Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Hayırlı olsun, yolu açık olsun..

Emenike 10, Arda 12m€ çok enteresan :o

Harbiden hea bak öyle düşününce çok acı ama gitmek isteyince de yapacak birşey yok ben şahsen ardaya çok da güvenemiyorum nedense bedelsiz gittiğini düşünsenize

Emenike'nin 10 milyon euro ettiği transfer piyasasında Arda 12'ye mi satılır. Yönetim hatalı daha fazla ücret alınabilirdi. Ama Arda'ya da yazıklar olsun. Transferin kapanmasına 20 gün kala mı gidilir. Gideceksen Haziranda gitseydin de kadro sıkıntısı çekmeseydik. Culio da gönderildi. Artık sol kanatta Hakan Balta oynar..

haklisin!!!!!!!!!!!!!!!

Yiğit Gökoğlan'ı alsınlar şimdi 5 milyon euroya..

arda galatasaryli diyene artik sasiririm kusura bakmayin, bizden 4milyon istemis beyfendi simdi 2,5e oynicak bunun acilimi ne allah askina söyleyin?
kim dedi 4 istedigini renktaş. ben ardanın böyle birşey diyecegine inanmıyorum.

Son Dakika : Medya mensupları Kına dükkanlarını bastı bu gece biryerlerine kına yakacaklarmış !!

Oh be gitti artık rahat rahat forumda Arda hakkında atıp tutabilicez :D "Zaten şöyleydi böyleydi" diye :D :D

ben baslayim ozaman icimde kac zamandir tutup soylemiyorum kizacaksiniz diye ama arda buguna kadar hangi derbi macina iyi oyunadi sorarim size ozelike son 2 yilin derbilerinde?

Akıttığın her damla ter için saol kaptan ancak bu kadar büyütülmemesi gerekiyor.Sonuçta burası GALATASARAY Altyapıda pırıl pırıl gençler var...

Ya abartmayın, ne kadar ödeyeceklerdi 30 milyon euro mu?

Bence çok kar ettik, ben Arda'yla ve altyapımızla gurur duyuyorum.

aynen katılıyorum tamam arda iyi futbolcu olabilir ama ederi 12-15 arasıdır yani iyi bi fiyata transfer olmuş hayırlı olsun keşke haziranda bu transfer yapılsaydı

gsalinlik_son.jpg

Farkettiniz mi bilmiyorum ama resmi sitede en üstte yer alan resimde yanlış hatırlamıyorsam Arda'nın resmi vardı değişmiş mi bana mı öyle geliyor?

M.Topal bile Valencia' ya gitti ki benim gözümde Valencia daha büyük kulüptür yazık ettin Arda kendine çok yazık ettin.. Bu sene kalmalıydın herşey güzel olacaktı, bağrına basacaktı taraftar.. Yanlış zamanlama.. yazık..

Emenike elin enayisine 10 milyon euro bedelle satıldı. Biz İspanya'ya satıyoruz oyuncumuzu.

Bir Rus takımı ile anlaşsaydı 20 milyon euro ya satardık en az.

Ünal aysal bu iş bugün bitecek dedi ya gitti kelepir fiyata verdi ardayı,ulan bu kadar mı amatörsünüz siz ? 4m için eboue yi bekletiyorsunuz 1 aydır.Şaka mısınız arkadaşım siz.Ne içtiniz de bu hale geldiniz ?

Bencillik yapmayıp, olaya biraz da Arda'nın gözünden bakmak lazım. Bu yetenekteki adam sadece bir kez şampiyonlar ligi deneyimi yaşadı ve de belki de bu kadar fedakarlık yapıp bu kadar hem taraftarı, hem de medyası yüzünden eleştirilen adam yoktur dünyada. Yolun açık olsun Arda, inşallah her şey senin için en hayırlısı, en güzeli olur.

hiç de üzülmedim. beni artık GALATASARAY ilgilendirir. ardanın yolu açık olsun.önemli olan biziz bundan sonra yeni yıldızlar yaratmak fatih terimin yapması gerekendir. berkin duruyo orda,okan dericide,GALATASARAY sadece ardaya bağlı olmamalı.yarın birgün biri gelir. ardanın adı anılmaz niye gitti diye?maçlarını izleriz işte!

Geri
Üst Alt