Arda Turan Ntvspor'da Futbol Aktüel'e katıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan şuanda Futbol Aktüel'de | NTV Spor Canlı

Galatasaray klübünün kaptanıyla yapılan bir programda Galatasaray'ın bu kadar az konuşulması ne gariptir. Ve batuhan konusunda noktayı koydu.

Futbol sohbeti dedi zaten programı kapatırken bu kadar büyütmenin anlamı ne. bence iyi oldu telegolede 1 2 kere giydirdi.

Arda katalan çıktı

Gayet güzel bir programdı, beklentiniz neydi bilmiyorum...

Kendim uydurmadim, Rijkaard'i korumak için benim birseyler uydurmama gerek yok, adamin oynatmak istedigi sistemi belli idi, sistemi uygulayan takimlarin elde ettigi basarilar da ortada... Ben Rijkaard'in konustugu dili anlayabiliyorum, Cruijff'un bir çok flemenkçe yaptigi röportaji dinledim, total futbolu anlatan çok güzel videolari var.. Misal, birinde "Futbolda topun X noktasindan Y noktasina gitmesi taktiktir, bu taktik ise ancak futbolcun TEKNIK iste sahaya yansir, uygulanir" dedi.. Maalesef takimda teknik futbolcu sayisi kisitli, dolayisi ile taktik sahaya yansimadi... BAM'la, Sabri'yle, Balta'yla olmayacagini biliyorum, o yüzden Rijkaard'a sallamadim hiç bir zaman, o futbolcular Rijkaard yokkende vardi, sallayacaksan yönetime salla...

Rijkaard anlatamadi diyorsunda, anlatilacak birsey degildi, ögrenilmesi gereken birseydi ve 28 yasina gelmis bir adama yeni seyler ögretmek zordur, hele futbolda, hele Türkiye'de, hele altyapi egitimini çok vasat bir takimda almissa... Teknik egitimi çocukken verilir, koca adama teknigini nasil kullanmasi gerektigi söylenir... BAM'a teknigi ögretmemeisler...

reis tartisacak bir sey yok...

FR'nin basarisizligin sebebi yanlis zamanda yanlis yerde olmasiydi.

keske aysal döneminde gelseydi... :sad007:

Arda güzel konuştu ama Güntekin ve Rıdvan saçma sapan sorular sordu.Arda'da ne yapsın sorulara cevap vermeye çalıştı.

Bir Hakan Sukur veya Hasan Sas roportaji bekledim tarafsiz ntv'den ama nafile..

Fatih Terim gelir,iyi bi kadro kurulursa Arda kalır.

Polat gtadaki helikopter görevini yapmış kacırdık :D

Fuat Akdağ : Günaydın , Fotomaç ! :D

Futbol sohbeti dedi zaten programı kapatırken bu kadar büyütmenin anlamı ne. bence iyi oldu telegolede 1 2 kere giydirdi.

Gayet güzel bir programdı, beklentiniz neydi bilmiyorum...

Bunlara katılmakla beraber en önemli konu hakkında da net konuştu,yönetim anlaşırsa giderim,kal sana ihtiyacımız var derlerse kalırım dedi.

Geçen sezon ilk 8-9 haftada orgazm mesajlari atiyorduk burda.

Geçen sezon her maç sonrası o haftalarda aha şimdi kaybedeceğiz biri bizi öyle bir yenecek ki göreceğiz lafları dolaşıyor olmasın?

Çünkü 6 maçlık dilimde sadece 1 tek iyi maç oynadık oda Kayseri maçı.

Bjk-Ankaraspor-K.paşa(ilk yarısı) Denizlispor(ilk yarısı)rezaletti.

A.gücünden fark yememiz Esesle berabere kalmamıza şaşıran 1 tek kişi bile yoktur dünyada.Net bir şeydi.Oynanan oyundan belliydi puanlar kaybedeceğimiz.

rıdvanın saçma sapan soruları fenerbahçe soruları ve yurt dışına gidicekmisin tarzı soruları ardanın kafasını karıştırıcaksa floryada çaycı olsun zaten. olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.. Gitmek isterse kendisi içinde kötü olmayacağı için gitsin, yani giderse kimse niye gittin demez bence, değerini bilmedik biz zaten. şahsen geçen sene d.bakırspor maçında ıslıklayan protesto eden biri olarak utanıyorum ben şuan

nedir sonuc simdi

kalir mi gider mi??

galatasaray taraftarının merak ettiği hiç bir soruyu sormadılar. Galatasaray ile A. Madrid anlaşırsa gidermisin dediler oda giderim dedi.biz bunu biliyoruz zaten

Kendim uydurmadim, Rijkaard'i korumak için benim birseyler uydurmama gerek yok, adamin oynatmak istedigi sistemi belli idi, sistemi uygulayan takimlarin elde ettigi basarilar da ortada... Ben Rijkaard'in konustugu dili anlayabiliyorum, Cruijff'un bir çok flemenkçe yaptigi röportaji dinledim, total futbolu anlatan çok güzel videolari var.. Misal, birinde "Futbolda topun X noktasindan Y noktasina gitmesi taktiktir, bu taktik ise ancak futbolcun TEKNIK iste sahaya yansir, uygulanir" dedi.. Maalesef takimda teknik futbolcu sayisi kisitli, dolayisi ile taktik sahaya yansimadi... BAM'la, Sabri'yle, Balta'yla olmayacagini biliyorum, o yüzden Rijkaard'a sallamadim hiç bir zaman, o futbolcular Rijkaard yokkende vardi, sallayacaksan yönetime salla...

Rijkaard anlatamadi diyorsunda, anlatilacak birsey degildi, ögrenilmesi gereken birseydi ve 28 yasina gelmis bir adama yeni seyler ögretmek zordur, hele futbolda, hele Türkiye'de, hele altyapi egitimini çok vasat bir takimda almissa... Teknik egitimi çocukken verilir, koca adama teknigini nasil kullanmasi gerektigi söylenir... BAM'a teknigi ögretmemeisler...

Sen BAM'a teknigi ogretememisler diyorsun, Arda Ayhan cok teknik diyor. Ne is?

Yazdiklarinin faul oldugu buradan belli. Skibbe donemindeki Balta'ya, Baris'a, Ayhan'a bak bir de Rijkaard donemindeki hallerine. Iyi teknik direktorluk Cruyf denen alzheimerli elemanin anlattiklarini gerceklerden bir haber ve hic birseyi degistirmekten duzeltmekten aciz bir sekilde zorlamaktan degil, kosullardan maksimum verim almaktan gecer.

Rijkaard takimi oynatamadiysa sucu takimin degil. Seneye gorursunuz iyi bir teknik direktor gelirse.

Arda 1 sene daha kalmalı adam gibi sahip çıkan 1 başkan olursa medya hiç birşey yapamaz taraftarlar olarakta büyük darbe alır hürriyet gibi 1 sene daha kalıp üst düzey kulüplere gitmeli liginde şampiyonluğa oynayan !!

Orta sahadaki en teknik ve kaliteli oyuncumuz Ayhan. Bu bariz ortada. Cana da iyi ama teknigi ortalama.

bir mac iyi oynar 3 mac kotu

artik bu kadar

her mac oynamazsa zaten ise cok yarar

ama GS in isi pili bitmis insanlara kalmamali

kewell ayhan gibi adamlar iyidir guzeldirde o kadar iste

ayhan iyi isler yapti

kotu hatirlanmamak icin biraz ya geriye cekilmesi lazim yada birakmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt