Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

Nedenleri yukarıda hem Arda'yı seven hem de Galtasararay aşığı birisi olarak Arda'nın satılmasının hem Galatasarayımız için hem de Arda için pozitif olabileceğini yazdım.

Aadece sayfa 149 u oku demedim sonrasının tamamını dedim. Sayfayı yeni açanlar da okusun. Başa dönmekten bıktım her saat.

yolcudur abbas

baglasan durmaz

yolcudur arda

sanki bir allah kurusumuz varda

Senin ne sportif direktörün ne de bir planın yok orası doğru ama senin elinde 3-4 yıldır Avrupa'ya gitmek istiyorum diyen ve Kewell'ın da dediği gibi kaptan olduktan sonra gülmeden huzursuz olarak geçiren bir takım kaptanı var. O takım kaptanı yine takımda kalırsa hedefini gerçekleştiremediği için mutsuz olmaya devam edecek ve kaptanı mutsuz dolayısıyla diğer oyunculara yansıyacak bir takım için ortam oluşacak.

Arda'yi gitmesin diyenlerin basinda yalan yanlis haber yapanlar ile ayni. Dar vizyonlular

Senin ne sportif direktörün ne de bir planın yok orası doğru ama senin elinde 3-4 yıldır Avrupa'ya gitmek istiyorum diyen ve Kewell'ın da dediği gibi kaptan olduktan sonra gülmeden huzursuz olarak geçiren bir takım kaptanı var. O takım kaptanı yine takımda kalırsa hedefini gerçekleştiremediği için mutsuz olmaya devam edecek ve kaptanı mutsuz dolayısıyla diğer oyunculara yansıyacak bir takım için ortam oluşacak.

sayfa 140 küsur:

Para konusuna cevap verdim.

Gitmek isteyen adamdan fayda gelmez konusuna gelelim.: 1- Gitmek istemesine neden olan etmenleri kaldırmaya çalışırsın 2- Kaptanık verdiğin adamın kişiliğine, Galatasaray'lılığına güvenirsin 3- ilk iki made de çuvalladıysan ve sonunda küskün Arda profiliyle karşı karşıyaysan yine kaybından çok faydasını görürsün çünkü tüm dünya ya ve taraftarlarına bir mesaj vermiş olursun: Galtasaray büyük bir klüptür, 200 milyon dolarlık bütçesiyle, camiasıyla her daim satıcı değil alıcıdır, kaptanını para için satmaz, bu futbolcuyu kaptan yaptığı için hata yapmıştır ve bunun da cezasını bu futbolcuya bir şekilde ödetecektir.

Zorla tutmanin bir anlami yok zaten. Önemli olan birini satarken gelecek icin planlarin olsun. O parayi iyi degerlendir. Porto her sene en iyi oyuncularini satiyor ama yikilmiyor. Neden? Cünkü isleyen bir mekanizmalari var. Gelen paralari cok iyi degerlendiriyorlar. Müthis bir ekipleri var o konuda. Her oyuncunun kagit üstünde bir alternatifi var. Ticaret yapiyorlar yani. Ama akilli ticaret. Biz Arda´nin gidisini nasil degerlendirecegiz bilmiyorum. Alternatif yaratmaliyiz.

Gitmek isteyen adamdan fayda gelmez konusuna gelelim.: 1- Gitmek istemesine neden olan etmenleri kaldırmaya çalışırsın 2- Kaptanık verdiğin adamın kişiliğine, Galatasaray'lılığına güvenirsin 3- ilk iki made de çuvalladıysan ve sonunda küskün Arda profiliyle karşı karşıyaysan yine kaybından çok faydasını görürsün çünkü tüm dünya ya ve taraftarlarına bir mesaj vermiş olursun: Galtasaray büyük bir klüptür, 200 milyon dolarlık bütçesiyle, camiasıyla her daim satıcı değil alıcıdır, kaptanını para için satmaz, bu futbolcuyu kaptan yaptığı için hata yapmıştır ve bunun da cezasını bu futbolcuya bir şekilde ödetecektir.

1- Gitmek istemesine neden olan etmen : Küçüklüğünden beri hayali olan Galatasaray'da kaptan olmak, Avrupa'da kupa kazanmak ve Avrupa'ya transfer olmak. Basın tarafından yapılan yalan yanlış haberler, taraftarın Arda'ya kırkınlığı vs...

Arda'nın hayali olan Avrupa'ya gitmesini engelleyebilirsen bir şey diyemem. Basına engel olamazsın. Aziz Yıldırım gibi yapabilirsin onu da yapmak için minimum 4-5 seneye ihtiyacın var. Taraftarın hepsini kontrol edemezsin.

2- Adamın Galatasaraylılığına güvenmeyen yok zaten. Sorun onun isteklerinde ve gerçekleştirmek istediği hedeflerinde.

3- Çok saçma.

Zorla tutmanin bir anlami yok zaten. Önemli olan birini satarken gelecek icin planlarin olsun. O parayi iyi degerlendir. Porto her sene en iyi oyuncularini satiyor ama yikilmiyor. Neden? Cünkü isleyen bir mekanizmalari var. Gelen paralari cok iyi degerlendiriyorlar. Müthis bir ekipleri var o konuda. Her oyuncunun kagit üstünde bir alternatifi var. Ticaret yapiyorlar yani. Ama akilli ticaret. Biz Arda´nin gidisini nasil degerlendirecegiz bilmiyorum. Alternatif yaratmaliyiz.

O konuda yapılacak bir şey yok. Gönül ister ki adam gibi bir yönetimimiz olsun ve bu satış plan dahilinde olsun ama yok işte. Arda yeni yönetimin geleceğini bile bile gitmek istiyor. O zaman satacaksın. Yeni gelen yönetim de o gelen parayı adam gibi değerlendirecek ve adam gibi bir plan yapacak.

Artık planlar Ardasız olmalı. Arda'nın kafasında Galatasaray yokken Galatasaray'ın ve taraftarın kafasında Ardalı Galatasaray olmamalı.

Ben de gitmesini istiyorum da, herkes Galatasaray'da misyonunu tamamladi Arda diyor, pek anlam veremiyorum sahsen. Ne yapmis da tamamlamis misyonunu..??

dogru hicbisey yapmadı. kendisi bam 3lüsüyle eş deger bir oyuncu. sizin gibilere bam 3lüsü hakan balta ufuk gibiler lazımki. neyazıkki bende senin tuttugun takımı tutuyorum. nedir bu arda düsmanlıgı. madem arda cok kötüde nasıl 15 milyon euro veriyor ispanyol takımı. sence bu takımın baskanı gerizekalımı..

bahri kel kafasiyla piskin piskin guluyordur simdi

Yönetim gelecek parayı ne yapacak acaba? Gereksiz yere harcarlar yine parayı!

O konuda yapılacak bir şey yok. Gönül ister ki adam gibi bir yönetimimiz olsun ve bu satış plan dahilinde olsun ama yok işte. Arda yeni yönetimin geleceğini bile bile gitmek istiyor. O zaman satacaksın. Yeni gelen yönetim de o gelen parayı adam gibi değerlendirecek ve adam gibi bir plan yapacak.

Artık planlar Ardasız olmalı. Arda'nın kafasında Galatasaray yokken Galatasaray'ın ve taraftarın kafasında Ardalı Galatasaray olmamalı.

Aynen öyle. Yolu acik olsun, basarili olsun. Ama ben ilk defa gelecegimizden cok endiseliyim, düsünüyorum ama ayaga kalkmanin bir yolunu bulamiyorum kisa vadede. Cok zor durumdayiz. Galatasaray büyüklügüne yakisan komple bir kadro kurmali yeni yönetim ve bu inanilmaz zor bir görev. Diger takimlar 2-3 takviye yapip daha da güclenecek, Galatasaray mecburi olarak 10-15 kisilik bir kumar oynamak zorunda kalacak. Bu parayi bulmak da mesele, bu durumda kaliteli oyuncuyu ikna etmek de mesele. Gelecek sezon Kasimpasaspor´un bu sene aldigi Digitürk gelirini alacagiz :) TT Arena geliri yok zaten bu sene, diger gelirler de harcandi. Cikis yolu bulamiyorum.

Aklima gelen tek cikis yolu: Abramovich modeli :)

Türk olduğu için olabilir mi acaba? ha?

Başa mı dönelim tekrar? Big Bang'e e kadar gidelim istersen. Hem sen istediğini destekle istediğini destekleme, o sana kalmış. Ama kimsenin Türklüğünü ve dercesini tartışmaya açmaya hakkın yok. Hele hele bu adamınkini hiç yok. Hergün Türk uyruklu Alman vatandaşıdiye dünya basını süslerken bunu yaparsan bende yazma derim.

İstediğim gibi yazarım. Herkesin görüşüne de saygılıyım. Kimseyi sorguladığım da yok. Anlayana...

1- Gitmek istemesine neden olan etmen : Küçüklüğünden beri hayali olan Galatasaray'da kaptan olmak, Avrupa'da kupa kazanmak ve Avrupa'ya transfer olmak. Basın tarafından yapılan yalan yanlış haberler, taraftarın Arda'ya kırkınlığı vs...

Arda'nın hayali olan Avrupa'ya gitmesini engelleyebilirsen bir şey diyemem. Basına engel olamazsın. Aziz Yıldırım gibi yapabilirsin onu da yapmak için minimum 4-5 seneye ihtiyacın var. Taraftarın hepsini kontrol edemezsin.

2- Adamın Galatasaraylılığına güvenmeyen yok zaten. Sorun onun isteklerinde ve gerçekleştirmek istediği hedeflerinde.

3- Çok saçma.

Evet ben saçmalıyorum haklısın. Bunları Galatasaray'ı İhracat şirketi olarak gören biriyle tartıştığım için saçmalıyorum, Yana yakıla beni kaptan yapın diye yavaran, 1-2 yıl sonrasında da işler biraz zora gelince gitmek istiyorum diye tutturan birinin pencerisinde kilitli kalanları muhatap aldığım için saçmalıyorum.

Şu yukarda yazdığın cümlelerin içinde o kadar büyük deliker var ki, hadi neyse yine dayanamayıp polemik adam profiline dönüyorum. Kendimi agresif gördüm. Ben kaçar.

Evet ben saçmalıyorum haklısın. Bunları Galatasaray'ı İhracat şirketi olarak gören biriyle tartıştığım için saçmalıyorum, Yana yakıla beni kaptan yapın diye yavaran, 1-2 yıl sonrasında da işler biraz zora gelince gitmek istiyorum diye tutturan birinin pencerisinde kilitli kalanları muhatap aldığım için saçmalıyorum.

Şu yukarda yazdığın cümlelerin içinde o kadar büyük deliker var ki, hadi neyse yine dayanamayıp polemik adam profiline dönüyorum. Kendimi agresif gördüm. Ben kaçar.

:b5:

Üzüldüğüm ne biliyor musunuz?

Aziz Yıldırım Arda Turan 15 milyon EU dedi düğmeye bastı. Sonra medya öyle bir oyun oynadı ki... Göstere göstere. Kusura bakmayın ilk günden beri söyledim. Ama aptal Galatasaray taraftarı bu oyunu kaybetti. Arda'yı kaybettik. Medyanın istediği oldu. Aziz Yıldırım'ın istediği oldu. Niye Türkiye bu halde işte buna bile bakarak görebiliriz. Değerlerimize sahip çıkamıyoruz. Çok konuşana boş konuşana inanıp gaza geliyor ona göre haraket ediyoruz. Saygısızız insanlara karşı. Haddimizi bilmeziz. Empati kuramıyoruz. Kendimize yapılmasını istemiceğimiz şeyleri başkasına rahatlıkla yapıyoruz. Aklımızı kullanmak gibi bir hobimiz olmadığından kolay yönlendirilebiliyoruz.Sürü psikolojisine kolay giriyoruz.

Arda gitmek mi istiyor?

Buna birinci derecede ön ayak olan Ultraslan'ın suratına her yerde tükürülsün.

Geçen sene Sami Yen'de bitti bu iş. Kendimizi bıçakladık. Kolay yetişmiyor bayrak oyuncular. Kaptan Bülentler. Cüneyt Tanmanlar. Öyle bir fırsat kaybettik.

Utanmaz herifler hala Arda lehine açıklama yapıyolar. Önce özür dilesinler. Artık dilemesinler de. Taraftarlıklarıyla koca takımın içine edilmesinde en az Adnan Polat kadar suçlular. Hala seviyorlar mı Galatasaray'ı DigiTürk alıp evlerinde izlesinler. Deplasmana falan gitmesinler.

Kısa bir parantez de Adnan Polat'a. Hep savunduk ettik ama... Sen oyuncunu itin köpeğin önüne atar yem edersen, her teknik direktöre bir tane futbolcu kıydırırsan, gider ayak takımın en önemli oyuncusunu satıcam diye uğraşırsan ibra edilmemekle az bile yapılırsın. Elde kalanlara bak yahu. Bir Baros kaldı, onu da satın kurtulalım.

Hani elma ile armudu ayıralım dedim. Klübü sadece futbol olarak yönetemediler, güzel bir yapılanma becerdiler diye söyledik durduk. Ama bu hakikaten ayıptır. Bırak yeni yönetim yapsın planları. İşte Tevez. Bi yandan gidicem futbolu bırakıcam diyor adam, diğer yandan Manchester City'i taşıyor.

Biri çıksın ortaya.

İnan Kıraç mı olur, Hayrettin Kozak mı olur. Durdursun şu saçmalığı...

Gerçektende Arda'dan gelecek paranın yeni yönetime bırakılacağınımı düşünüyorsunuz?

Polat bir şekilde onuda çarçur eder.Yada bizi ligin dibine mahkum eden yerli oyuncularına ödül diye dağıtır.

En büyük hissedarları hocaları ilgilenmiyoruz kesinlikle diyor

Borsaya bildiriyoruz

Olayın mantığını çözemedim,biri izah edebilirmi

Ciddi soruyorum

En büyük hissedarları hocaları ilgilenmiyoruz kesinlikle diyor

Borsaya bildiriyoruz

Olayın mantığını çözemedim,biri izah edebilirmi

Ciddi soruyorum

fiyatını düşürmek için çakallık yapıyorlardır.

Gerçektende Arda'dan gelecek paranın yeni yönetime bırakılacağınımı düşünüyorsunuz?

Polat bir şekilde onuda çarçur eder.Yada bizi ligin dibine mahkum eden yerli oyuncularına ödül diye dağıtır.

O para yeni yönetime kalır o kadar da değil. Eğer o para yeni yönetime kalmazsa Adnan Polat diye bir şey kalmaz.

Geri
Üst Alt