Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
hahahaha oturduğu yerde kalmışBasın toplantısında gazetecilerden protesto!
![]()
![]()
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahaha oturduğu yerde kalmışBasın toplantısında gazetecilerden protesto!
![]()
![]()
Selcuk taaa arkada duruyorhahahaha oturduğu yerde kalmış
Bu Ateş üfleyerek sönmez
o işini her türlü bilir, hiç bir şeye karışmıyor maşallah KAPTANSelcuk taaa arkada duruyor![]()
Bu gazeteciler hep böyleydi, yeni bişey değil, bunu Ardada biliyor. Bundan bağımsız olarak söz konusu olan köşe yazısını okudum, gayet normal içerikli, hatta Ardayı koruyan bir yazı.Yalnız haklı olarak Arda'ya yükleniliyor da bu gazeteciler hiç az değil . Sürekli birilerinin maşalıklarını yapıyorlar yazdıklarının 9/10'u yalan. Bazı isimlere kesinlikle dokunamıyorlar. Gündemi istedikleri gibi yalan haberlerle belirliyorlar. Bizim aleyhimize tonla hata yapılıyor hiçbir şey yazmıyorlar. Çok çirkef çok pis bir medya var karşımızda.
Bir de şikayet ettiğin zaman sanki hemen sonuçlanıyormuş gibi hukuka başvur diyorlar. Salla saklayabildiniz kadar tutabilen yok nasılolsa...
Bu gazeteciler hep böyleydi, yeni bişey değil, bunu Ardada biliyor. Bundan bağımsız olarak söz konusu olan köşe yazısını okudum, gayet normal içerikli, hatta Ardayı koruyan bir yazı.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
doğru, ama bu hep böyleydi. Hepsi birilerinin kucağında.Ben bu durumla ilgili söylemedim zaten, Arda burda net haksız. Genel durumsan bahsettim. Birinin bi sözü vardı"Türk gazetelerinde yazan tek doğru şey o günün tarihidir" minvalinde. O sözün biraz açılımın yaptım.
Ben bu durumla ilgili söylemedim zaten, Arda burda net haksız. Genel durumsan bahsettim. Birinin bi sözü vardı"Türk gazetelerinde yazan tek doğru şey o günün tarihidir" minvalinde. O sözün biraz açılımın yaptım.
arda haklı gibi durumda neden herkes yüklenmis anlamadım gazetecilerin ne mal oldugunu bilmeyen varmı