Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

Hangi takımlısın ? Emre Kol hareketi yaptı "alın bunu" diye ne alakası var bunla açıklasana

önceki mesalarıma bakarsın okursun hangi takımlı olduğumu görürsün, sana açıklama yapmak durumunda değilim

Cevap: Arda Turan l Basın Bunuda Yaz !

Ben belki yanlış anlamış olabilirim.

Demek ki var öyle birşeyler dedin.Sevgilisine dil uzatılması konusunda dediğini düşündüm.

Ve bu kaldırılacak birşey değil.Hazımı zor birşey.Arda da bunun zorluğunu çekiyor.

O yüzden o şekilde sert girdim.Dediğim gibi belki sen başka birşey için öyle demiş olabilirsin.

Kusura bakma.

Yok yahu okadar da degil. Yanlis anlamissin.

Önemli degil, oluyor böyle seyler.

Zor bir dönemden geciyoruz.

emre denen .... basın tribününe hareket yapınca, burdan demediğiniz kalmamıştı, bari oh olsun diyip kendinizi tekzip etmeyin

O hareketi yaptıktan sonra bende Fenerliler Arda ile Emre'nin yaptığını bir tutar şimdi diye düşünüyordum. Haklı çıkmışım demekki.

Izdırabını anlıyorum.

bana pek anlıyorsun gibi gelmiyor, Galatasarayımız yerlerde sürünürken senin futbolcun bizim takımımızda oynamayı tercih etmiyor, bu sadece benim değil, takımına değer veriyorsan senin de sorunun ama anlayana ;)

Emrenin yaptigi terbiyesizlikdir.. ama ona cok sey diyemiyoruz cünki karakteri zaten pis bir adam...

Arda daha akilli kendi evladimiz oldugu icin harcamak kolay...

Cok zekice ve kimseyi zedelemeyen bir mesaj'la derdini bildirdi...

Neyse siz bunuda büyütürsünüz...

neyse en azindan hayata donup tepki gostermeye basladiginin gostergesidir bu

ama ne yazikki basindaki baskan klubunu mahkemeye vermekle mesgul

bana pek anlıyorsun gibi gelmiyor, Galatasarayımız yerlerde sürünürken senin futbolcun bizim takımımızda oynamayı tercih etmiyor, bu sadece benim değil, takımına değer veriyorsan senin de sorunun ama anlayana ;)

Arkanda Balta, yaninda ayhan onun arkasinda mustafa... önünde SANTRAFOR yok... Sen nasil oynardin ?

Yahu Emre'ye böyle yüklenmiyordu bu basın.

Emre'nin arkasında duruluyor.

Arda üvey evlat muamelesi görüyor basına karşı.

Arkanda Balta, yaninda ayhan onun arkasinda mustafa... önünde SANTRAFOR yok... Sen nasil oynardin ?

ben kötü oynuyor diye adamı eleştirmedim kardeşim, mesajları okursan SAHAYA DAHİ ÇIKMADIĞI için eleştirdim, çıksın kötü oynasın ama en azından oynasın

Hmm. Galatasaray'da bilerek mi oynamıyor diyorsun ? Bir argüman atıyorsun ortaya buyur ispatla bekliyoruz.

Geri
Üst Alt