Arda Turan Maç Sonunda Patladı "Bir müsaade edin.."

Bu ne agliyor hala ya yönetim yeni sözlesme vermedi icin mi konusuyup duruyor? Git bir yil Hull City de takil sonra survivora git. Sana yakisan bu olur ama trip yaptin be ,sanki biz senin kariyerinin icine ettik, adam olsaydinda bu durumlara düsmeseydin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ah be FT ah be FT, ne kaçan şampiyonluklar ne de kurduğun kadro sana en çok kızdığım şey durduk yere şu maganda herifi sırf elini öptü diye başımıza musallat etmen.

Şu uğursuz için medya önünde açık açık Galatasaray'ın başkanını hedef gösterdin ben sana ne diyeyim ha.

Sadece altyapı maçlarını izlemekle olmaz kaptan, @Kadir Ari altyapı maçlarının yanında Niğde Anadolu maçlarını da izliyor ya sen???

Ardacım benim önerdiğim 2-3 adamı alsak belki de bu sene uefa şampiyonuyduk şimdi alınmadı sen eskiden başarılısın diye benden daha büyük mü Galatasaraylı oldun.
Ayrıca Galatasaraylıysan ona göre davran.
Seni görünce insanların aklına tribün magandası geliyorsa sorun yok mu?
Edebinle, terbiyenle kültürünle niye anmıyorlar seni.
Senin jenerasyondan aynı takımda oynadığın selçuk var hakan balta var. Niye bu iki adam sonsuz kere saygı duyulurken seni görünce kapıyı kapatası geliyor insanların.

Bir taneniz bir kere de çıkıp hata bende kendimi düzelteceğim desin. Altı üstü sümüklü şımarık ergen veledinden mafya mensubu triplerine evrilmen insanları tiksindiren olay.

Bu kafayla gidersen kimse Galatasaraylı arda olarak anmaz seni.

Her iki lafından biri ben 13 milyon kazandırdım.
ulan koca kafalı arkadaş sen klup para kazanacak diyemi gittin
kendi kariyerin içinmi gittin klüp 20 istese transfer olamasan aynı şeyleri söylermiydin
veya klüp para kazanacak diye katara gidermiydin.
verin 13 milyon euroda sussun

Şimdi baştan kendimi ifade emek amacından:

- Arda'yı sevmem karakter olarak.
- Siyasiliğini sevmem.
- Her yerde kasten görüntü/foto vermesini sevmem.

Bu nedenlerden dolayı , yok alkışlatmak - veda etmek vs çokta aman keşke olsaydı demiyorum.

Fakat , Torrent'in "Oynayacak kondisyonu yoktu." şeklinde savunmasıda yanlış. Fener deplasmanında 15 km mi koştu?

Yaparsın bir jübile yeni yönetim olarak - satarsın bilet - çağırırsın barçadan athleticodan futbolcular - event yaparsın bilet satarsın/forma sartarsın - bak TS 4 tane şampiyonluk yaptı ne kadar satış yapmıştır kimbilir . Taraftar gelir veda eder çok seviyorsa. Suarez Messi falan filan 1 maç için gelsin zaten o stad dolar. Yani vedayı yaparken satış yapabileceğin bir şeye de dönüştürebilirsin bu olayı.

Bazısını duydum yav West Ham'da adama bak nasıl veda edildi City maçında. Adama orada Mr.West Ham olarak anılan bir kaptan. Saygınlık var. Burası eksik Arda ve taraftar arasında.

Kazandırdığın paraya lanet olsun.
Herkes para kazandırdı demişte o dönem sezon başı kalmaya söz vermişti kendisi sonra transferin son zamanlarında bir anda çark edip gitmek istedi ve onun yerine hemen biraz da mecburen Riera alındı 3 bonservis- 3 maaşa getirdiği parada gitme zamanlaması nedeniyle böyle heba olmuş oldu yani ha iyi ki gitti de o güzel takımı izleyebildik belki kalsaydı yine takım içi gruplaşması ile falan tam bir takım olamamış olacaktık

13 Milyon diyor evet de kalacağım diye söz verip transferin son haftasında kaçmasından da bahsetse biraz.

O sezon kalsa belki daha sonra daha da fazla para kazandırıp gidecekti.

geçmiş fihristleri açacak olursak sn turan, 2008-09 ve 2010-11 sezonundaki hareketleriniz ile zararlı çıkarsınız. geri dönüşünüzde 0lanmış historyi gündeme getirmeden sessiz bir şekilde klübümüzden ayrılmayı tercih ediniz.

geçmiş fihristleri açacak olursak sn turan, 2008-09 ve 2010-11 sezonundaki hareketleriniz ile zararlı çıkarsınız. geri dönüşünüzde 0lanmış historyi gündeme getirmeden sessiz bir şekilde klübümüzden ayrılmayı tercih ediniz.
bence yabancıı dil vs iyice geliştirip,futbol konusunda da yeterince donanımlı olduktan sonra gitsin atleticoda sportif direktör yardımcısı falan olsun.geriye kalan kariyerinde basarılı ve mutlu olmak istiyosa.çok zeki biri,bence avrupada kariyer yapmalı mutlaka

Kes sesini

Seni de

Seni getirteni de

Sevmiyorum

Hatta nefret ediyorum.

Hadi git, müsade senin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

13 Milyon diyor evet de kalacağım diye söz verip transferin son haftasında kaçmasından da bahsetse biraz.

O sezon kalsa belki daha sonra daha da fazla para kazandırıp gidecekti.
kıçımızda da patlayabilirdi. tr den 30 gol 30 asist yapsan yüksek meblağlar verip transfer yapacaklarını sanmıyorum. kalite çok düşük.

Geri
Üst Alt