önce.
Adamdır Arda.Ama messi suarez neymarı olan bir takımda zaten ilk 11 oynaması biraz zor bence.
QBDnJv.jpg
[/URL][/IMG]

:D:D:D bu ne

Konu ne, sen ne yazmışsın. Hey Allah'ım..

Kardeşim demişimki adamın birisi Ardaya reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanda diye başlamış eleştirmiş.
Biz bu forumda yada sosyal medyada biri bize sen şöyle adamsın diyince yükseliyoruz yani ardada insan adamın yazdığına öyle bir cevap vermiş olabilir.
Zaten demişim gittiği takımda ilk 11 oynaması zor onun baskısı her gün gazetelerde eleştiri almak Ardanın sinirini yıpratmış olabilir.Böyle uzun uzun yazmadımda demek istediklerim buydu.

Ne bekliyorsunuz bundan nuri de oynadı mesut ta hamitte hemde barça dan daha büyük bir kulüpte

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

İyi hoş diyorsunda sinan becekeyi potaya soktular şimdi zaten şampiyon olmuş kadroları var statlarıda bitti
Ligi 2-3 yıl domine edebilirler yani biz Ünal Aysal gibi bir adam çıkmasını beklersek 10 sene filan heba olur.

Avrupa da doğmuş türkler yani alamancilar >> turkiye gençliği diyorsun. Birde almancilara kro derler

Lafı başka yere çekme renkdaş Kaç tane Türkiye Alt Yapısından yetişip avrupaya açılan oyuncu var.İşte Metin Oktay Can Bartu eskiden hakan arif tuncay emre gibi adamlar bi kaç tane daha var da arda fiyat olarak kariyer olarak bunlardan çok daha iyilerini yaptı bence ben orda futbol eğitimi Türkiye olarak Avrupaya gideni bahsettim yoksa Almanyada olsun ingilterede olsun Türk Türktür kardeşim almancı filan ben kendi adıma hoş bulmuyorum

Lafı başka yere çekme renkdaş Kaç tane Türkiye Alt Yapısından yetişip avrupaya açılan oyuncu var.İşte Metin Oktay Can Bartu eskiden hakan arif tuncay emre gibi adamlar bi kaç tane daha var da arda fiyat olarak kariyer olarak bunlardan çok daha iyilerini yaptı bence ben orda futbol eğitimi Türkiye olarak Avrupaya gideni bahsettim yoksa Almanyada olsun ingilterede olsun Türk Türktür kardeşim almancı filan ben kendi adıma hoş bulmuyorum

Şaka yaptık kuzen herkes insan sonuçta kimse kimseden üstün değil. Şimdi gitmek daha kolay eskisine oranla

Almanya'da eğitim görmüş herhangi futbolcu Türkiye'de ki ile kıyaslanamaz maalesef.
Bu sorun ama Türkiye'de gençlerimizin değil ülkemizin futbolu çok iyi bilirim diyen futbol yöneticilerinde.

Elestiriler sacma. Bana göre de Barca icin gereksiz transfer ama adam 6 ay oynayamadi, formsuz olmasi cok dogal. Gelecek sezon görmek lazim. Ayrica önünde Rakitic, Iniesta, Neymar gibi isimler var. Bunlarin yedegi olmak cok dogal birsey.

Hayatinda futbol oynamayanlar iste mac temposu nedir ne bilecek. Elestiriler cidden haksiz sekilde yapiliyor.

Geri
Üst Alt