Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

3-4 tanesi hariç kimi satıyorlarsa satsınlar,giderayak sevaba girerler.

sevab degil gunah olmaya basladi, en iyilerini satiyoruz, ne bicim mantik :) , bari curukleri gonderin once, kalacagiz yine buz dolablarla oyun oynamaya..

Birilerinin Arda ile konuşup ,kalması yönünde ikna etmesi lazım.Mesela Ünal Aysal'ın bu işe el atması lazım.Arda Turan çekip giderek, kendisini hunharca ezmeye çalışanların amaçlarına ulaşmasını sağlamış olur.

Abi kalması o kadar hayırlı bir durum değil. Adnan Polat ikna etti de ne oldu Arda'yı ? Her fırsatta Avrupa'ya gitmek istiyorum dedi Arda. Aklı Avrupa'da bedeni buradaydı. Hadi diyelim ikna ettik fakat yine etrafına adam gibi takım kuramazsak bundan sonra Arda ne Avrupa'ya gidebilir ne de bize burada tam yararlı olabilir.

Ayrıca Arda'yı Avrupa'ya iyi bir paraya satarsak ve de Arda başarılı olursa bundan sonra Avrupa'ya oyuncu ihracımız kolaylaşır Galatasaray olarak. Bu da ligdeki geleceği parlak Türk oyuncuların bize gelme potansiyelini arttırır.

hayri kozak çıkmıştı telegole genel kuruldan sonra adam öyle bi konuştuki kimse soru bile soramadı. yönetimden şöyle bir adam çıkmadıki bağlanıp arda hakkında konuşacak bu çakalları susturacak. adam gibi bi adam çıkıp 1 kere ardayı savunsaydı bu şakşakçılar bi daha ağızlarını açamazlardı..

Abi kalması o kadar hayırlı bir durum değil. Adnan Polat ikna etti de ne oldu Arda'yı ? Her fırsatta Avrupa'ya gitmek istiyorum dedi Arda. Aklı Avrupa'da bedeni buradaydı. Hadi diyelim ikna ettik fakat yine etrafına adam gibi takım kuramazsak bundan sonra Arda ne Avrupa'ya gidebilir ne de bize burada tam yararlı olabilir.

Ayrıca Arda'yı Avrupa'ya iyi bir paraya satarsak ve de Arda başarılı olursa bundan sonra Avrupa'ya oyuncu ihracımız kolaylaşır Galatasaray olarak. Bu da ligdeki geleceği parlak Türk oyuncuların bize gelme potansiyelini arttırır.

Türkiye futbolcu ihraç edecek diye niye biz en iyi oyuncumuzu , kaptanımızı gönderelim? bütün medya Arda 1 sene sonra Fenerde diye yazıyo niye çıt çıkmıyo

soyle bir teklif yapsa Madrid: 14 milyon arti Forlan, ne guzel olur demi? :D

(hayallere devam)

Öyle bir kelime geçti mi yazımın içinde. Ben Alman forması altında ter döken birini neden destekliyeyim. Bunun mantıklı bir açıklamasını yapar mısın bana ?

Türk olduğu için olabilir mi acaba? ha?

Başa mı dönelim tekrar? Big Bang'e e kadar gidelim istersen. Hem sen istediğini destekle istediğini destekleme, o sana kalmış. Ama kimsenin Türklüğünü ve dercesini tartışmaya açmaya hakkın yok. Hele hele bu adamınkini hiç yok. Hergün Türk uyruklu Alman vatandaşıdiye dünya basını süslerken bunu yaparsan bende yazma derim.

Ardanın gidişine yinede hazırlıklı olun..Yeni yönetimde satarsa birşey demem.Kafa olarak kopmuş zaten..

Türkiye futbolcu ihraç edecek diye niye biz en iyi oyuncumuzu , kaptanımızı gönderelim? bütün medya Arda 1 sene sonra Fenerde diye yazıyo niye çıt çıkmıyo

Türkiye demedim Galatasaray dedim. Kaptanımızı biz göndermiyoruz kendisi gitmek istiyor 2-3 yıldır ve bu son şansı belki de bunun için. Kaldıktan sonra tam anlamıyla kendisini takıma vermesi garanti değil. Zaten bizim takım olarak yeniden iddialı olmak için minimum 2 seneye ihtiyacımız var. Fakat Arda'nın kaybedeceği 2 sene daha yok. Arda'nın kalıp bu geçiş süresinde bulunması yani çok iddialı olmayan bir takımda bulunması yine mutsuz olmasına bu da takıma olumsuz yansımasına neden olacak.

Ben de diyorum ki tüm bunları yaşayacağımıza Arda'yı iyi bir fiyata satıp hem nakit olarak rahatlayalım hem gelecek senenin transfere ayrılacak olan parayı bu transferle hazır edelim hem de Avrupa'ya iyi oyuncu ihraç eden takım olarak yeniden Türk oyuncuların gözdesi olalım.

İkili tartışmalardan uzak duralım sevgili arkadaşlar,birbirinize karşı hitaplarınızda daha seçici olunuz.

Aynen öyle onur..Yazıldığı gibi kolay değil.Ben kendimi Uefaya gitmeye şartladım:),Yabancıları göndermek için kaç ay uğraşıyoruz..Kapı gibi sözleşmeleri var..Pinoya ceza verildide ne oldu parasını yine alacak..Pinonun işine geldi bol bol twit atar..

Pino´yu yollamak o kadar da zor degil aslinda. 500.000 Euro´ya oynuyor. Pino´yu 1.5 Milyon´a alacak cok kulüp buluruz bence. Pino sorun olmaz. Ayni sekilde Culio, Zapata, Neill ve Kewell´i da yollamak mesele degil. Kewell ve Neill´in sözlesmesi bitiyor, digerleri de 500.000 Euro´ya filan oynuyor. Cok koymaz bize. Insua zaten gidiyor, Misimovic gitti.

Yani yabanci kontenjanini bosaltmak sorun degil acikcasi. Yeni yabanci almak mesele. Türklerle de bir sekilde anlasirsin. Galiba Ünal Aysal´in 100 Milyon Euro´suna ihtiyacimiz olacak gercekten :)

evet simdi gelelim sadete

arda bahrinin adini agzina almadan transferi yalanladiginda

ona inanip ben ve benim gibilere sallayan arkadaslar

utanin

olaylar o kadar barizki

anlayana

Türkiye demedim Galatasaray dedim. Kaptanımızı biz göndermiyoruz kendisi gitmek istiyor 2-3 yıldır ve bu son şansı belki de bunun için. Kaldıktan sonra tam anlamıyla kendisini takıma vermesi garanti değil. Zaten bizim takım olarak yeniden iddialı olmak için minimum 2 seneye ihtiyacımız var. Fakat Arda'nın kaybedeceği 2 sene daha yok. Arda'nın kalıp bu geçiş süresinde bulunması yani çok iddialı olmayan bir takımda bulunması yine mutsuz olmasına bu da takıma olumsuz yansımasına neden olacak.

Ben de diyorum ki tüm bunları yaşayacağımıza Arda'yı iyi bir fiyata satıp hem nakit olarak rahatlayalım hem gelecek senenin transfere ayrılacak olan parayı bu transferle hazır edelim hem de Avrupa'ya iyi oyuncu ihraç eden takım olarak yeniden Türk oyuncuların gözdesi olalım.

Sayfa 149 dan sonra yazdıklarımı oku tekrar görüşelim.

Ntvspor açın Alisamiyen yıkılıyor..

Manchester United bile C.Ronaldo'yu satarken bu kadar düşünmemiştir.

benzer transfer hikayeleri aslında. ronaldo da sürekli gitmek istediğini belirtiyordu son sezonundan itibaren.

taraftar da yönetim de "giderse gitsin" moduna girmişlerdi. yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.

arda da gitmek istiyor. o halde yapacak bir şey yok. takımın en iyi oyuncusu da olsa gidecek. gitmeli.

Sözleşmeye,Türkiye'de başka takıma gelmesini önleyecek yada zorlaştıracak madde konulması şart bence.

Adnan Polat diyor ya hani, bizim kimsenin parasina ihtiyacimiz yok diye. Hangi parayla düzeltecegiz bu durumu cok merak ediyorum. TT Arena geliri diye bisey yok, kombinelerden gelen para harcandi, sponsor anlasmalari harcandi, seneye Digitürk´ten en düsük payi alacagiz. Eger Ünal Aysal´in sahsi gücünü kullanmadan is yapacaksak, Arda ve Baros´u satmaktan baska caremiz yok. Öyle de yapiyorlar zaten. Ama bu 2 oyuncu bile transfer yapmaya yetmez.

Eger birinin cebine endeksli hale geldiysek bu Adnan Polat sayesindedir. Bir kulübü cevirecek kapasiteye sahip degil. Kesinlikle ve kesinlikle Ünal Aysal´a ihtiyacimiz var. Kim ne derse desin.

Arda 'ın gitmesi doğru diye cümleye başlayan "Galatasaray'lı" üyelere soruyorum bana "bir" tane neden söyleyin benim çürütemeyeceğim. Var mı bir babayiğit?

Kontrat imzalarken madde koydursaydı o zaman. Bana ne.

Senin soyadın Turan mı mahlas? Arda senin babanın oğlu mu? Bırak Arda penceresinden bakmayı. "Galatasaray'lılar" açısından dedim. Yazmayı kıvırıyorsun da, okuma ı-ıh mahlas.

Sayfa 149 dan sonra yazdıklarımı oku tekrar görüşelim.

Nedenleri yukarıda hem Arda'yı seven hem de Galtasararay aşığı birisi olarak Arda'nın satılmasının hem Galatasarayımız için hem de Arda için pozitif olabileceğini yazdım.

benzer transfer hikayeleri aslında. ronaldo da sürekli gitmek istediğini belirtiyordu son sezonundan itibaren.

taraftar da yönetim de "giderse gitsin" moduna girmişlerdi. yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.

arda da gitmek istiyor. o halde yapacak bir şey yok. takımın en iyi oyuncusu da olsa gidecek. gitmeli.

.

Büyük klüpler satış yapıyorlar evet ama bunu (ister kendilerinin göndermek istediği futbolcu olsun ister kendi ayrılmak isteyen olsun) bir plan çerçevesinde yapıyorlar. Başlarında bir sportif direktör bunlara karar veriyor. Ayrıca satıştan gelir elde etmek için yapmıyorlar bunu. Teknik bazda yapıyorlar. Gelir kaynakları futbolcu satışları değil. Geçmişte Ajax bunu yapıyordu ama bak sonucu görüyorsun, nerdeler şu an.

Büyük klüplerde de bazen sorun olan üst düzey futbolcular oluyor ve satışa çıkıyor (Örn: Eto) ama bu durum da da karşılığında aynı değerde başka bir futbolcu gelmesi garanti altına alınıyor (örn: ibrahimooviç). İbahimoviç teknik açıdan uymuyorsa ve satışa çıkıyoorsa, o zaman öncesinde yine bir plan çerçevesinde yerine bir uygun futbolcu (örn: Villa) bulunduktan sonra satışı yapılıyor.

Tüm bunların tamamı teknik odaklı, finansal odaklı değil.

Bizde bir sportif direktör var ve Arda sistemsel olarak oyun yapımıza uymuyorsa tamam.

Arda sorunlu ve gitmek istiyor ve bizde bir sportif direktörün sisteminde işe yarayan Arda kalitesinde başka bir futbolcu alıyoruz karşılığında ise tamam.

Ama bunlar yoksa NA tamam. ok?

Geri
Üst Alt