Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

Ben Arda takımı bozuyor demiyorum.

Her gazete internet haber sitesi tv açıp baktığımda Arda Falancaya gitmek istiyorum dedi,filan takımla anlaştım dedi.

Bu kadar dile gelmesine sinirleniyorum.Koskoca Galatasaray Kaptanı gitmek istiyorum diyebiliyorsa zaten gitsin oturup vah arda ah arda demenin anlamı yok.

Ve yine diyorum Arda Gittimi işallah beni yanıltırda çok büyük star olur ama sanmıyorum diyorum. Gitmek istiyorum diye açıklama yapan adama kal eyvah kına yakın gitmemeli demenin zaten anlamı yok. Bu takımdan prekaziler koseckiler rotariular simovicler tafareller geldi geçti gitti de Bu camiya bu tarz adamlara kalmadı da ardayamı kalıcak Bizim Tek Ruhumuz Metin Oktaydır. Bana Göre Ha siz bu ruhu Ardada bulduysanız eğer gitmesin demenizi anlarım ama kim oynıyacak diye endişeniz varsa zaten arda bu sezon oynamadı gezdi sahada diyorum koyarız bi adam o da ardanın bu sezon oynadığı kadar oynar.

tugay'ın ayrılışını hatırlayan kaç kişi var bilmiyorum...

o da arda gibi çocukluktan galatasaray'da yetişmişti... küstürdüler (fatih terim sagolsun)... sessiz sedasız gitmişti... hem de öyle emre ve okan gibi değil... yine de kulübüne yarar sağlayarak... o giderken de böyle konuşuluyordu... giderse gitsin kimmiş tugay kimse galatasaraydan büyük değildir filan falan... avrupada oynayamaz, koşamaz, sürünür gelir deniyordu...

gitti...

avrupada futbol oynayan türk futbolcuların arasında bence en başarılısı o olmuştur...

kendini bizim basına kapadı, hayatının en dogru kararını verdi...

hakanlar emreler televolelerde boy gösterirken tugay kimseye acmadı kendini...

37 yaşına kadar premier lig de top oynadı... son maçında ingiliz seyircilerin söyledigi "you are my turkish delight" şarkısı şu anda bile tüylerimi diken diken ediyor...

yeni tugay'ımız arda... hagi golu attığında hani kalenin arkasında havalara sıçrayan küçük çocuk var ya... işte ondan bahsediyorum...

kendine sallayan herkesten çok daha galatasaraylı arda..

kına mevsimi açılmıştır... hayırlı olsun...

Gider, oralarda yapamaz. O tempoyu kaldıramaz, sakatlığı nükseder. 2-3 sene sonra fenerle arda transferi için kapışırız. Eğer ki başımızda iş bitiren paralı bi başkan olmazsa büyük ihtimalle Arda'yı fenere kaptırırız.

Aha olay budur ya :) kesinlikle haklısın renkdaş

Cevap: Taner Aşkın:"Arda´ya 12.5 Milyon Eoro´luk resmi teklif var"

Arda için daha fazlası gerekiyor ama gitmek istiyorsa kesinlikle satılmalı, yoksa sürekli geriye gidiyor. Kendi iyiliği için en iyisi gitmesi olur.

gs futbol takimi 3 senedİr sÜrÜnÜyor. Sen bİrtek ardayimi gÖrdÜn futbolu birakanlardan... Hadİ ordan be arda gİtcekte yerİne kİm gelcek acaba bİde onu sÖylesen..

Arda'nin diger oyunculardan bir farki olmadigini söyleyemezsin sanirim. Hepsinden daha yetenekli Arda, hepsinden de iyi Galatasarayli oldugunu iddia ediyor, Hamburg maci sonrasi da resmen tehdit'le kaptanligi aldi Polat'tan. Takimda da dogal olarak en cok para kazanan oyunculardan biri. Maddi manevi bu kadar yatirim yaptigin bir adamdan da beklentilerin dogal olarak digerlerinden fazladir. Ama maalesef her hareketinden belli ne kadar gitmek istedigi, her firsatta da dile getiriyor zaten. Hadi ordan be demekle olmuyor iste.. benim yaptigim birsey yok zira. Arda Galatasaray'a birsey vermiyor, kaptanlik yaptigi takim arkadaslarindan, kaptani oldugu Galatasaray'dan, Fenerbahce maglubiyeti sonrasi "onlar" diye bahsediyor.. siz daha istediginiz kadar görmezden gelin. Arda kalirsa hem yipranmaya hem yipratmaya devam edecek, ben Galatasaray'i yipratan bir kaptan istemiyorum, Galatasaray'da oynamaktan mutsuz olan bir kaptan da istemiyorum. Takim sürünürken, arkadaslarini teselli edecegine, surat yapan bir kaptan da istemiyorum. Arda mutsuz, yillardir mutsuz, belli etmekten de hic cekinmiyor bunu, bircok futbolcu vardir mutsuz olan, zor dönemlerden gecen, ama kaptansan bunlari icinde yasayacaksin, kendinden cok takimi düsüneceksin. Biz yillardir Arda'nin gönlünü alalim, yok aman Arda kirilmasin, gücenmesin diyoruz burda.. dünya üzerinde bu kadar nazi gecen baska bir kaptan daha yoktur. Avrupa'ya gitsin bari, belki orda ögrenir profesyonel olmasini.

O fiyata çok rahat (!) Arda gibi adam buluruz Avrupa dan..Hemen satın.!!!

Tam bi Misi hayranıyımdır.

Misi ile Ardayı harcasan hangisini harcarsın deseler,gözünün yaşına bakmam Misinin.

Bi 10 milyon daha bayılırsan bi Misi bulursun,ama bi yerli Arda daha yok

Cevap: # Arda Turan Transfer Dedikoduları !

Yeni yapılanmamızda Arda'ya çok ihtiyacımız var. Ama Taner Aşkın'ın yaptığı açıklamalara göre Arda gerçekten gidiyor. Bence gitmesi yeni yapılanmamızı zorlaştırır.

Şu saate kadar bir yere satılmadıysa bundan sonra hiç bir yere satılmaz.

Adnan Polat yönetimi şuan kulübten bir bardak bile satamaz,ekstra harcamalar yapamaz...Yetkiler ellerinden alındı..Seçim yapılacak..Yeni yönetim herşeye karar verecek..

Abdürrahim Albayrak gelince Ardayı iyi sıvazlar..

Tam bi Misi hayranıyımdır.

Misi ile Ardayı harcasan hangisini harcarsın deseler,gözünün yaşına bakmam Misinin.

Bi 10 milyon daha bayılırsan bi Misi bulursun,ama bi yerli Arda daha yok

İnsanların çoğu bunun farkında ama ısrarla yok şu kadar para verseler yok bu kadar para verselerin derdindeler..

İnsanların çoğu bunun farkında ama ısrarla yok şu kadar para verseler yok bu kadar para verselerin derdindeler..

Olurmu yahu Yasin varrrr,Veli Kavlak vaarrrrr!!!

Bu ülkede 2. ligden kiralanan futbolcuya 4 milyon euro bonservis isteniyor,ortalıkta Arda zebil

nereye giderse gtsin arda benim icin hic sorun olmaz bize ne verdi arda hep geriye gidiyor Galatasarayi kafasinda silmis benim icin isimler önemli degil Galatsaray önemli

Millet Arda Gidicek diye ağlıycak nerdeyse.

Gitmek isteyen her kimse Arda bam 3 lüsü baros kewell cana neill zaten bu adamlar bizi yaptı 13. hala daha gitmesin kalsın diyosunuz bu sezon arda sahadan çok gala açılış bilimum sosyal aktivitelerde göründü zaten. Ayhanı kimse sevmez ama ayhanın bir kere magazin vs vs çıktığınıda bilmem.

Futbolcu çıkıcak oyununu oynıyacak ilk önce sonradan istediği gibi gezip tozabilecek. Herkes kendi iş hayatında sorumluluğunu alıyorken hem sorumluluğunu almıyacaksın hem de kalkıp millete dargınlık yapıcaksın hemde gitmek istiyorum diyeceksin. Millette nolur kal mafoluruz kalmazsan diyor tüm bunlara rağmen pes.. Herkesin fikri kendine ama gitsin kaç maç oynıyacağını hep beraber göreceğiz !.

Arda'nın bu saatten sonra Galatasaray'a sağlayabileceği en iyi fayda 12,5 milyon eurodur..

nereye giderse gtsin arda benim icin hic sorun olmaz bize ne verdi arda hep geriye gidiyor Galatasarayi kafasinda silmis benim icin isimler önemli degil Galatsaray önemli

Yok be renkdaş Gitmesin giderse perişan oluruz..Yeniden yapılanmamız falan hepsi hikaye olur. Arda olmadan Galatasaray mı olur....

Millet ağlıyacak nerdeyse adam gitmek istiyor diye. Sanki Galatasaraydan büyük arda turan.

Onlarin teklifi 12.5 Milyon. Pazarlik payi olmali :) Düz hesap 13 Milyon´a yollasinlar. Iyi para ve gitmek isteyene kal demeyiz. Yolu acik olsun

Haberlere çok takılmayın..Yeni yönetimi bekleyin..Gitmek isteyenide zorla tutmayız.

Geri
Üst Alt