Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Dün akşam ne yazdım..

Bahrinin haberi ile kuyuya inilmeyeceğini öğrenemediniz...Yalanlama gelecek..Hala onun haberi ile sağa sola sallıyoruz..

Bahri ve Pınar ne zaman doğru bilgi verdi..

Bunun böyle olacağı zaten belli idi..

Pahrinin goz gore gore atacak hali yok a ;)

bu yalanlamaya inaniyormusunuz abi gercekten?

cidden soruyorum

bahrinin adinin gecmemesi komik degilmi yalanlamada:)

Komik tabii, gercekten kolpaysa Bahri'nin bizim stadin yanindan gecmemesi lazim. Ama haftaya yine goruruz 1.43 boyu ve kel kafasiyla saha kenarinda kostururken :o

bahriye gelene kadar.. ooohooooooo.... :))

bana da pek inandırıcı gelmedi bu yalanlama..

bizim sark kurnazlarinin algoritmasi beyler kronolojik olarak

parantez icindekiler ortami tanimliyor

(arda biraz uzgun falan iste, otobuse binerken kilo verdiya)

-Bari abi naber

-Iyi arda senden naber

-Nolsun Kivancla aram bozuk, havalanindan almadi beni

-Arda burada harcaniyorsun (acab bir sansasyon cikarirmiyim burdan, balkondan sukse yaparim sonra, tuvalete gitme olayimin ustunu ortmus olurum, rezil olduk canli yayinda)

- yok abi harcanmiyorum ama biktim........... (mantikli dusunmeye calisiyor, soyle-soyleme-soyle-soyleme) .................. abi zaten gidiyorum sezon sonu yuzde 90

- Nasil yani Arda, nereye

- Soylemem abi biliyorsun uygun olmaz

- Arda naptin her gun buralardayiz soylemem kimseye seni zor durumda neden birakayim

- Abi Atladik o Madrid le azicik puruz kaldi.

- Bahrinin gozler faltasi (niey soyledi la bu adam bana guvenilmiceni bilmiomu, neyse tuvalet rezilligini ortbas edeyim simdi gidip, zaten kimse inanmadi istihbarata gittigime, keske fermuari acik unutmasaydim)

yarim saat sonra programda

- Arda gidiyor yeni konustum Atletiko ile cok az puruz var

(arda butun gece uyumaz)

(Arda Bahriyi arar kizar falan filan)

- Arda tamam ben hata yaptim ama fermuar olayida beni cok kirdi

- tamam bari abi ben yalanlicam simdi ama senden bahsetmicem sene sonuna kadar gecistirelim ,sende bahsetme bu isten bir daha beni zor duruma sokma

- tamam arda bir daha yapmam ama benim adimi vermeki polemik yaratmasin diger basin organlari

- tamam abi:(

Sonra da gobek tokusturmuslardir

artık taraftar ne diyeceğeni şaşırdı adam yalan diyor.taraftar arda yalan atıyor diyo :D

Açıklama: Arda Turan - 15.03.2011 17:35 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Açıklama: Arda Turan

Bugün bazı medya organları ve internet sitelerinde yer alan ve sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacağımı iddia eden ifadeler şahsıma ait değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Arda Turan

Ayrıca bu haberi bahri havadır yaptıgı icin degil Ersin düzen dedigi icin kaale alıyorum. Resmi teklifde bulunmus yönetimde ardayı ikna ederseniz bonservis konusmaya baslarız demiş ardada ersin düzene hicbir yere gitmiyorum demiş ayrıca fener macındada max 30 riskli 45 dk oynarım demiş.

Dün bunu yazmıstım Ersin Düzen diyorsa daha gercekcidir.

Arda'nın kalacağını düşünen varmı? Bu sezon başında gitmesi gerekiyordu asıl.

Git Arda, bu çılgın insanların arasınadan git, başka yerde daha çok değer görüp daha yukarılara çık.Maalesef bu taraftara senin gibiler layık değil, acı ama gerçek.

Git Arda, bu çılgın insanların arasınadan git, başka yerde daha çok değer görüp daha yukarılara çık.Maalesef bu taraftara senin gibiler layık değil, acı ama gerçek.

O bize laik olsun, benim hic bir futbolcuya laik olma mecburiyetim yok, ama futbolcular takimina ve taraftarina laik olmalidir.

Geri
Üst Alt