Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

sonu emre beleşoğlu'na benzemez inşAllah!..

Ah Arda ahhh,sen benim bugünden itibaren A.Madrid maclarinida izleme sebebim oldun,yolun acik olsun,sakatsiz,kazasiz ,belasiz sezonlar gecirmen dilegiyle,daha dogrusu tekrar kavusmak üzere,güle güle koca kafa :)

çok özleyeceksin biziii çoookkk....

Arda adina çok sevindim..

Ben olsam bende giderdim açikcasi.. Orada uyum sorunuda yasamaz sonuçta Nuri Sahin, Hamit Altintop ve Mesut Özil ayni Sehirde Madrid'de olacaklar ve bol bol beraber takilirlar diye düsünüyorum..

---gercekten cok merak ediyorum ispanya da ne yapacak.2 senedir cok ciddi eleştiriyordum,başka bir forumdan arda yüzünden ceza almıştım bir dahada girmiyorum o foruma....o zaman tüm 2 senede olanları söylemiştim ve aynen gercekleşti,başka bir iddiamda bizden başka hiçbir klüpde oynayamacağıydı..yani başarılı olamayacağıydı..

--bana göre cok zor ispanya da başarılı olması...kafasını kesinlikle değiştirmesi lazım...daha hızlı ve seri oynaması lazım...o zaman başarılı olur

12 milyon euro çok iyi para

Hayırlı olsun doğru hamle

Emre Çolak solda oynayamıyor, Aydın'ı zaten futbolcu olarak görmüyorum.

Acil transfer şart oldu oraya Arshavin mi olur artık, bonservis ödenip alınacak, çok net.
emre yi solda oynatan çok hoca vardı geçen zaman içinde. o yüzdene dedim. takımda sol tarafta hiç oyunca kalmadı. umarım arshavin ve drogba olur. hoş ikise 30lu yaşlarda ama.

nkucukk ali naci küçük

arda son 1 buçuk senedir G.Saray forması ile değil, Milli takımdaki performansı ile yıldızlaşmıştır...hocanın dediği gibi borcunu ödemedi

34 dakika önce

ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

Kesinlikle...Hakan Şükür ile Arda Turan'ı aynı kefeye koymak bile Şükür'e yapılan haksızlıktır.

35 dakika önce

ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

üzücü...öyle yada böyle arda turan, fatih terim gibi kariyerinde büyük emeği bulunan bir ismi çiğneyip Atletico Madrid Kulübüne gitti..

Hayırlısı olsun.

Arda Turan'a : "Hayatının hatasını yaptın".

bence kaptan baros olmalı

kaptan dediğin biraz karizmatik olur

kusura bakma sabri reis ama senden daimi kaptan olmaz

Bu saatten sonra bize ancak Yolun Açık Olsun Allah'a Emanet OL demek düşer.

kulübümüze hayırlı olsun şahsın kendisine hayırsız olsun...

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Karizma ve devamlılığa katılıyorum ama bi kaptanın takımını tanıması gerekmez mi? Baros bir nebze, Elmander ve Ujfa bu sene geldi. An itibariyle kaptanlık için 4 aday var. En güçlüsü Sabri bence, Ayhan, Servet ve Baros da arkasından gelir. Acı ama gerçek..

Kaptan Servet olur. En azından sözünü dinletir. Dinlemezlerse bir kafa, iki yumruk, sakatlama vs..

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Beyler Trabzon dan 3. oyuncuya hazır olun. Bu gidişat dangalak Engin in bize gelişini gösteriyor.

Geri
Üst Alt