Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Defol Arda.. Yarın öbürgün fenere de transfer olursun sen.. Belki T.D olarak emre abin olur başında..

sizler hasan şaşı yuhalayan şuan Hakan şüküre siyasi amaçlı küfür eden,10 senedir Galatasaray forması altında oynayan kaptanlar oyundan çıkarken ıslıklayan,5 senedir Galatasaray formaı giyen oyuncsuya takımını sattı iftirası atan zavallılarsınız.Arda turanada hakaret edin alıştık bu görüntülere.

Ben onları taraftardan saymıyorum Renkdaş , tamam bi futbolcuyu sevmeyebilirsin , ama ona bu kadar kötü davranamassın taraftarlığa yakışmaz bu , hele bize asla , Arda haketmedi taraftardan bunları , Yolun açık olsun Kaptan biz değerini biliyoruz bilmeyenlere bakma sen .

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Mesele Altyapıdan çıkıp Kaptan olmak değil yiğen, Mesele O formayı giydin mi Numarasını taşıdığın Ruhuna sahip olduğunu söylediğin Metin Oktay gibi sadık olmak Mesele...

bence hic uzulmeye gerek yok! o mevkiye Arda kadar yetenekli olmasa da, aliriz bir futbolcu olur biter.. ben guveniyorum bu yonetime. Arda avrupada tecrube kazanir ve 2 3 sene sonra tam bir kaptan olarak geri gelir galatasarayimiza ;)

YOLUN ACIK OLSUN ARDA!!! BASARILAR.....

nasıl ki unutmaz Metin Oktay'ı bu taraftar seni de öyle unutur arda

ardayi bu hale adnanslar getirdi

20 yasindaki adami kaptan yaptilar

sivri zekalilar

gerci tünelin ucundaki isik bu olsa gerek

ha birde 2012 kriterleri hayirli olsun

yakismadi ex kaptan

seni hep savundum simdi soktayim

profosyenellik herhalde böle

Fatih Terim'e ayıp oldu. Takım tam havasını yakalamıştı Terim'in morali bozulacak üzüldüm açıkcası...

bence hic uzulmeye gerek yok! o mevkiye Arda kadar yetenekli olmasa da, aliriz bir futbolcu olur biter.. ben guveniyorum bu yonetime. Arda avrupada tecrube kazanir ve 2 3 sene sonra tam bir kaptan olarak geri gelir galatasarayimiza ;)

YOLUN ACIK OLSUN ARDA!!! BASARILAR.....

vallah cimbomdan kopan geri gelemez

hakan sükür istisna o da geldi floryada kalkti

Çok kişi onlar gibi gördü seni belki ama benim için hiç bir zaman Metin Oktay, Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür olamadın. Her zaman gözümde 66 numarasıyla yeteneklerini sergileyen bir oyuncu olarak kalacaksın. Öyle hatırlanacaksın. Çok iyi futbolcuydun. Ülkenin en iyi yerli oyuncusuydun. Ancak bunlar seni benim için efsane yapmaya yetmemişti hiç. Hasan Şaş'ın 2002'de gitmesi kadar üzerdi gitmen, şimdide çok üzülmedim yani. Yolun açık olsun. Başarılı olman dileğiyle.

ya beyler boşverin artık önümüze bakalım

FatihDemireli Fatih Demireli

@gkmnozdmir attı pası, gole çevirelim :) Galatasaray'ın gündemindeki gurbetçiler Bayern'den Cüneyt Koz ve Wolfsburg'dan Tolga Ciğerci.

Her zaman daha iyisi çıkacaktır ondan da iyisi gelir bir isme bu kadar takılmayın klüp'te ölene kadar kalmıyacaktı sonuçta.

metin oktay demiş ki : bizi sevenleri üzmeyelim baba

arda turan demiiş ki : avrupa'da yaşamak istiyorum

işte aradaki fark bu

niye üzlüyosunuz kii siz değilmiydiniz ardanın vücudu uygun değil , gitsede kurtulsak ,yatıyo maçlarda, işe yaramaz ,kaptanlık yapamıyo diyen,sevgilisi ile sinemya gidince beste yapıp ıslıklayan(vb) siz değilmiydiniz . ardayı yarı yolda bırakmadınız mı kız arkadaşına ,annesine küfür etmediniz mi ardayı basına karşı kim koruyan sizmiydiniz sevinin işte takımın en serseri en işe yaramaz oyuncusu gitti aaa ama doğruu yeni bir günah keçisi bulmak zor olmalııı

Kalırsa efsane olurdu giderse Arda Turan.

Arda Turan olmayı seçti.

yolun açık olsun Arda Turan. Kazandığın helal kazandırdıklarına eyvallah.

Yaşattıkların için sağol kaptan . yolun açık olsun.

sevdik cünki bizden biriydin sevdik cünki gözbebeğimizdin.kalığ efsane olabilirdin sen avrupalı olmayı tercih ettin

[video=youtube;WYvj5AS2MFw]https://www.youtube.com/watch?v=WYvj5AS2MFw[/video]

aradaki fark bu işte büyüksün taçsız kral

Çok çalışsın başarılı olsun orada. Başarısız olur da geri dönmek isterse Fatih Terim' in onu bu saatten sonra Florya semtine bile sokmayacağından eminim.

Ne olursa olsun kaçtın da deseler gittin de deseler sen o kutsal formayı geçirdin sırtına. Kaptanlık yaptın bu takıma. Seni sevmeyenlerin, seni çekemeyenlerin inadına YOLUN AÇIK OLSUN ARDA... burdayken gösteremediğiniz değeri ve saygıyı bari giderken gösterinn elin lilcolnüne bile dha çokk saygı gsterdinizzz

Hayirlisi olsun diyelim. Körü olan, Arda varken Arshavin istiyoduk. Simdi iki tane Arshavin lazim ve kontenjanda da sikinti var. Zamanlama cok yanlis oldu, Arda gitmek istiyorsa bunu zamaninda yapmaliydi. Yine de yapcak birsey yok artik yolu acik olsun, basarili olsun. Umarim donus yolu fener olmaz.

2 Milyon zarardayız!!!!

niye mi? nası olsa fenere gidecek...

selçuk inan la oynamak çok isteyen biri

emre abisiyle haydi haydi oynamak ister...

Geri
Üst Alt