Erman Kaynar
Sarı Üye
- 13 Aralık 2008
- 284
- 0
- 1.286
Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te
Hasan Şaş i satmadikda ne oldu
Hasan Şaş i satmadikda ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupanın çoğu ülkesi gidip gören biri olarak, "Avrupa 'da oynama hayali = leştir" diyorum. Hele hele böyle geleneklerine bağlı ve duygusal biri için atılmaması gereken adımdır, büyük risktir.
Avrupa 'da medya üzerine hiç mi düşmeyecek? Türk medyası böyle bir futbolcu olduğunu mu unutacak? Emre abisinin yanında yada işkembe salonlarının açılışlarında hiç mi boy göstermeyecek?
Bu çocuğun hiç mi adam gibi mentor 'u yok?Bunları anlatmıyor, kaçıp gitmenin çözüm olmadığını ve olacakları söylemiyor?
Vesileyle Ahmet Bulut 'u sevgiyle! anıyorum.![]()
Kaptana canı gönülden başarılar dilerim o ayrı ancak Türk medyasına kına almayı kendime bir borç bilirim..
Artık kimin üzerinden vuracaklar Galatasaray'a çok merak ediyorum..
siradaki selcuk inan basin icin ama aziz yildirim icerde oldu icin kimsenin uzerine gitmezler talimat verecek kimse olmadigi icin
Lan böyle uzun bi yazı yazayım diye girdim, yazıp yazıp sildim hiç bir şey yazamıyorum... Gönül isterdi Avrupaya gitme, sen Avrupa'yı bize getir ama olmadı be Arda'm. Çok geldiler üstüne, çok sevdiğin taraftar çok kez sırtından vurdu seni, herkes üstüne oynadı. Ne bileyim bi yandan da haklısın. Bu takımın gerçek taraftarları seni her zaman sevdi ve sevecek. Hala inanamıyorum aslında, seni başka formayla göreceğiz lan, bi garip geliyor..
Ben de bilmiyorum ne dediğimi pampitup karışık duygular içersindeyimBu ne lan?