Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Avrupanın çoğu ülkesi gidip gören biri olarak, "Avrupa 'da oynama hayali = leştir" diyorum. Hele hele böyle geleneklerine bağlı ve duygusal biri için atılmaması gereken adımdır, büyük risktir.

Avrupa 'da medya üzerine hiç mi düşmeyecek? Türk medyası böyle bir futbolcu olduğunu mu unutacak? Emre abisinin yanında yada işkembe salonlarının açılışlarında hiç mi boy göstermeyecek?

Bu çocuğun hiç mi adam gibi mentor 'u yok? :mad::( Bunları anlatmıyor, kaçıp gitmenin çözüm olmadığını ve olacakları söylemiyor?

Vesileyle Ahmet Bulut 'u sevgiyle! anıyorum. :mad:

Daha önce lisede bir yıl yurtdışında(ispanya) yaşadım ve hayatım değişti. Avrupa'da yaşaması dili olan ve etrafına yeni şeylere karşı açık insanlar için çok güzel bir deneyim. Şu anda gene İtalya'ya geldim çünkü memleketim (İstanbul) artık beni boğmaya başlamıştı. Elbette zaman zaman özlüyorum ama bazen değişilik iyidir . Arda'ya çok yarayacağını sanıyorum. Kendini insanların kim ne yaptı ne giydi peşinde olmadığı bir ortamda çok geliştirecektir.

Kaptana canı gönülden başarılar dilerim o ayrı ancak Türk medyasına kına almayı kendime bir borç bilirim..

Artık kimin üzerinden vuracaklar Galatasaray'a çok merak ediyorum..

Ayrıca Arda Emre ve Okan ornegi varken Galatasaray'a en büyük katkıyı sağlamış futbolcudur tarihimiz boyunca

Kaptana canı gönülden başarılar dilerim o ayrı ancak Türk medyasına kına almayı kendime bir borç bilirim..

Artık kimin üzerinden vuracaklar Galatasaray'a çok merak ediyorum..

siradaki selcuk inan basin icin ama aziz yildirim icerde oldu icin kimsenin uzerine gitmezler talimat verecek kimse olmadigi icin

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

Boğazıma düğümlendi be..

siradaki selcuk inan basin icin ama aziz yildirim icerde oldu icin kimsenin uzerine gitmezler talimat verecek kimse olmadigi icin

fener medyasinin talimat almasina gerek yok ki. Talimat alsalar da almasalar da fenerasyon da fener medyasi da gorevinin basinda.

aziz icerde diye Ridvan Baros'a yuklenmeyecek mi yani.

arshavin'in 11M ye geliceği söyleniyor.. (kaynak twitter @Gala1905tasaray Galatasaray Transfer)

Neyse Hayirlisi neyse o olsun

Amma bIz gelecek 3-4 sene icinde tekrar Avrupada Kupa kaldiracagiz amma Arda bunu bu formayla goremeyecek

Ben Ardanin yerinde olsam hic bir zaman ayrilmazdim

Amma Ben hic bir zaman Arda Olamam

Ardada hic bir zaman ben olamaz

Yani Arda biz olsaydi zaten METIN OKTAY olurdu

Insallah Basarizi olupta tekrar bize geriye donmeye muhtacolmazsin diyorum

Hayirlisi neyse o olsun

Lan böyle uzun bi yazı yazayım diye girdim, yazıp yazıp sildim hiç bir şey yazamıyorum... Gönül isterdi Avrupaya gitme, sen Avrupa'yı bize getir ama olmadı be Arda'm. Çok geldiler üstüne, çok sevdiğin taraftar çok kez sırtından vurdu seni, herkes üstüne oynadı. Ne bileyim bi yandan da haklısın. Bu takımın gerçek taraftarları seni her zaman sevdi ve sevecek. Hala inanamıyorum aslında, seni başka formayla göreceğiz lan, bi garip geliyor..

Vay be.. Dun yatmadan once dusunuyordum; acaba Eboue aciklanir mi yarin diye, ama ne oldu ? Daha bi kac gun once ''Galatasaray herseyden once gelir, kaliyorum'' gibi aciklamalar yapan kaptanimiz Arda Atletico'ya gitti.. Bakalim yerine kimi alacaklar. Umarim hayirlisi olur herseyin.

Galatasaray'da Ardalar bitmez önemli olan Arda gittiği Arda gibi kalacak mı? 5 sene sonra ''profesyonel'' leşerek profesyonel kararlarla(!) Türkiye'ye dönmediği sürece bu transfer benim için hayırlıdır.

Büyük kaptan diye anıldığı yerden adını dahi bilmeyen Arda Turam diye konu açan taraftara daha çok hitap edecektir eminim.

Git başarılı ol ARDA! Dünya yıldızı ol! Alemin kralı ispanyanın gol kralı ol! Ama sen ne olursan ol asla eski sen olamazsın benim gözümde. Takımını ortada bırakıp giden kaptan, hiç bir sevgi sözünü, hiç bir göz yaşını, galatasaraylılığı yada saygıyı hak etmiyorsun. Önünde onlarca örnek şerefini satmış adam varken, sana yakıştı mı? senin çocukluğundan şimdiye seninle içimizde büyüttüğümüz sevginin karşılığı, takımını küçük düşüren alçakların kucağına gitmek miydi? bizi hiçe sayarak, başkanını hocanı yok sayarak gitmek sana yakıştı mı arda turan? bugünün geleceğini bilseler seni alırlar mıydı kapımızdan arda turan? iyi düşün bakalım gece uyurken ispanyalarda, bugüne kadar aldığın ekmek bu saatten sonra sana helal mi arda turan? sakın dönme geri, sakın! bizi bugünlerimizde bırakıp, iyi günlerimizde dönme sakın! sana yapılan onca eleştiriye hep karşı çıktım ya ben, kaptanımız, canımız, ciğerimiz dedim ya, bende aptalmışım. 3 kuruşluk değerin yok arda turan artık senin! adam değilmişsin sen, bırak kaptan olmayı. Bu saatten sonra seni koruyan zihniyetinde karşısındayım. Çünkü değmezsin sen. Ne korunmaya, ne övülmeye gelirsin. Kaç git zoru görünce hemen ama oraları da zordur arda turan. adamı messiler ronaldolar maymun eder. aklın çıkar. sen hep dev aynasından baktın ama ne mesutsun ne nuri arda turan. sen sadece bizim minik kahramanımızdın. çok büyüttük biz seni. gittin kendini küçülttün ya, artık önüne geçemezsin arda turan. perşembe günü de biraz daha alçalıp ajitasyon kokan konuşmalar yapma bize. hayatında bir kere delikanlı ol, bir yerim sıkmadı bu takımda kalmayı, sizde umurumda değilsiniz, ben kaçarım arkadaş herkes yoluna de, böyle söyle ki erkekliğinden de şüphem olmasın bari. Senin adın yazan formamda, senin için izlediğim maçımda, sana haram olsun arda turan. formamı yakamam arma engeller, ama sabah ilk işim komşumun çocuğuna vermek olacak. hem yenisini almak için bahanem olur. daha karakterli birinin formasını alırım. bu saatten sonra laf sokan da , eleştiren de hiç umurumda değil. İsteyen istediği gibi cevaplasın, laf soksun. benim ciğerim yanmış. sırtımdan bıçaklanmışım. hadi iyi geceler herkese.

Lan böyle uzun bi yazı yazayım diye girdim, yazıp yazıp sildim hiç bir şey yazamıyorum... Gönül isterdi Avrupaya gitme, sen Avrupa'yı bize getir ama olmadı be Arda'm. Çok geldiler üstüne, çok sevdiğin taraftar çok kez sırtından vurdu seni, herkes üstüne oynadı. Ne bileyim bi yandan da haklısın. Bu takımın gerçek taraftarları seni her zaman sevdi ve sevecek. Hala inanamıyorum aslında, seni başka formayla göreceğiz lan, bi garip geliyor..

Bu ne lan?

Geri
Üst Alt