Arda Turan Milli Takımı Bıraktı!

Arda hakli diyelim ne hakla fiziksel olarak saldiriyor onu anlamiyorum begenmedigin bir yazisi varsa cikarsin basin toplantisi duzenlersin aciklarsin begenmedigini sana hakaret oldugunu.

Siyasete mi bagladin simdi

Burasi Galatasaray forumu degil mi

Sneijder 2 yildir top oynamiyor, elestirmeyelim de ne yapalim

Arda en iyi oyuncumuz dogru ama rakiplerde 7-8 tane Arda var, bizim takimda bir tane iyi oynayan oyuncu yok, takim kotuyse Arda'dan ne bekliyorsun? Adam barcelona'ya gittigi donemde hic mac yapmadan Milli Takima geldi, hollanda macinda gol atti assist verdi, bunlari neden soylemiyorsun?
konu Ardanın ne yapıp ettiği değil, hadi madem ona girdin, lan adam Avrupa Şampiyonasında top oynamadı top. O turnuvanın bir üstü dünya kupası, orda oynamayacaksa yemişim onun adamlığını, önce top oynasın, karşılığında tonla para alıyor. Bunun dışında net bir şekilde sadece eleştiri içeren yazıyı alıp tüm suçu Ardaya yıkmış, hakaret etmiş demek ne demek, üstelik adam bir satırı öylece Ardayı korumaya ayırmış.

Sadece eleştiri yapmış, gazetecilik yapmış, hemde çok hafif yapmış. O zaman burda beğenmediğimiz yazıları yazanlara her türlü dalalım

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Siyasete mi bagladin simdi

Burasi Galatasaray forumu degil mi

Sneijder 2 yildir top oynamiyor, elestirmeyelim de ne yapalim

Arda en iyi oyuncumuz dogru ama rakiplerde 7-8 tane Arda var, bizim takimda bir tane iyi oynayan oyuncu yok, takim kotuyse Arda'dan ne bekliyorsun? Adam barcelona'ya gittigi donemde hic mac yapmadan Milli Takima geldi, hollanda macinda gol atti assist verdi, bunlari neden soylemiyorsun?
"Takim kötüyse Arda dan ne bekliyorsun."

Bu nasıl bir çelişkidir aynısını Sneijdere söyleyince olur mu canım o kadar para kazanıyor falan filan ama Arda ya gelince takım kötüyse Arda ne yapsın.

Biraz tutarlı ol ya biraz tutarlı ol.

Prim pazarlığı yapıp sahada kıçını kaldıramaya kaldıramaya gezerken milletin duyguları ile oynayınca yazık Arda ne yapsın.

Sen nasıl Sneijder den diğerlerine göre daha fazla beklenti içine giriyorsan, millet de Barcelona da oynayan (!!) Arda dan daha fazlasını bekler tabi ki.

Kusura bakmayın konuda Sneijderi örnek verdim ama cuk diye oturuyor vermesem olmazdı . Birine öyle deyip diğerine böyle demek olmuyor. Ikisi de takımın yıldızı.

sent via GSC

Son düzenleme:
"Takim kötüyse Arda dan ne bekliyorsun."

Bu nasıl bir çelişkidir aynısını Sneijdere söyleyince olur mu canım o kadar para kazanıyor falan filan ama Arda ya gelince takım kötüyse Arda ne yapsın.

Biraz tutarlı ol ya biraz tutarlı ol.

Prim pazarlığı yapıp sahada kıçını kaldıramaya kaldıramaya gezerken milletin duyguları ile oynayınca yazık Arda ne yapsın.

Sen nasıl Sneijder den diğerlerine göre daha fazla beklenti içine giriyorsan, millet de Barcelona da oynayan (!!) Arda dan daha fazlasını bekler tabi ki.

Kusura bakmayın konuda Sneijderi örnek verdim ama cuk diye oturuyor vermesem olmazdı . Birine öyle deyip diğerine böyle demek olmuyor. Ikisi de takımın yıldızı.

sent via GSC

"Bizim primle falan işimiz olmadı. Söylemek istemiyorum ama ben o kadar para kazanıyorum. Primle ne işim olur! Konu prim mirim değil. 3 ay insanlar bize 'primci' dediler. Sonra meselenin prim meselesi olmadığı ortaya çıktı. Ne oldu? Gel derlerse geliriz, git derlerse gideriz. Bunun dışında herhangi bir şey söylememizin imkanı yok. İnandığım doğrular üzerine yaşar giderim.

"Bizim primle falan işimiz olmadı. Söylemek istemiyorum ama ben o kadar para kazanıyorum. Primle ne işim olur! Konu prim mirim değil. 3 ay insanlar bize 'primci' dediler. Sonra meselenin prim meselesi olmadığı ortaya çıktı. Ne oldu? Gel derlerse geliriz, git derlerse gideriz. Bunun dışında herhangi bir şey söylememizin imkanı yok. İnandığım doğrular üzerine yaşar giderim.
Sen de bunu yedin?

Afiyet olsun.

sent via GSC

Aydınlandık, Ardanın ağzından çıkan herşey doğru, taraftarlar şerefsiz, ne diye kaptan çıkıp, Barcelona apoleti ile çıkıp, sahada götünu kaldırmayan, maçları açıkça sabote eden adama tepki koyuyorsunuz, yazıklar olsun sizin gibi taraftara.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan sanki Arda önceden cok düzgündü de patladi bu olayda.

Adam yillardir maganda yillardir karaktersiz. Iki top oynadi diye yavsakligini yok sayamayiz.

Ebii bayrampasaa ya ebii ben superim yaa ebii ayfon yaa tesbih yaa ajun abim yaa diye geziyor 10 yildir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim zaten keyfince bunlari gecen sene kadro disi birakmisti, "milletten cikip ozur dilemeliler" demesi de oyle bir anda akil tutulmasi sonucunda cikan sozler. Ya siz kimi savunuyorsunuz hala farkinda degilseniz bos bos yorumlar birakmayin da milleti de enayi yerine koymayin onlarin yaptigi gibi. Bu adamlarin isi gucu futbol degil surekli kaos yaratmak. Bir sene de sorunsuz bir Turk futbolu goremeyecegiz galiba.

Işine gelmeyince "sen de bunu yedin?" :D

Ha sen yilda 6m kazanipta Alanyaspor'a Gaziantepspor'lara karsi iyi oynayan Sneijder'i desteklemeye devam et
Ya ne diyecekti adam? Çıkıp evet prim tartışması yaptık mı diyecekti sen Arda nın bunu yapacak erdemde bir insan olduğunu düşünüyorsan zaten konuşmaya hiç gerek yok.

Zaten durduk yere kadro dışı bırakıldı hepsi turnuva sonrası değil mi. Bal gibi de bu pisliği yapmışlar işte. Terim demişti özür dilemeleri gerek türk halkından diye. Biraz düşün yav biraz düşün beynini kullan.

sent via GSC

Fatih Terim zaten keyfince bunlari gecen sene kadro disi birakmisti, "milletten cikip ozur dilemeliler" demesi de oyle bir anda akil tutulmasi sonucunda cikan sozler. Ya siz kimi savunuyorsunuz hala farkinda degilseniz bos bos yorumlar birakmayin da milleti de enayi yerine koymayin onlarin yaptigi gibi. Bu adamlarin isi gucu futbol degil surekli kaos yaratmak. Bir sene de sorunsuz bir Turk futbolu goremeyecegiz galiba.
ortada sabote edilmiş maçlar olmasına rağmen, yaşanan olaylar olmasına rağmen, bu iki gram top oynamayan kaypakların ağzından çıkan her lafa inanlar oldukça seneyi geçtim bir ay bile olaysız olmaz.

Yazık günah insan üzülüyor da, bu kadar pislik varken ortada millet nasıl hala ilah olarak görebiliyorlar gerçekten üzücü

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Ya ne diyecekti adam? Çıkıp evet prim tartışması yaptık mı diyecekti sen Arda nın bunu yapacak erdemde bir insan olduğunu düşünüyorsan zaten konuşmaya hiç gerek yok.

Zaten durduk yere kadro dışı bırakıldı hepsi turnuva sonrası değil mi. Bal gibi de bu pisliği yapmışlar işte. Terim demişti özür dilemeleri gerek türk halkından diye. Biraz düşün yav biraz düşün beynini kullan.

sent via GSC

Kusura bakma Can benim beynim seninki gibi calismiyor

Gecen sneijder'i elestiren uyelere de cahil demistin, dogru en akillisi sensin sen benim kusuruma bakma

Önemli olan Barcelona'da oynamak, kupalar kazanmak, büyük futbolcu olmak değil, mühim olan insanlık ve karakterdir ! Makam, şan ve şöhret hepsi gelip geçicidir. Her şey bir gün biter ama adamlık baki kalır.

Kusura bakma Can benim beynim seninki gibi calismiyor

Gecen sneijder'i elestiren uyelere de cahil demistin, dogru en akillisi sensin sen benim kusuruma bakma

Estağfurullah.

Hatırlamıyorum nerede demişim bunu? Cahil kelimesini kullanmayı hiç sevmem ben çünkü de.

sent via GSC

Hayır, anlamadığım bir nokta da sanki basında bir tek Bilal bu tip laflar etmiş o zamanlar, hakaret denilebilecek bir unsur bile yok o yazısında?!...

Oysa direkt hakarete girecek ne yorumlar yapılmıştı. Onlara gücü mü yetmedi, yoksa ayaklarını denk mi alsınlar, ''Her an Arda' nın saldırısına uğrayabilirim'' diye?!...

Hayır, anlamadığım bir nokta da sanki basında bir tek Bilal bu tip laflar etmiş o zamanlar, hakaret denilebilecek bir unsur bile yok o yazısında?!...

Oysa direkt hakarete girecek ne yorumlar yapılmıştı. Onlara gücü mü yetmedi, yoksa ayaklarını denk mi alsınlar, ''Her an Arda' nın saldırısına uğrayabilirim'' diye?!...

Belki göründüğünden daha derin meseleler vardır. Bilal Meşe hem Fatih Terim'e çok yakın, hem de Milliyet'te (Demirören'in gazetesi) yazıyor. Burada Arda aracılığı ile Terim'i, Terim üzerinden Demirören'i indirme amaçlı operasyonlar da dönüyor olabilir. Rıdvan'ın çıkışı da malum.

Geri
Üst Alt