Feyzi AKTAS
Kırmızı Üye
- 10 Şubat 2011
- 1.480
- 0
- 996
Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu
net mi 2,5 alacak
net mi 2,5 alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, yolu açık olsun..
Emenike 10, Arda 12m€ çok enteresan![]()
Emenike'nin 10 milyon euro ettiği transfer piyasasında Arda 12'ye mi satılır. Yönetim hatalı daha fazla ücret alınabilirdi. Ama Arda'ya da yazıklar olsun. Transferin kapanmasına 20 gün kala mı gidilir. Gideceksen Haziranda gitseydin de kadro sıkıntısı çekmeseydik. Culio da gönderildi. Artık sol kanatta Hakan Balta oynar..
kim dedi 4 istedigini renktaş. ben ardanın böyle birşey diyecegine inanmıyorum.arda galatasaryli diyene artik sasiririm kusura bakmayin, bizden 4milyon istemis beyfendi simdi 2,5e oynicak bunun acilimi ne allah askina söyleyin?
Oh be gitti artık rahat rahat forumda Arda hakkında atıp tutabilicez"Zaten şöyleydi böyleydi" diye
![]()
![]()
uzgunum ama...
resmen atletico madrid'in oyuncusudur.
yeni kulubunde basarilar aslan.
Şeref Aydın
Ya abartmayın, ne kadar ödeyeceklerdi 30 milyon euro mu?
Bence çok kar ettik, ben Arda'yla ve altyapımızla gurur duyuyorum.
kim dedi 4 istedigini renktaş. ben arsanın böyle birşey diyecegine inanmıyorum.
arda galatasaryli diyene artik sasiririm kusura bakmayin, bizden 4milyon istemis beyfendi simdi 2,5e oynicak bunun acilimi ne allah askina söyleyin?
Ne var bunda iyi de
bence de nedenlerden biri bu Arda parayıda sıkıntı yaptı ben en iyiyim en çok alan olmalıyım dedi.
Tabiki bütün sebep bu değil ama sebeplerden biri