Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Tuncay'ın Geçen sezon ki EPL Performansı ; 44 Maç 8 Gol 5 Asist

Babel'in Geçen sezon ki EPL Performansı ; 44 Maç 6 Gol 2 Asist

Tuncay Babel'den iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın :D

Edit : Milli maçlarda araya karıştı. Ama fark etmez herhalde

Arda gitmesin abi ya. Arda turan 66.

Arda'yı durdurmak zor gibi.

Bence gidecektir.Adam kendisine yapılan küfürleri düşünse geceleri uyuyamaz lan :o

Tuncay'ın Geçen sezon ki EPL Performansı ; 44 Maç 8 Gol 5 Asist

Babel'in Geçen sezon ki EPL Performansı ; 44 Maç 6 Gol 2 Asist

Tuncay Babel'den iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın :D

Edit : Milli maçlarda araya karıştı. Ama fark etmez herhalde

Daniel Guiza'nın İspanya'da ki son sezon performansı;37 maç 27 gol(penaltısız:asd:)

David Villa'nın o sezon performansı;27 maç 18 gol

Gonzalo Higuain'in aynı sezon performansı;25 maç 8 gol

:happynew:

Küfürlere alınıp gidecekse bence futbolu bırakmalı.Gittiği yerde küfür tepki hiç mi olmaycak olacak tabiki. Yeni gelecek yönetim ona güven verdiği takdirde onunda bu alınganlıları bırakmaya başladığı takdirde Yeni bir oluşum içinde Arda ilk 2 yılından daha fazla iş yapar bu klüpte.Zaten düzelmeye başladığından itibaren ona kırgın olan taraftarda kendine gelir.Tarftarda Arda da pireye kızıp yorgan yakmaya kalkıyor.

Medya maymunlarına bişey demiyorum zaten onlar Azizin haşeratları.

Arda gidiyorsasa güle güle göndermeliyiz aksi takdirde avrupada tutunamazsa dönüşünce fenere gider :SS:

ardanın gidip gitmemesi artık yeni yönetime bağlıdır.Yeni gelecek yönetimin vizyonu,kulübe olan duruşu ve takıma olan bakışı ardanın kaderini belirler.Şuan adam gibi başkanlık adayı olan yok,benim yönetimim budur,yapacaklarımda bunlardır diyen bir başkan adayı göremedik henüz,herşey fikirde şuan somut ve bizi heyecanlandıracak bir yönetim listesi yok dolayısı ile bunların aynısını ardada düşünüyor.İşin gerçeği ben ardanın avrupada başarılı olacağınıda düşünmüyorum,ciddi bir sakatlığı var ve sürekliliği bakımından avrupayı kaladıracağını düşünmüyorum.Arda daha türkiye ligini domine edememişken avrupada başarılı olamaz,ilk önce türkiyede ardanın tüm sezon boyunca hem klüp hemde milli takım performansını artırması ve öyle gitmesi gerekit kariyeri açısından,yoksa maddi bakımdan bize 12-13 milyon vermişler dert değil,ardanın kariyeri avrupada emre gibi biter bu sezon ayrılırsa..

Daniel Guiza'nın İspanya'da ki son sezon performansı;37 maç 27 gol(penaltısız:asd:)

David Villa'nın o sezon performansı;27 maç 18 gol

Gonzalo Higuain'in aynı sezon performansı;25 maç 8 gol

:happynew:

Arada ki alakayı çözemedim ? Babel hiç bir sezonda hiç birşey yapmamış ki ? Hiç bir sezon Arda'nın yaptıklarının yarısını yapamamış :o

Güiza 27 gol atmış 14 milyon € vermişler.

Hiquain 34 gol atmış şuan ki değeri 40 milyon €

D.Villa Dünya kupasında gol kralı oldu şuan Barça'da değerini sen biç

Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı, madem yüzme bilmiyordun neden çıktık kavağa ? :D

Birde happynew smiyli koymuşsun, şimdi o hareket ne tarafa döndü ? ;)

Atletico Madrid Başkanı Arda transferi için istanbuldaymış.

İstatistikleri koymuşsun sen bende sana istatistiklerle karşılık verdim gördüğün üzere.Babel'le Arda aynı ligde sanki hey Allah'ım:asd: Arda Liverpool'a gitse kadroya giremeyecek belki ne malum.Baros hayatı boyunca atamadığı kadar golü bizde attı heralde.Happynew smileyini espri anlamında koymuştum nasıl anladıysan bilemem;)

Birde happynew smiyli koymuşsun, şimdi o hareket ne tarafa döndü ? ;)

Zaten Epl ve türkiye ligindeki 2 oyuncunun istatistiklerini kıyaslayarak komik duruma düşmüşsün yeterince.Gördüğün üzere yine sana döndü:)

edit:Alıntılama cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim hiç;)

Son olarak edit:D Arda'yı 1 ay sonra gidecek bi yönetim satamaz yani yapamazlar bunu.

Atletico Madrid Başkanı Arda transferi için istanbuldaymış.

Galatasaray ismi, arması ve stad dışında herşey sene sonu gitsin. Yoksa bu taraftar kafayı yiyecek. Yetti cidden. :)

Anlamadığım bu yönetim hangi mantıkla Arda'yı satma cüretine giriyor?Bir ay sonra yoklar? Hangi yetkiyle bunu yapıyorlar?

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo Istanbul´da

Arda için geldi!

Türkiye'de ilk olarak Lig TV ve Ligtv.com.tr'nin duyurduğu gelişmeye göre Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo Arda Turan transferi için İstanbul'a geldi!

Ayrıntılar birazdan!

LigTV

Ligtv son dakika:Atletico Madrid Başkanı Arda transferi için İstanbul'da.Atletico Madrid başkanı sadece Arda için İstanbul'da değilmiş, başka bir futbolcu daha varmış...

Adnan Polat´in kafasina göre karar vermesi etik degil. Senin karar verme yetkin alindi elinden genel kurul olarak. Bu 1 aylik süreyi kulanmaya calisman hainliktir. >Sen kimsin ki Galatasaray ile ilgili karar veriyorsun? Hemde 2 oyuncu. Vay hain

Cevap: Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo Istanbul´da

hayırlısı

Ulan şaka gibi ya, hangi yetkiyle yapıyor bu görüşmeyi polat? olaya bak.

Cevap: Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo Istanbul´da

Yok artık Arda konusunda gelişmeler durmak bilmiyor :D

Ama bir gelişme olmaz heralde bir yönetim gider ayak bunları yapamaz!!!

Geri
Üst Alt