Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

metin oktay yurt dışında top oynamadı mı? arda ile farkı ne? rakibine mi gitti? ihtiyacın olan bi zamanda mı gitti? adama bizim tribünün kendisi küfretmedi mi ıslıklamadı mı? kendi taraftarımız hava alanında küfretmedi mi? adamın sevgilisine laf mı atmadı bu millet? tv de adama savgilisi ile olan muhabbeti bel altı espri yapan dobermanı o koltuktan edemeyen biz taraftarlar hangi yüzle ardadan fedakarlık bekliyoruz? utanmadan gitti bitti diyoruz...

imza

sana mı sorucaz kimi sevip sevmicemizi,ben kendi adıma eminim arda dan dah cok sevdiğimi bu formayı.onun yerinde ben olsam bu sene kesinlikle gitmezdim.lan lu lunlu konuşma...herkes istediğinin kıçını öper sende git madride arda nın kıçını öp

haklısın senin gibisiyle tartışmak yerine ardanın kıçını öpmek daha mantıklı.hey allahım ya.hala bu sene gitmezdim diyo.bu senenin ne ayrıcalığı var.en doğru zamanda gidiyo adam.şurda bi sakatlansa 3-4 ay oynamasa sonra bak 5 m dan fazla veren oluyo mu?

haklısın senin gibisiyle tartışmak yerine ardanın kıçını öpmek daha mantıklı.hey allahım ya.hala bu sene gitmezdim diyo.bu senenin ne ayrıcalığı var.en doğru zamanda gidiyo adam.şurda bi sakatlansa 3-4 ay oynamasa sonra bak 5 m dan fazla veren oluyo mu?

Geçen sene sakatlandı ve dediğin sürelere yakın oynamadı. 12 milyon euro. 12 000 000 €. Zamanlama demişken?

Neyse geçmiş olsun. Medyanın da Allah bin belasını versin.

o zaman bu sene cok iyi oynasa seneye 20 milyon eder..gidecekse sezon başında gidecekti,şimdi bütün transferler şaştı,kimi alacağız kimse bilmiyor...

Üzüldük ama Arda için hayırlısı olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de duraklama dönemine girmişti kendini daha fazla geliştirebileceği bi lige gidiyo yolun açık olsun kaptan. İnşallah yolumuz yine kesişir.

Devir değişti dostlar. metin oktay zamanında futbol pazarı bu kadar gelişmemişti. Her gelişen sektörde olduğu gibi, futbol pazarıda gelişirken içine pislikleride alarak gelişti. Chelsea - Manchester city - barcelona gibi takımların başkanları daha doğrusu sahipleri futbol pazarında söz sahibi olmaya başladı. Avrupa ülkelerindeki futbol ekonomisinin artmasında bu isimlerin ve daha sayamadığım bir çok isimin katkısı büyük. Bu gelişim karşısında bizim ülkemiz kayıtsız kaldı, avrupa kadar gelişemedi. alt yapı avrupa gibi değildi. Avrupadaki köklü klüpler alt yapıya paralarını harcarken, her ülkede her şehirde bir izleme komitesi oluştururken, biz avrupanın 27-32 yaş sınırındaki futbolculara harcadık paralarımızı. hal böyle olunca onların ligleri haklı olarak bizden üstte tutuldu. Ve avrupa vitrini denilen olay boy göstermeye başladı. Biz 10 yılda alt yapıdan bir oyuncu çıkarırken, arsenal her yıl takım kadrosu yeniledi, keza barcelonanın yedek takımını geçenlerde hazırlık maçlarında izledik. Avrupada köklü klupler arasında sadece real madrid gençleşmeyi alt birimleriyle değil parasıyla yaptı. onlardada istikrar olmadığı için barcelonanın altında ezildiler. İşte bu sebepten ötürüdür ki, Bizim futbolcumuzda avrupada oynama hayalleri kurmaya başladı. ve yine bu sebepten ötürüdür ki, arda turanın takımdan ayrılışını üzüntü değil sevinçle karşılıyorum ben. 1 sene daha kalması taraftarı değildim, çünkü bu sene takımımız yenilenmeye gitmişti. Arda turan bu sene gönderilmezse seneye daha zor olurdu göndermek. aynı şekilde atletico madrid'de yeniliyordu kadrosunu. bonservis konusuna gelince, Bizim ülkemizin AB'e girmemesinden ötürü türk futbolcu avrupaya giderken sıkıntı yaşanıyor bonservis konusunda. Buna rağmen arda turanın iyi bir ücretle takımdan gittiğini düşünüyorum. Arda turan bizim gözümüzde üst düzey bir futbolcu olabilir fakat avrupalının gözünde tam tersi standart bir futbolcu imajı çizdi hep. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını ve arda'nın atletico madrid takımında başarılı olmasını dilerim. büyük ihtimalle 10 ya da 14 numaralı formayı terletecektir. Saygılarımla.

Sürekli Metin Oktay kıyaslaması yapan kardeşlerimiz için küçük bir hatırlatma ;Metin Oktay 1961 ve 62 sezonunda Italya-Palermo'ya transfer oldu ve ertesi yıl tekrar yuvaya döndü.

yavvv haniniz METİN OKTAY sınız ki milleten metin oktay olmasını istiyosunuzzz

Sürekli Metin Oktay kıyaslaması yapan kardeşlerimiz için küçük bir hatırlatma ;Metin Oktay 1961 ve 62 sezonunda Italya-Palermo'ya transfer oldu ve ertesi yıl tekrar yuvaya döndü.

yok abi boşver millet ergenlik dönemi isyanlarını oynamayı çok seviyo...metin oktay da gitmiş oynamış başarılı olamamış dönmüş...arda da gidecek tabi..inşallah dönüp bize daha faydalı olacak

Abi Bunu eminim çok az kişi biliyordur. :)

Osmanlı Takımının Kaptanı

Atletico, Arda'yı böyle duyurdu

İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü, Arda Turan'ın transferinde tam anlaşma sağlandığını bildirdi.

Atletico Madrid Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Arda Turan'ın transferini taraftarlarına duyurdu.

Açıklamada, ''Atletico ve Galatasaray, Arda'nın kırmızı-beyazlı kulübe transferini bitirdiler. Türk milli takım futbolcusu, kırmızı-beyazlılarla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Osmanlı takımının kaptanı ve Türk futbolunun en büyük referanslarından biri olan Arda, gelecek perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek taraftarına veda edecek ve akşam saatlerinde Madrid'e hareket edecek'' denildi.

Arda'nın cuma sabahı doktor kontrolünden geçeceği ve 16 Ağustos'ta da Atletico Madrid'in yeni transferi olarak tanıtılacağı bildirildi.

Fotomaç

Ardanın Atletiko ya gitmesini gökhan gönülün barselonaya transfer olmasına vesileymiş bunu gördük bugün. Ayrıca emenike 10 mil euro saçmalığı fenerli medyanın sallaması 9 milyon euro verdi kolpa çıktı şikeci adamı ucuz beleşe çıkardılar ellerinden 10 milyon euro diye milleti kandırıyorlar.

yavvv haniniz METİN OKTAY sınız ki milleten metin oktay olmasını istiyosunuzzz

Avrupanın çoğu ülkesi gidip gören biri olarak, "Avrupa 'da oynama hayali = leştir" diyorum. Hele hele böyle geleneklerine bağlı ve duygusal biri için atılmaması gereken adımdır, büyük risktir.

Avrupa 'da medya üzerine hiç mi düşmeyecek? Türk medyası böyle bir futbolcu olduğunu mu unutacak? Emre abisinin yanında yada işkembe salonlarının açılışlarında hiç mi boy göstermeyecek?

Bu çocuğun hiç mi adam gibi mentor 'u yok? :mad::( Bunları anlatmıyor, kaçıp gitmenin çözüm olmadığını ve olacakları söylemiyor?

Vesileyle Ahmet Bulut 'u sevgiyle! anıyorum. :mad:

Geri
Üst Alt