Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Arda en az 20 milyona giderdi. Piyasasini kendi düsürdü maalesef. Medya sag olsun. Artik Arshavin'den asagisi kesmez. 3 Transfer lazim.. Kaptan bunu yapmayacaktin iste..

boleslav maçının yıldönümüymüş bugün

burada ne ortamı varmış ki onu sağlayamacaklar

mustafa sarp ve ayhanı mı bulamayacaklar

yoksa türkiyedeki oynadığı şikeli lig ortamı mı sağlanamayacak

yoksa buradaki gibi ona sen en iyisin diyecekler sen oldun diyecekler de o da kendini geliştirmeyecek mi ?

en önemlisi son yazdığım madde

arda burada devam ederse kendini gram geliştiremez

ama orada önemsenmeyip formanın aslanın ağzında olduğunu görünce mecbur gelişecek

Emin ol .ötüne baka baka geri gelecek. Zaten bahsettiğin oyuncular olduğu için olması gerekenden fazla sivrildi bu ligde. İspanyada Sarp, Barış yok canım kardeşim. Fiziki olarak bir türlü kendini geliştiremiyor. Orta işi gerçekten çok zor. Her aşı tutmaz.

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Anlamadım ? Falcao gibi bir oyuncu 45m çok rahat eder ve çokta büyük bir paradır.Ben Arda öyle yaptı böyle yaptı demedim.Falcao'nun durumundan bahsettim.Sakin ol.

Pardon renkdas, ben tam tersine Arda'nin kendi fiyatini arttirdi yazdin diye anlamadim. Özur diliyorum senden, Okey?

Ulan Mustafa Sarp harbiden Galatasaray'liymis. Adam halen duruyor. Teklifler var ama gitmek istemiyor. Bizim Kaptanimiz gitmek icin cirpiniyor.

Resmi sitede de arda nın resmi yerine bırakıp gittiği forması var. yukarda

Emin ol .ötüne baka baka geri gelecek. Zaten bahsettiğin oyuncular olduğu için olması gerekenden fazla sivrildi bu ligde. İspanyada Sarp, Barış yok canım kardeşim. Fiziki olarak bir türlü kendini geliştiremiyor. Orta işi gerçekten çok zor. Her aşı tutmaz.

Başarılı olmasını çok isterim (Milli takımımız adına) ancak söylediklerine katılıyorum.

Orada futbolunu bir adım ileriye taşıyacak ve çok daha iyi olacak bu da benim iddiam

Ben bu Şeref Aydın dan korkmaya başladım :)

hadi bir kadro yapin simdi....yabanci siniri cok dert olacak bize

Sakin olmak lazim...heralde...yada oyle bisey...wallaha bu transfere uzuldum

Geri
Üst Alt