Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Radyospor'a konuşan AS gazetesi Atletico Madrid yazarı Dani Hidalgo: Arda'nın, Estonya maçından sonra Madrid'e gelip imza atması bekleniyor.

Dani Hidalgo: Arda, Madrid'den ayrılırsa Galatasaray yine bu transferden pay alacak. TR'ye tekrar dönmesi halinde sadece GS'ye dönebilecek

Yönetimin sucu yok bu transferde..Arda 2 sezondur gitmek istiyorum diye tutturdu,gidene nereye kadar dur diyeceksin..

saçma sapan yorum yapmayın Galatasaray'ın ruhu ne zamandan beri bir adamdan ibaret. kendisi gitmek istedi yolu açık olsun. 12 belki biraz az ama öteki satışından gelecek payıda ekleyince tatmin edici bir rakam olacaktır. Bir Arda gider bin Arda gelir. herkes rahat olsun Galatasaray ruhu hala yerinde duruyor.

Tuhaf yani, EMenike daha avrupada oynamadim 10M Euro'ya satildi

İspanyol kulübün bu transfer karşılığında 12 milyon euro garanti para ödeyecek. Atletico Madrid ayrıca, Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapılacak.

Arda taraftara veda maçi bille yapmadin, hemen gidiyon ha :(

Bencillik yapmayıp, olaya biraz da Arda'nın gözünden bakmak lazım. Bu yetenekteki adam sadece bir kez şampiyonlar ligi deneyimi yaşadı ve de belki de bu kadar fedakarlık yapıp bu kadar hem taraftarı, hem de medyası yüzünden eleştirilen adam yoktur dünyada. Yolun açık olsun Arda, inşallah her şey senin için en hayırlısı, en güzeli olur.

yaşadığı şampiyonlar ligi deneyiminde rakip topçulara kafa atmak yerine farklı şeyler yapsaydı, daha önceden farklı takımlara giderdi ,ne alaka bu şimdi

adam resmen gitti ya.şaka gibi.yolun açık olsun arda

Ederinin çok altında para tabi ama yapacak bir şey yok.

12 Türkiye icin iyi para.Avrupada oynasaydi 12 cok az para olurdu.

ligtv sondakika dostum sitesindede söylüyor!
ligtvye pek inanmıyorum ben cogu şeyi uyduuryor. aysalın lig tvdeki acıklamarını görmesem transferede inanmayacaktım. mendejeri denen ahmet bulut yvşagı aklını celmiştir.

sadece bize dönermiş , dönmesin beyefendi aman kalsın

Mehmet Topal bile Arda'dan daha iyi bi transfer yapti. Atletico Madrid neymis.. Bizim ligde tutunamaz o takim, kimi kaldi ki

Evlenicem diye tutturan kızı vermiycem diye inat edebilirmisin? Edemezsin. Gidicem diye tutturan oyuncuyada kalın fiyat çekemezsin. Madem gidecektin sene başında düzgün bir strateji belirlenirdi danışıklı. Arda gidicem diye tutturmazdı bizde güzelce pazarlardık elimiz kuvvetli olurdu.

Neyse hayırlı olsun Galatasaray içinde sevindim , Arda içinde sevindim. Olayın sıcaklığı geçsin denecek çok şey var.

yaşadığı şampiyonlar ligi deneyiminde rakip topçulara kafa atmak yerine farklı şeyler yapsaydı, daha önceden farklı takımlara giderdi ,ne alaka bu şimdi
arda 2 kez clde maçın oyuncusu seçildi:)

haaaaaaaa millet sanmayinki arda efendi 2,5 alacak o para daha cooook inecek vergi orda isliyor koc burda parasini aliyordu tikir tikir net birde utanmadan 4 istiyor heralde kabul etmez yönetim.

TR'ye tekrar dönmesi halinde sadece GS'ye dönebilecek

Niye koydurdunuz ki bu maddeyi..Bırakın nereye giderse gitsin.

Geri
Üst Alt