Arda Turan, Önümüzdeki Sezon Yurt Dışında Takım Çalıştıracak

bilmediğini nerden biliyosun
Zaten ispanyolca ve ingilizce biliyordur %90
Bilmiyor maalesef hatta ispanyada olduğu son sene barcadayken bile tercumanla röportaj veriyordu ,atletico yıllarında yanına merti götürmüştü ama yinede ogrenememis hatta röportajı vardı anlıyorm ama tam konuşamıyorum filan gibi çat pat biliyordur belki ama Okan hoca gibi röportaj verecek akicilikts konuşamıyor, kaç sene ispanyada kalıp dil ogrenememek büyük eksik
Lisan olayını mutlaka kapatmalı arda ,eğer hedefleri varsa

İyi iyi güzel. Bizden uzak olsun da isterse beyaz kıtada kutup ayılardan oluşan kadroyu yönetsin.

Durduğu kabahat. fb'ye bir çelme daha takıp ilk uçakla gitsin.

İlk defa avrupa capi hoca yetistirebiliriz ulke olarak.

Bilmiyor maalesef hatta ispanyada olduğu son sene barcadayken bile tercumanla röportaj veriyordu ,atletico yıllarında yanına merti götürmüştü ama yinede ogrenememis hatta röportajı vardı anlıyorm ama tam konuşamıyorum filan gibi çat pat biliyordur belki ama Okan hoca gibi röportaj verecek akicilikts konuşamıyor, kaç sene ispanyada kalıp dil ogrenememek büyük eksik
Lisan olayını mutlaka kapatmalı arda ,eğer hedefleri varsa

Hayal kirikligi oldugu bu. Ben Ispanyolcasi var saniyordum. O zaman Ispanya bile dogru adres olmayabilir Arda icin. Eyüp'te kalsin daha iyi.

Soru: Kamp döneminde Arda Turan günde 3 antrenman yaptırdı. Sabah saat 6.30, öğlen 11.30, akşam 18.00... Bu program sizi zorladı mı?
Berke Özer: "Hep bize Atletico'da da bunu çalıştığını anlatırdı. Bir gün şu Atletico Madrid'e bir bakayım dedim. Hakikaten aynı idmanları orda da gördüm. Çok ağır süreç oluyor. Sabah 6.30'ta kalkıyoruz. Bunu da en neşeli hale getirmeye çalışıyor. 6.30'ta idman yaparken arkada 'Sarı çizmeli Mehmet Ağa' çalardı. Çok zor olan şeyleri bile bize keyifli bir şekilde yaptırıyor. En güzel kısmı o."

Las Palmas, Alaves, Celta, Leganes gibi takimlarda takilabilir.

Gitsin tecrübe kazansın bir gün yolu bize doğru düşecek yine nasıl olsa.

Eyüp'te bir süre daha kalıp bir şeyler inşa edip sonrasında Avrupa'ya geçmesini tercih ederdim ama hoca hazır hissediyorsa bize bir şey demek düşmez elbette

Geri
Üst Alt