Arda Turan Maç Sonunda Patladı "Bir müsaade edin.."

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
14111358-728xauto.jpg

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u ağırladı. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan Galatasaray, 3-2'lik galibiyetle ayrılırken iç sahada son maçına çıkacağı öne sürülen Arda Turan'ın kadroya alınmaması büyük tepki çekmişti. Turan'dan maç sonunda bir paylaşım geldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da kadroda yer almayan Arda Turan, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

"SADECE GALATASARAYLI GİBİ UYUMAK İSTİYORUM"
Arda Turan Instagram'ın hikaye kısmından yaptığı paylaşımda, "Yok kardeşim ben 13 milyon euro kazandırmadım... Ben seni 16 dakika bekletmedim.. Ben seni play-off'a bırakmadım, ben seni 2008'de senden 3 kat fazla bütçeyle yeni stadı varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim.. Hatırlamaman normal Twitter, Instagram o kadar aktif değildi.. Ben Galatasaray'ı sevdim... [Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim sen?] Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum, müsaade edin..." ifadelerini kullandı.

640xauto.jpg

camiasız kalması gereken adamdın. bi el öpmeyle seni takıma alan utansın ulan

Çok iyi oldu son maç kadroya alınmaman, zerre üzülmedim. aksine forma giydiğin maçlarda üzülüyordum.

büyük bi tehlikeden kurtulduk, bu herif yardımcı hoca olacaktı yeni sezonda.

bizden uzak ol ne yaparsan yap

Galatasaraylı gibi nasıl uyunuyor?
Böyle mi?

Ekli dosyalar

• images-1.webp
    images-1.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 41
En büyük Galatasaraylı sensin reis tamam.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

est kaptan bak surdan git. -------->

karikatür yasak anladınız siz onu.

şu video düştü önüme

nası bitebilirdi nası bitti. son senesine film çekilir arda nın. ne oldu da olmadı cok merak ediyorum.

Başkalarının ağırlığı ile tahterevallide yükselenler onlar indiğinde çakılmaya mahkumdur. Bu kulübe futbol seni sen futbolu unutmadan dönecektin el öperek değil. Bu taraftar başakşehir forması giydiğinde veda etti sana arda. Böyle bir yetenekle futbolu bu şekilde bitirmek gerçekten adını koyamıyorum bunun. Futbolcu kariyeri olarak Türk futbolunun zirvesinden zemine direk çakıldı adam.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Geri
Üst Alt