Arda Turan Milli Takımı Bıraktı!

Basın toplantısında gazetecilerden protesto!

DBpaeBJWsAIW1GJ.jpg

DBpaev1WsAADFdy.jpg
hahahaha oturduğu yerde kalmış

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Harika haber artık kanatlarımızı saha içinde saha dışında hayatının her alanında yürüyen biri yerine Cengiz Ünder ve Emre Mor'a emanet edebiliriz.

Yürü çomar seni, varlığın zarar zaten.

Yalnız haklı olarak Arda'ya yükleniliyor da bu gazeteciler hiç az değil . Sürekli birilerinin maşalıklarını yapıyorlar yazdıklarının 9/10'u yalan. Bazı isimlere kesinlikle dokunamıyorlar. Gündemi istedikleri gibi yalan haberlerle belirliyorlar. Bizim aleyhimize tonla hata yapılıyor hiçbir şey yazmıyorlar. Çok çirkef çok pis bir medya var karşımızda.

Bir de şikayet ettiğin zaman sanki hemen sonuçlanıyormuş gibi hukuka başvur diyorlar. Salla saklayabildiniz kadar tutabilen yok nasılolsa...

Yalnız haklı olarak Arda'ya yükleniliyor da bu gazeteciler hiç az değil . Sürekli birilerinin maşalıklarını yapıyorlar yazdıklarının 9/10'u yalan. Bazı isimlere kesinlikle dokunamıyorlar. Gündemi istedikleri gibi yalan haberlerle belirliyorlar. Bizim aleyhimize tonla hata yapılıyor hiçbir şey yazmıyorlar. Çok çirkef çok pis bir medya var karşımızda.

Bir de şikayet ettiğin zaman sanki hemen sonuçlanıyormuş gibi hukuka başvur diyorlar. Salla saklayabildiniz kadar tutabilen yok nasılolsa...
Bu gazeteciler hep böyleydi, yeni bişey değil, bunu Ardada biliyor. Bundan bağımsız olarak söz konusu olan köşe yazısını okudum, gayet normal içerikli, hatta Ardayı koruyan bir yazı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu gazeteciler hep böyleydi, yeni bişey değil, bunu Ardada biliyor. Bundan bağımsız olarak söz konusu olan köşe yazısını okudum, gayet normal içerikli, hatta Ardayı koruyan bir yazı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ben bu durumla ilgili söylemedim zaten, Arda burda net haksız. Genel durumsan bahsettim. Birinin bi sözü vardı"Türk gazetelerinde yazan tek doğru şey o günün tarihidir" minvalinde. O sözün biraz açılımın yaptım.

Ben bu durumla ilgili söylemedim zaten, Arda burda net haksız. Genel durumsan bahsettim. Birinin bi sözü vardı"Türk gazetelerinde yazan tek doğru şey o günün tarihidir" minvalinde. O sözün biraz açılımın yaptım.
doğru, ama bu hep böyleydi. Hepsi birilerinin kucağında.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Biri dedigin efsane Patr10 Hagi.

Kovun lan topunu

sent via GSC

Arda Turan Acun Ilicalinin programlarina ciktigi gun benim icin bitmisti zaten.

Adam tam bir maganda cozumu hep kaba kuvvette ariyor.

adam külleyen zararr ,poposu iyice kalkti biraz asagi indirsin minik efe.(umarim GS gelmez)

Milli Takim icin daha iyi.

Bir b.k oynadi yok zaten.

Yok sempatikmiş de, yok efsaneymiş de, basın yatak odasına kadar girmiş de, bilmem ne, bilmem ne?...

Herkes tahayyülündekine göre yorum yapıyor. Ben de medyadaki yansımalarıyla sempatik bulurdum; takımımızın kaptanı iken iki kez aynı ortamda bulundum ve net hayal kırıklığına uğradım; tam bir görgüsüz/sonradan görme, ukala, itici, 'Televole' bir tip; o kadar ki oradan hızla uzaklaşmak istedim hatta...

Bir mekanda bulunuyorken ''Auvv Arda' da buradaymış!'' denilmesi için elinden geleni yapıyorsan, işine geldiğinde popülarite için basını pervasızca kullanıyorsan, işine gelmediği zaman da basının orada olacağını ve o anı kamuoyuna yansıtacağını bilip peşinen kabul edeceksin, medya dünyanın başka yerlerinde bin beter, olur da İngiltere' ye gidersen görürsün ebenin bilmem neresini!...

Son olaydaki atraksiyonu spontan bir olaymış gibi gelmedi bana. Adamın yorumunda infial edecek pek bir şey göremedim, zaten üzerinden bir yıl geçmiş, kaçırdığım yeni bir şey varsa bilemem. Paşamızı bir şekilde eleştirmiş olan birinin uçağa alınmış olmasına karşı, başka birilerine tepki mahiyetinde algıladım.

Aman Milli Takımda olma bir daha, faydan 1 ise zararın 5 zaten. ''Mahallede topun sahibi çocuk'' modundan Galatasarayımızda iken de muzdariptim, yetti artık!...

Bari giderken fed. başkanı ile milli direktörümüzüde pataklıyaydın. Birkez olsun yararın dokunarak giderdin.

Geri
Üst Alt