Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bundan sonra transferde nasıl hareket edeceğimiz de önemli, Eboue transferi bu saatten sonra yanlış bir hamle olur, bir tane 1. sınıf sol kanat (gerekirse Arda'dan gelen tüm para verilsin) + eldeki bütçe ile yabancı bir ofansif orta saha ile alternatif yerli bir-iki (sağ-sol) kanat oyuncusu alınmalı. Umarım ki Eboue transferi askıya alınır yoksa işler çok daha karışır.

Eboue'nin nesi yanlış olur yahu? Hem Eboue'nin hem de sol açığın gelmesi lazım. İlk 11 kanatı kalmadı elimizde.

Mustafa Sarp Arda'ya galatsaraylilik dersi versin.. Sarp'a bakin, polisler bile cikaramiyacak onu floryadan.

Ya dalga mı geçiyorsun?

Bu nasıl bir yorum nasıl bir mantık Allah aşkına?

Mustafa Sarp gelmiş 30 yaşına bizden iyi kimse istemez onu.

Ki isteyenleri Mersin İdmanyurdu falan, görende La Liga, Premier Lig ekipleri Sarp'ın peşinde ama o gitmiyor sanar.

Güldürmeyin adamı yahu

Git bi hava al bence

Arda'nın gitmesine kızanlar , eğer kızılacak birileri varsa onlar kesinlikle BAZI Galatasaray Taraftarıdır.

O BAZI Galatasaray Taraftarı , bir FB taraftarı kadar olamadı , oyuncusuna sahip çıkamadı.Oyuncunun özel hayatı kadar herşeye burnunuzu soktunuz.Bakın Fenerlilere , adamların Santos , Vederson falan kelepçeli eğlence yapıyorlardı , adamlar toz kondurmuyordu.Bizim oyuncu sinema kapatınca , sanki genelev kapattı , onun için tezahürat yaptınız.

Yazıklar olsun o taraftar kesimine.

Arda için en iyisi oldu , kalan futbol yaşantısında başarılar.

Mehmet Topal , daha ilk yılında.Dili bile %100 öğrenemeden kendini kabul ettirdi? Bilmeden konuşma bence ;)[/QUOTE

Neyi bilip bilmediğimi sen nerden bileceksin arkadaşım. Takımın içindemisin Mehmetin kendisini kabul ettirdiğinden bu kadar eminsin. Konuştuğumuz adam Mehmet Topal. Çok yetenekli olduğundan değil, mevkisi icabı standart bir adam olduğu için oynuyor. Dil öğrenince futbolu tavan mı yapacak saçmalama bence.

Hakkaten yuh ya bazılarınız başlamış yine ''şampiyonluk suya düştü'', ''yönetimin allah belasını versin'' adam belli ki tutturmuş gidecem diye yönetim ne yapacaktı nolur kal arda abi çok büyük adamsın sen gidersen halimiz nice olur falan deyip ikna mı edeceklerdi? Bide neymiş efendim şampiyonluk gitmiş ulan arda varken başarıdan başarıya koştukta benimmi haberim yok, ayrıca 12m euro makul bi fiyat koca sezonu sakat geçirmiş adama vermezler o kadar para ayrıca şunu unutmayın, biz ardayı lokal olarak konuşuyoruz ve Türkiyeyi takip eden yok, bazılarınız öyle triplere girmiş ki sanki dünya arda diye çalkalanıyo, nuri şahin, 22 yaşında almanyada sezonun oyuncusu seçilmiş adam real 10m euroya aldı biraz gerçekçi olun

Ve bu senede sampiyonluk hayelleri suya dustu. Avrupaya gitmek bile cok zor. Yonetim 12 milyona en iyi turk kanat oyuncusunu sattilar. Aldiklari para ilen Ardanin kalitesindeki kanat oyuncular 20 milyondan assagiya alamassin.

Yonetime yaziklar olsun, buyuk bir kazik yedik. Gelen gecen biye vuruyo anasini satayim.

asli sana yaziklar olsun

ne yapsin yonetim ne yapsin

Eger gitmek istiyorsa Unal Aysal Havalimanlarinimi kapatsin

Kara Yolarinimi

yoksaDemir yollarinimi

ne yapsin?????

5 Yıl,145 maça çıktı, 45 gol attı, 58 de asist yaptı.(Manisaspor dahil)

Hayırlı olsun arda için. Ben ardanın yerinde olsam 2 sene önce la liga'daydım. Atletico Madrid'i sevmem ama kendisi için gidilebilecek en iyi 2 takımdan biri diğeri liverpool'du.

Nasıl yok ya, nasıl yok. Çıldırıyorum bu yorumlara. 2013 senesine kadar Galatasaray istemedikten sonra Arda Turan hiç bir yere Gİ-DE-MEZ. 2 sene sonra bedavaya gidermiş. 2 sene sonra defolsun gitsin. Alcakları 12 milyon mu ihya edecek Galatasarayı. 12 milyondan çok daha fazlasını kaybedersin zaten şampiyon olamazsan.

Galatasaray satmadiktan sonra dedigin gibi gidemez, ama unuttugun bir kisim var. O zorla kulüpte tutdugun futbolcu 1 gram adam akilli top oynamaz, sitem eder, sac bas yoldurur, cileden cikartir ve zamaninda satmadigin icin burnunu fitil fitil eder. En ufak bir sorun yasarsan ilerde "zamaninda beni satmadiniz yuuaa!" gibi bahaneleri isitip isitip önüne koyar. Alan memnun, satan memnun.

Ünal Aysal " 3 yıldız.....bla bla"

giden Birrrrrrr

gelen ????????????????

Arda'nın gitmesine kızanlar , eğer kızılacak birileri varsa onlar kesinlikle BAZI Galatasaray Taraftarıdır.

O BAZI Galatasaray Taraftarı , bir FB taraftarı kadar olamadı , oyuncusuna sahip çıkamadı.Oyuncunun özel hayatı kadar herşeye burnunuzu soktunuz.Bakın Fenerlilere , adamların Santos , Vederson falan kelepçeli eğlence yapıyorlardı , adamlar toz kondurmuyordu.Bizim oyuncu sinema kapatınca , sanki genelev kapattı , onun için tezahürat yaptınız.

Yazıklar olsun o taraftar kesimine.

Arda için en iyisi oldu , kalan futbol yaşantısında başarılar.

sence arda ne kadar takimina veya taraftaruna sahip cikti

bence hakan şükür olmalı,metin oktay ve hakan şükür bu klübün sembol isimleridir,arda turan malesef 3.isim olma fırsatını ayağıyla tepti,bu sene gitmeyecekti,gemisini terk eden her zaman en son kaptanlar olmalı,bu sene yeniden dirilişte ilk başta rol almalıydı malesef ilk giden olmayı tercih etti

Hakan Sukur mu?

Bulent Kaptani tek gecerim

Sirtina Sari Kirmizidan baska forma gecirmedi Cesur Yurek

Volkan Şen şart.Ig gıg etmeyin.Yerli kanat ondan iyisi yok bence.Bir Arda değil tabii.Ama şu aşamada şart.Neyse ederi verilsin,alınsın.Omuyorsa Rodriguez'i isterim.

Mehmet Topal , daha ilk yılında.Dili bile %100 öğrenemeden kendini kabul ettirdi? Bilmeden konuşma bence ;)[/QUOTE

Neyi bilip bilmediğimi sen nerden bileceksin arkadaşım. Takımın içindemisin Mehmetin kendisini kabul ettirdiğinden bu kadar eminsin. Konuştuğumuz adam Mehmet Topal. Çok yetenekli olduğundan değil, mevkisi icabı standart bir adam olduğu için oynuyor. Dil öğrenince futbolu tavan mı yapacak saçmalama bence.

Zaten yeteneğinden değil, takım oyuncusu diye alındı.Basit ve rahat oynuyor.Valencida hemde.Kendini kabul ettirdi.Takım arkadaşları,Teknik direktör ve gazeteler öyle diyor.Ben senin dediğine bakmam, takım arkadaşlarına ve teknik direktörüne bakarım.Arda'da büyük bir sürpriz yapcak La Liga'da.Bence muhteşem oynayacak.La Liga, tam onluk bir yer.

arda yi bir daha gs formasi altinda izliyemiyecez

cakkalara yem oldu

Geri
Üst Alt