Arda Turan Milli Takımı Bıraktı!

Alper dalga mi geciyosun? Adam Euro 2016 basarisizligini resmen Arda'ya yikmis, daha nasil hakaret etsin?
Adam sırf bir bölümü Ardayı korumak için ayırmış. Robot değil kötü performans gösterebilir, tüm fatura ona kesilemez diye.

ortada kalan bölüm Ardaya karşı tam tersi bir tutum sergiliyor
db61ca17cf3285fa3a2173ffef32407f.jpg

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Adam takımın en iyi oyuncusu ve kaptanı. En çok o eleştirilmeyecek de ben mi elestirileceğim.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Bizimkilerin Arda'yi islikladigi yerde ispanyollar Arda Turan tezahurati yapti ve Arda'yi destekledi, orda ben bile utandim

Iste bi yuzden bizim taraftarlardan bir cacik olmaz

Alper bos konusma. Benim yazdiklarimi nerenle okuyorsun, acik acik soyluyorum hakliyken haksiz duruma dustu, fiziki saldiri yanlis diye.
Fiziki müdahelede yanlış, Ardanın haklı olduğuda yanlış, çünkü ortada tek satır hakaret yok, tam aksine bir durum ve yazı var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ardayı suçlayabilir aga ne var bunda

kendisine eleştiriyi yasaklayan bazı siyasi görüşün yolcusu olduğu için dayak atmış anlaşılan

dayak atamayanlar da hapise atıyor

yazık ki burda bile savunanlar var

son 15 senedir bu millete cehalet öğretile öğretile iş bu noktaya geldi

Rıdvan, Emre, Arda.. Üçünün de ortak noktası dillerinden "Adamlık" lafını düşürmeyip beş para etmez insanlar olmaları.

Ülken nasılsa futbolcuların da öyle işte.

Arda'nın trafikteki karşılığı seni geçer geçmez önüne kıran maganda.
Düğünde havaya sıkan maganda.
Eğlence mekanında ne bakıyon lan diyen maganda.
İsviçreli topçu tekmeyelen yardımcı maganda hocan.

Arda ve çetesinin milli takımdan temizlenmesine neden olursa bu olay çok şanslıyız. Enes, Yunus, Çağlar gibi daha aklı başında adamlarla daha sempatik bir takım oluruz. Çünkü ne zaman milli takım toplansa yine ne olacak diyoruz artık. Maçların önüne geçen bir şeyler oluyor. Hiç birşey olmasa maç sonu saçma sapan bir açıklama geliyor yine ortalık karışıyor. Arda'yla 10 senede 2 turnuvaya katıldık. Arda'sız da yine 10 senede 2 turnuvaya katılırız zaten sıkıntı yok.

Demekki yazın olan muhabbette de Terim haklıymış, bunların iyice götü kalkmış ve kendi kendilerine bir şeyler yapmaya kalkmışlar.

Peşin edit: Evet gazetecilerin tamamı da çok düzgün adamlar değiller. O sayfayı doldurmak için yalan haber yaparlar. Verirsin mahkemeye derdini orada çözersin.

Son düzenleme:
Sneijderi büyük maçlarda kötü oynadı diye yerden yere vuran tipler Arda beyin Ülke için yıllar sonra ilk defa katıldığı bir turnuvada en önemli maçlar haline gelen Euro maçlarında takımı açıkça sabote etmesinin eleştirilmesini hakaret diye algılıyor ve savunuyor. Güzel kafa.

Bizimkilerin Arda'yi islikladigi yerde ispanyollar Arda Turan tezahurati yapti ve Arda'yi destekledi, orda ben bile utandim

Iste bi yuzden bizim taraftarlardan bir cacik olmaz
Ne alakası var? Asıl o ıslıklayan, tepkisini ortaya koyan taraftara helal olsun, çünkü hak ettiler ve taraftarın da haklı olduğu bu olaylar ile bir kere daha kanıtlandı.

Ohh ne güzel be beyzadeler her boku yesin, eleştiriyi kaldıramasın, kazıklanan, hayal kırıklığına uğratılan taraftar taşkınlık yapmadan protesto etti diye suçlu olsun, yok yaaa.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijderi büyük maçlarda kötü oynadı diye yerden yere vuran tipler Arda beyin Ülke için yıllar sonra ilk defa katıldığı bir turnuvada en önemli maçlar haline gelen Euro maçlarında takımı açıkça sabote etmesinin eleştirilmesini hakaret diye algılıyor ve savunuyor. Güzel kafa.

güzel kafa falan değil

koyunluk bu

açık konuşalım

Alper bos konusma. Benim yazdiklarimi nerenle okuyorsun, acik acik soyluyorum hakliyken haksiz duruma dustu, fiziki saldiri yanlis diye.
Hakliyken haksiz konuma geldi diyorsun az once sordum cevabini da ver ozaman, Euro2016 da yasananlar ortada. Kimin hakli olup olmadigi da. Aradan bir yil gecmis ve boyle bir saldiri yapmis ve senin dedigin: (I quote)

Ali Naci ve Nevzat "transfer" haberleri verince bunlara söven uyeler, Arda'ya hakaret eden gazeteciyi övuyor, ha fiziki saldiri tamam yanlis, ama yok Arda soyle biri yok boyle biri,iki yuzlu olmayalim.

1. kimler ovmus?

2. Arda nasil biri onu da anlatirsan biz de seviniriz.

Son düzenleme:
Lan İngiltere de bütün takıma eşek, zavallılar ve daha neler neler yazıldı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sağlam ak'lardan zaten.

sent via GSC
s.. akı'da b..'da, koyun olup millet ile dalga geçenleri yalayıp duruyorlar. Yirmi otuz tane s... b... değersiz yalak türk futbolunda her b... yiyorlar daha hala adamsın, s... öyle adamlığı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
iki gram top oynasınlar top, adam, Bayrampaşa, bu forma için ter, şerefsiz haysiyetsizler, bana ne lan sizin adamlığınızdan, bir birinizin adamlığından bu kadar emin olduğunuza göre bir birinizi iyi s.... formaymış, termiş, sanki babalarının hayrına yapıyorlar. Altlarında son model arabalar, hayatta kapısını dahi açamayacağım modeller, evler, ulan ben akşam işten gelince patron bana binmiş gibi oluyor bunlar ne anlatıyor lan. Top oynayın a.. k... kaypakları, karşısınıza topçu çıkınca topla birlikte taça çıkıyordunuz, haysiyetsiz haram yiyiciler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:

Kisiye gore yorum yapiliyor malesef. Sneijder bizde kotu oynar elestirirler mesela (cok normal tabi kimse bir sey diyemez eger kotu bir performans sergiliyorsa tepki verilebilir), Arda Euro2016 da sics.n batirsin sonra Arda'nin niye basina patliyor diye savun. Arda o takimin kaptani ve yildizi ise, ve takimin acik ara en kotu performansini sergileyip bir de utanmadan prim skandali patlarsa, bir zahmet elestirileri de pasa gibi oturup kabul etsin.

Sağlam ak'lardan zaten.

sent via GSC

Siyasete mi bagladin simdi

Burasi Galatasaray forumu degil mi

Sneijder 2 yildir top oynamiyor, elestirmeyelim de ne yapalim

Arda en iyi oyuncumuz dogru ama rakiplerde 7-8 tane Arda var, bizim takimda bir tane iyi oynayan oyuncu yok, takim kotuyse Arda'dan ne bekliyorsun? Adam barcelona'ya gittigi donemde hic mac yapmadan Milli Takima geldi, hollanda macinda gol atti assist verdi, bunlari neden soylemiyorsun?

Geri
Üst Alt