GSCimbom
Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti!
Gökhan Sancak

Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti! Sayfa 6

Gökhan Sancak ·

Cevap
111
Okunma
5,7K
Sayfa
6/6
aslında hiç yorum yazmamak lazım resmi hesaplara gereksiz yere stres yaşamaya gerek yok sertaçı forumumuza üye olmaya davet ediyorum anlayışlı modlarımız sayesinde rahatça burada içini dökebilir !!

Galatasaray'da oynarken de herkes överdi ben sevmezdim bu elemanın futbolunu, bir kere kağnı gibi top oynuyor, o ayağından top çıkarana kadar rakip takım komple defansa gelmiş oluyor

Bu herif Barcelona topçusu değil, THY gibi kurumlar işin icinde gibi geliyor bana, Arda İspanyol olsa Barça alır mıydı sanmıyorum, manchesterin Japon topçu ithali gibi bunun Barça olayı , bana öyle geliyor

Yakında bize gelir. :D

Şaka bir yana 2017 yazında bunun olabileceğini düşünüyorum. Arda bir sene daha deneyecektir Barca'da. En azından 12. adam olacak kadar yükselemezse fazla zorlamayacaktır. Zaten 30. yaşına girecek 2017'de. Bonservisi yüksek elbette ama Barca gibi yüksek ekonomik güce sahip kulüp buna takılmaz, kiralık göndermeyi kabul eder. Kontratı bitmeye yakın tapusunu da alırız. Oyun stili gereği yaşının ilerlemesinin oyununu fazla düşüreceğini zannetmiyorum. Bizde de çok iyi katkı verir bence.

aga yaşa bu kadar takma. arda süper lig şartlarında 34-35'indede katkı sağlar.

hani bu adam bir hagi degil tabi ama anadolu seviyesinin topcusuda degil.

Bence saglayamaz. En uygun futbolcu yasinda bile Atletico da fiziksel sorunlar yasiyordu, belirli bir süreden sonra pili bitiyordu.

Anadolu seviyesi diye birsey demedim ben. Arda Barceona görmüs, Atletico görmüs bir adam. Bize hangi yasta gelirse gelsin beklentiler cok yüksek olacak.

Bu beklentileri de 34-35 yasinda hayatta karsilayamaz. Bu adam üc kurusa da oynamayacak, o yasta gelse bile bilmem kac milyon alacak.

Bu ülkede Arda'nin iyi performans göstermesi zor bence bizde.

Yeni Türkiye'nin Arda'sını özetleyen bir davranış olmuş. Yakışmamış diyeceğim lakin tam da aziz ile kankalık yapan adamlara yakışan bir davranış olmuş.

Bence saglayamaz. En uygun futbolcu yasinda bile Atletico da fiziksel sorunlar yasiyordu, belirli bir süreden sonra pili bitiyordu.

Anadolu seviyesi diye birsey demedim ben. Arda Barceona görmüs, Atletico görmüs bir adam. Bize hangi yasta gelirse gelsin beklentiler cok yüksek olacak.

Bu beklentileri de 34-35 yasinda hayatta karsilayamaz. Bu adam üc kurusa da oynamayacak, o yasta gelse bile bilmem kac milyon alacak.

Bu ülkede Arda'nin iyi performans göstermesi zor bence bizde.

Atletizmini kullanmadan oynadığı için iş yapabilir gibi geliyor bana. Ligimizde yürüyerek de oynanabiliyor diğer özelliklerin iyiyse. Bence kıvırabilir. Atletizm eksikliği dışında çok iyi özellikleri var. Belki de yanılıyorum ama düşüncem böyle.

Çok geç olmadan bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum. (2017'de bu iş olur. :D) Arda kariyerini bizde bitirecek bence. O zaman daha iyi görürüz.

Son düzenleme:
Adam 5 senedir ispanya'da daha ispanyolca bilmiyor.toplamış 3-5 arkadaşını yanına sabah akşam playstation oynuyor.hareketlerini normal görmek lazım!!

Arda yanlış yapmış.Sen barcelona gibi bir takıma oynayıp çok kötü bir performans sergilemişsin.Eleştirilerden kendine pay çıkaracakken milleti tehdit etmekte nedir.Derler ya sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim diye sadece iyi futbolcu olmak yetmiyor.Umarım en kısa sürede hatalarından ders çıkarır.Yoksa yolu bir emre olma yoluna doğru gidiyor.

ardaturan_3376.jpg

ardayı galatasaray taraftarı ilk parladığında sevdi sonrasında yine sevmeye çalıştı ama "abilerinden" öğrendiği davranışlar ve ortaya çıkan karakter ne yazıkki itici,egolu ve havalı bi karakter oldu,sonucunda da ardayı sırf galatasarayın çocuğu olduğu için yine de sevmeye çalıştık ama inanın olmuyor içimizden gelmiyor. mütevaziliği hep lafta şu her futbolcuya yapılabilecek yorumda bile bu kadar kontrolden çıkıyorsa ardada ciddi bi karakter sorunu var demektir.