GSCimbom
Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti!
Gökhan Sancak

Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti! Sayfa 4

Gökhan Sancak ·

Cevap
111
Okunma
5,7K
Sayfa
4/6
Kayınpeder enişte çok para var bu işte sistemi.Kanayan yaradır futbolda
Eskisine göre pek kalmadı bu kıyak işi.
En azından bizde yok. Var yine ama çok çok az ve en alt yaş kategorilerinde oluyor sadece.
Sorun ama eğitimin temelinde. Yöneticiler ilgilenmiyor doğru şekilde.
İlgilenmiyor demiyorum . Doğru şekilde ilgulenmiyorlar çünkü topun yuvarlak olduğunu bile zor bilen insanlar yönetmeye çalışıyor bu işleri.
Hiç bir fikri olmayan bir adam nasıl düzenleyip takip eden bilecek bu işi.
Bileni getiriyorsun 2-3 gün sonra koyuyorsun veya a takıma hocasına getiriyorsun:)
Riekerink I getirdiler ha evet ama planlaması uzun vaadede nasıl ne gerekiyor başarı için hiç konuşulduğunu zanetmiyorum. Ajax altyapı hocası heyt görsün millet:)
Polat da yapmıştı bunu galiba zamanında.

Bizi bu ise karistirma Sero.

Tamam ama mesela moral anlamında şöyle birşey paylaşabilirsin belki okur.
6d36d015b60bd0300b30c43a7b2c3b31.jpg
38996249a0d114621d483dab40bc9e6b.jpg

Tamam ama mesela moral anlamında şöyle birşey paylaşabilirsin belki okur.
6d36d015b60bd0300b30c43a7b2c3b31.jpg
38996249a0d114621d483dab40bc9e6b.jpg

bana ardanın barcelonadaki en büyük sıkıntısı takımı topa sahipken pozisyon alamaması gibi geliyor

pası verdikten sonra öyle alakasız yerlere hareketleniyor ki ne pas trafiği hızlanıyor ne de hücumda tehlike yaratacak bir bölgede topla buluşma şansı yaratıyor

kalabalığın arkasına veyahut alakasız yerde çizgiye hareketlendiği pozisyonları hatırlıyorum

bana ardanın barcelonadaki en büyük sıkıntısı takımı topa sahipken pozisyon alamaması gibi geliyor

pası verdikten sonra öyle alakasız yerlere hareketleniyor ki ne pas trafiği hızlanıyor ne de hücumda tehlike yaratacak bir bölgede topla buluşma şansı yaratıyor

kalabalığın arkasına veyahut alakasız yerde çizgiye hareketlendiği pozisyonları hatırlıyorum

Çok doğru bir tespit bu Arda'nın orta saha oyuncusu olmadığını net gösteriyor. Arda Neymar veya Messi'nin yerinde oynamalı. Bu da ikisinden birinin sakatlanmasıyla mümkün ancak.

Ayıp etmiş. Gerçi twitter filan kullanmıyorum, futbolcuları filan da takip etmiyorum, kimbilir bu adamların da sayfalarına neler yazıyorlar, onu da bilmiyoruz. Kapatsın bence twitter'ını.

Barcelona ardaya yaramadi iki gömlek fazla geldi, Atleticoda Starlarin arasindaki bir futbolcuydu, Barcelonaya geldi gercek Starlarin gölgesinde kaldi ve ezildi gitti.

Adam Turk Futbol tarihininin en kariyerli oyuncusu. Arda cok yetenekli bir oyuncu ama oyle 6 ay oynamayip iniesta rakitic gibi oyunculari kesemessin. Hele birde barcelonada oynuyorsan ve daha once hic oynatilmadigin bir bolgede daha once senden hic istenmeyen rolde oynatiliyorsan bir bakima basarisiz olmaya mahkumsun,

Arda bur kumar oynadi tutma imkani yuzde 5. Suan icin tutmadi. Seneye bir daha degerlendirilir eger yine tutmazsa zaten gonderilir. Ama bu Ardanin turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusu oldugu gercegini degistirmez.

Ardanin soyledigi laflar bos laflar bu arada ona katiliyorum.

Çok doğru. Aslında bu sorunu milli maçlarda da yaşıyor. Gereksiz her yere koşuyor. Çok yanlış pozisyon alıyor. Bunlara ilaven milli maçta Maradona vari hareketlere soyunuyor. Bu bazen tutuyor, ama genellikle de boşuna yapılmış oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü sezon geçirmek Arda:ya mahsus bir olay değil her sezon birçok firstclas topcunun basinda bu işler yoruma gelirsek eleştiren kişilik ukalaca bir yorum yapmış Ardada dayamış adama

Kötü sezon geçirmek Arda:ya mahsus bir olay değil her sezon birçok firstclas topcunun basinda bu işler yoruma gelirsek eleştiren kişilik ukalaca bir yorum yapmış Ardada dayamış adama

Ukalaca bir yorum yaptı diye adamı tehdit etmesi doğal bir durum diyorsun yani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav burda bazen şaka bazen gerçek Arda'ya her yüklenildiğinde "ama çok iyi topçu yaa barcelona atletico madrid yaa" savunmaları geliyor da zaten adamın futbolculuğunu eleştiren yok ki. olaydaki adam eleştirmiş de o beni ilgilendirmez.

Arda GS'deki son sezonundan itibaren böyle bir bıçkın delikanlı imajı çizmeye çalışıyor bir yandan karakterine ve içindeki bulunduğu dünyaya oturmuyor, sürekli sırıtıyor o yüzden bulunduğu yerde.

Televizyona çıkıyor abiii ben semt çocuğuyuum, büyüklerimin elini öperim diye anlatıyor. Tespih sallarım diyor bunda özellikle belirtilip övünülecek birşey varmış gibi. Olur olmaz her konuda alakalı alakasız yorumlar yapıyor. Bir ara çıkıp faiz kararları hakkında konuştu lan adam var mı ötesi.

Sürekli, bitirim delikanlıyım, hem jantiyim hem gerekirse adamı çizerim, mahalle çocuğuyuz goygoyunu o kadar çok yaptı ki (hele atm'e ilk gittiği dönem 2 günde 1 bu yönde demeç veriyordu) artık bıktırdı. Bıktırmakla kalmayıp kendini de bu imaja hapsetti. O yüzden böyle serseri serseri takılıyor artık.

Arda kariyer olarak basamakları hızlı adımlarla çıktı ama, şu haber doğruysa gerçekten henüz yaşının olgunluğuna ulaşamamış.

Bizim insanımız şöhretle baş edemiyor aga. Yok yani ne yapacağını bilmiyorsun böyle saçmalıyorsun işte sonra.

Arda'nın yaptığı resmen işsizlik yani şu an zor durumda psikolojik olarak belli yoksa böyle rastgele bir adama çatmasının manası olamaz. Hakaret vs etmemiş ancak eleştiri denilen şeyler de saldırıya yakın, içi boş şöylemler ciddiye almaması gerekirken kalkıp tehdit etmiş olmamış tabii neyse sonuç itibariyle bize gelmesin de ne olursa olsun.

Geri
Üst Alt