Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Ya nasil bir kulüp olduk böyle ya. Icim kan agliyor artik. Yeter ya.

bu konuda kac yalanlama yapti hem arda hem yonetim zamaninda:)

cok komik yaaa:)

adam gitmek icin bir tarafini yirtiyor

digeri gorusmedik diyip gizliden gorusuyor

oburu baskanlik mevkiinden kovulup transfer gorusmesi yapiyor

simdi ben anladim ardanin gecen hafta polatla gorusurken neler dedigini:)

13 Milyon´dan 1 kurus asagiya satarsan Allah seni hic rahat ettirmesin Polat Efendi. Daha agir konusurdum ama neyse. Diger oyuncu kim ki? Baros mu?

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Servet olsa keşke.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

12 milyon geçen sene aldığımız teklifti zaten.Bu sene Arda full sakattı.9-10 milyon gibi bi teklif vereceklerini tahmin ediyorum.

Arda´ya da yaziklar olsun. Görüyormusunuz ya? Yeni yönetim gelmeden Polat´a yalvardi beni sat diye. Ise bak ya. Yuh ya yuh. Kaptanlik verdik bu adama

Yeni yönetim gelmeden Arda bunu yaptıysa ben de bırakırım savunmayı.Yazık eder.Bizi umursamıyor demektir.Umarım yalandır.

Diğer oyuncu sevişentürkmüş arkadaşlar.

komplo teorileri baslamis yine

Ulan daha kümede kalmayi garantilemedik lan. Bu nasil bir rahatliktir, vicdansizliktir, umursamazliktir. Bana kimse Arda´yi savunmasin ya. Kaptan dedigin adam, Galatasaray zor durumda, sezon sonu görüselim der ya. Hepiniz defolun gidin lan. Galatasarayliymis. Hadi lan ordan

Ulan valla güvendiğimiz dağlara kar mı yağdı, bekleyeydin az, atlı kovalamıyor ya, biz sezon bitsin, başkan seçilsin.Ne bu acele?

taner ashkinin yalanlamasina ne diyeceksiniz?

zuhahahahahhaha

Arda gitmek istemişse gider.Kimse de bunu sorgulamamalı.Adamın en doğal hakkı avrupa'da oynamak.Yeni yönetimi beklemesi felan gayet saçma olur.

Metin Oktay´in sol serce parmaginin tirnagi olamazsin Arda. Yaziklar olsun ya. Senin gibi kaptana ya

Ben gayet sorgularım arkadaşi herşeyi geçtim etik değil böyle işlere kalkışmak yeni yönetim gelmeden.Bunu Arda yapmıyorsa Polat yapacak.Sen de 7 hafta bekle, belki kalan 7 haftada yardıracaksın, gol ve asistlerin ilye fiyatın ikiye katlanacak? Futbol bu? Az beklesen ölür müsün? Gemisini ilk terkeden kaptan olur mu?

Türkiye'ye Arda Turan fazladır.

Arda gitmek istemişse gider.Kimse de bunu sorgulamamalı.Adamın en doğal hakkı avrupa'da oynamak.Yeni yönetimi beklemesi felan gayet saçma olur.

bencede.

butun sezon boyunca isliklayalim sonra da arda gitme kurtar bizi bu durumdan,oh ne guzel.

Yahu kümede kalacagimiz belli degil ya. Kaptan dedigin adam, Galatasaray zor durumda, sezon sonu görüselim der ya. Bu mu Galatasaray sevgisi? Bu mu büyük kaptanlik? Yazik ya yazik. Gidecekse de sezon sonu defolsun gitsin. Kimse baglamiyor Arda´yi. Yalvaracak da degiliz. Ama hic beklemezdim Arda´dan. Hele bu durumda ya.

Geri
Üst Alt