Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda için resmi teklif geldi

Arda'nın gitmesi lazım artık bence. İyi bir kadroda bize çok faydalı olurdu tabi ama artık gitmeli. Kafası rahat olsun.

Cevap: Arda için resmi teklif geldi

Evet, teklif geldi ama kabul etmedik arkadaslar. Habere itibar etmeyiniz lütfen.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Transfer request for Arda, from Barcelona to Mr. Delnan. :) (Dogru yazdim mi? :D)

Hardal Turkan

espri de yapabiliyormuş abisi.

Kulüp içerisinde ismim "Üçüncü Adnan" veya "Küçük Adnan" diye anilir.

Su Fenerli kilikli adam her yerde karsima cikmak zorunda mi? 118 33'den bahsediyorum. :o

Protesto olarak koymussun galiba avatarina. :asd:

Sorma braderim benimkisi bir nevi tedavi tv de gördükçe deliriyorum böyle olunca kendime zarar vermiş oluyorum bende bari avatarıma koyayım nekadar çok görürsem okadar çabuk alışırım dedim ama cidden çok pis uyuzum ya benzip döküp yaksam alamam hıncımı.

Sorma braderim benimkisi bir nevi tedavi tv de gördükçe deliriyorum böyle olunca kendime zarar vermiş oluyorum bende bari avatarıma koyayım nekadar çok görürsem okadar çabuk alışırım dedim ama cidden çok pis uyuzum ya benzip döküp yaksam alamam hıncımı.

Gercekten durum vahim. :o Bu gidisle Turk halkinin yaridan cogu ekrana dalacak. :) :o

Bu arada 12.5 milyon teklif varsa, dusunmeden verilsin Arda. Bundan sonra pek katkisi olacagini zannetmiyorum. Hasan Sas da zamaninda gitmeliydi.

Geri
Üst Alt