Arda Turan Milli Takımı Bıraktı!

Fatih Hoca G.Saray'da iken Mersin maçının sonunda TFF'nin kendisini "itibarsızlaştırma" operasyonu içerisine girdiğini iddia etmişti. Şimdi o TFF'nin başındaki kukla Arda'yı "itibarsızlaştırmaya" çalışıyor ve başardı. Arda haklıdır , haksızdır konusuna girmeyeceğim ama bu forma altında efsaneleşmiş isimleri çok kolay yiyorlar.
Arda efsaneleşmedi ki bizde. Onu geçtim, "itibarsızlaştırma" olayı da doğru değil. Basın yalan haber yapmıştır, her zaman yapar. İspanya'da da yaparlar, İngiltere'de de, Fransa'da da... İlk değil, son değil.

Aynı zamanda basın tam tersini de yapar. NTV Spor'un Arda'ya ne kadar yalakalık yaptığı ortada. Barcelona'ya gittiğinden beri EURO16 dönemini saymazsak istikrarlı bi biçimde övülüyor kendisi. Söz konusu gazetecinin Arda'nın ailesi hakkında yazdığı bişey bulamadım hala, doğrulamadan konuşmak güzel değil ama burda da Arda mağdur edebiyatı yapmaya çalışmış gibi alakasız meselelerden bahsederek.

Arda'nın yapması gereken meseleyi Fransa'da halletmekti. Veya Fransa dönüşü. Terim'in de süreci doğru yönettiğini söyleyemeyiz. Biri çıkıp "şu şu oldu" veya "şöyle olmadı" diyebilmeliydi. Hadi olayların üzeri bi şekilde örtüldü, herkes mutlu mesut... Aradan 1 sene geçmiş neyin problemini çıkarıyorsun? Hakan Çalhanoğlu - G.Töre olayı bile bu kadar uzamadı. Ömer Toprak konuşmadı bile, sadece daveti reddetti. O da kavga çıkarabilirdi. Basına konuşabilirdi "eli silahlı adam Milli Takım'daysa benim orda işim yok" gibisinden.

Uçakta problem çıkarmak, ne yapmış olursa olsun babası yaşındaki adama saldırmak (hele aradan 1 sene geçtikten sonra), düpedüz eşkiyalık. Adamın uçakta olması senin için sorunsa ya hocaya gidersin "bunu indirin" dersin, ya da "hocam bu herif varsa ben ayrı geleceğim, ya da müsade isteyeceğim bu seferlik" falan dersin.

30 yaşındaki beli dönmeyen, yedekte çürüyen kağnı hızındaki adamın Milli Takım'a bu şartlar altında sağlayabileceği en güzel katkı genç oyunculara örnek olmakken, o tam tersini yapıyor. Gencecik çocuklar var orda, hepsi muhtemelen dünyanın en iyi 5 takımından birinin kadrosundaki Arda'ya bakıyor. Bu çocuklar için iyi mi oldu?

Arda dediğin gibi "itibarsızlaştırma" operasyonuna kurban ediliyor da olabilir. Ama bu operasyona balıklama atlayan da bu davranışlarıyla kendisi. Üzerinden o kadar zaman geçtikten sonra olayı tekrar gündeme getiren, hem de hiç olmadık yerde, kendisi. Rahatlıkla sorunlardan kaçınabilecek olan kendisi biraz önce anlattığım gibi. Ama onun aklı fikri kabadayılıkta. Kimse kusura bakmasın, Arda haklı olabilecekken haksız duruma düşmüştür. Kendi kendisini itibarsızlaştırmıştır.

Eninde sonunda dönüp dolaşıp geleceği yer Türkiye ve büyük ihtimal Başakşehir olur.

arda-turan-itiraf-seo_640.jpg

Hakliyken haksiz duruma dustu

Arda'yi EURO 2016 sonrasi en cok elestiren de benimdir ama bu yapilan cok yazik, o gazetecinin Arda hakkinda ilk basta yazdiklari:

DBpd8CRXsAAoRp9

DBpd8CLXYAEsSBs

Gazeteciler her boku yesin, oturdugu yerden sallasin, hakaret etsin, ama hayata devam edelim, Arda insan degil mi? EURO 2016'da kendi performansina en cok uzulende Arda'dir

Ali Naci ve Nevzat "transfer" haberleri verince bunlara söven uyeler, Arda'ya hakaret eden gazeteciyi övuyor, ha fiziki saldiri tamam yanlis, ama yok Arda soyle biri yok boyle biri, iki yuzlu olmayalim.

Arda haklı diyenler neye göre diyor la bunu merak ettim. Adamın Arda hakkındaki yazısında hiçbişey yok ki. He durduk yere saldırmaz diyebilirsiniz de ortada bişey de yok işte baya yok yani. Futbolcuların Fatih Terim'i ne kadar ciddiye aldıklarını buradan anlayabilirsiniz adamın olduğu uçakta baban yaşındaki gazeteciye saldırıp ana avrat sövüyorsun eski Fatih Terim'in yanında bok yapardın bunu. Kimbilir prim mevzusunda Arda'ya nasıl arka çıkıp Terim'i ezdiler ki adam hocasının yanında rahat rahat babası yaşında gazeteciye saldırabiliyor. Düşünme yetisi olan herhangi biri bunu zaten görür. Bana hiç de Arda haklı gibi gelmiyor.

Arda'yi EURO 2016 sonrasi en cok elestiren de benimdir ama bu yapilan cok yazik, o gazetecinin Arda hakkinda ilk basta yazdiklari:

DBpd8CRXsAAoRp9

DBpd8CLXYAEsSBs

Gazeteciler her boku yesin, oturdugu yerden sallasin, hakaret etsin, ama hayata devam edelim, Arda insan degil mi? EURO 2016'da kendi performansina en cok uzulende Arda'dir

Ali Naci ve Nevzat "transfer" haberleri verince bunlara söven uyeler, Arda'ya hakaret eden gazeteciyi övuyor, ha fiziki saldiri tamam yanlis, ama yok Arda soyle biri yok boyle biri, iki yuzlu olmayalim.
Hangi hakaret acaba? Bize gosterirmisin bunu? Cunku bu yazida hic-bir-sey yok.

ardaya ne demiş bu dayak yiyen gazeteci bilen yok

çünkü net 1 hakaret, aşağılama vs. yok

eleştirdi diye mi saldırdı

bu kadar tahammülsüz 1 millet var mı merak ediyorum hakkaten

ardaya ne demiş bu dayak yiyen gazeteci bilen yok

çünkü net 1 hakaret, aşağılama vs. yok

eleştirdi diye mi saldırdı

bu kadar tahammülsüz 1 millet var mı merak ediyorum hakkaten

Bu prim muhabbeti döneminde "ailenizdeki sorunları ailenizle çözün, yansıtmayın" tarzı bir ifadeler kullanmış sanırım. O da uçakta kıstırınca vermiş küsgüyü.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

DBpd8CRXsAAoRp9

DBpd8CLXYAEsSBs

bu yazının içinde tek satır hakaret yok, aksine gazetecinin yapması gerektiğini yapmış, Avrupa Şampiyonasında ki rezillik hakkında gayet temiz yazmış. Üstüne üstlük Ardayı korumuş, tüm fatura ona kesilemez diye yazmış.

Bayağa bayağa rezil etti bizi bu oyuncular ve kimseyi yemesinler, problem bal gibi paraydı. Onların rezillikleri yanında bu yazı çok hafif.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bu prim muhabbeti döneminde "ailenizdeki sorunları ailenizle çözün, yansıtmayın" tarzı bir ifadeler kullanmış sanırım. O da uçakta kıstırınca vermiş küsgüyü.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Evdeki sorunları işe yansıtmayın diyen herkesi dövmemiz lazım.

yayayaşaşaşşacimbomcimboçokyaşa

Prim vs değil bence mesele. Açıkça istedikleri gibi olmayınca maçı sabote ettiler İspanya karşısında.

Herkes izledi o maçı. İspanya bizi yener tamam ama kılını kıpırdatmadı Burak hariç geri kalan Gökhan, Arda, Caner vs...

Prim vs değil bence mesele. Açıkça istedikleri gibi olmayınca maçı sabote ettiler İspanya karşısında.

Herkes izledi o maçı. İspanya bizi yener tamam ama kılını kıpırdatmadı Burak hariç geri kalan Gökhan, Arda, Caner vs...
Hırvatistan maçı yine öyle

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu gazetecinin aciklamasi eger buysa, direk bir sekilde ardayi prim ile suclamasi felan söz konusu degil...

------------------------

Ayrica olayin bir maddi boyutu var. Yabanci sinirinin kalkmasindan dolayi, yerli oyuncularin piyasasini darallti Fatih Terim. Bunun bana kalirsa bir cok futbolcuda kirginliga yol acti, ve bunun borazanligini arda yapti...
Kamp olayinda transfer görüsmelerinin yasandigi da dogru.

DBpd8CRXsAAoRp9

DBpd8CLXYAEsSBs

Geçen diyordun ya bana oruç kafana mı vurdu diye. Sanırım seninkine vurmuş, bu gösterdiğin yazıda hakaret falan yok.

Sadece eleştiri var.

sent via GSC

Alper dalga mi geciyosun? Adam Euro 2016 basarisizligini resmen Arda'ya yikmis, daha nasil hakaret etsin?
Pes yani! Hemen adam dovelim cabuk Yusuf sende yardim et bari. Bu yazidan dolayi adami dovmek gerekirdi zaten. Euro2016 da yasananlarin kotu basrol oyuncusu Arda degilmiydi?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt