Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

boşa sattık.12 milyon ne ya.yerini nasıl doldurcaz.

Avrupanın çoğu ülkesi gidip gören biri olarak, "Avrupa 'da oynama hayali = leştir" diyorum. Hele hele böyle geleneklerine bağlı ve duygusal biri için atılmaması gereken adımdır, büyük risktir.

Avrupa 'da medya üzerine hiç mi düşmeyecek? Türk medyası böyle bir futbolcu olduğunu mu unutacak? Emre abisinin yanında yada işkembe salonlarının açılışlarında hiç mi boy göstermeyecek?

Bu çocuğun hiç mi adam gibi mentor 'u yok? :mad::( Bunları anlatmıyor, kaçıp gitmenin çözüm olmadığını ve olacakları söylemiyor?

Vesileyle Ahmet Bulut 'u sevgiyle! anıyorum. :mad:

Abi haklısın + olarak gittigi takim son dönemlerde çok zayifladı.Ben anlamadim bu avrupada oynama sevdasını.

Yolun açık olsun Kaptan. Umarım yollarımız tekrar kesişir.

Gitmesine çook sevindim..

Bir arda gider bin arda gelir ama bir Metin Oktay Gelmedi daha.. Ben yeni transferleri merakla bekliyorum

Arda nın Avrupa da oynama isteği bilinen bir şeydi ve süreklilik sorunu nedeniyle gidebileceği takımda ''Başaltı'' diye tabir edileceklerden olabilirdi,Atletico gibi...2 sene içinde de bunun olması gerekiyordu,Avrupalı 3. sınıf gördüğü bir ligden 26 ve üstü yaşta adamı ancak ''Ölmüş eşek'' değeri vererek almak isterdi,o da bizim ligde futbolcular ederinin üzerinde değer bulduğu için mümkün olmazdı...Bu durumda da ''Gitmemekle hata mı ettim'' düşüncesi kafasını kemirir,performansını olumsuz etkilerdi.

Yani ben Arda nın bizde verimli olabileceği konusunda kuşkulu ve hatta kötümserdim,sanki zoraki kalıyor havası vardı ve buda isteksizlik olarak yansıyordu sahaya,2. bir Hasan Şaş vakası muhtemeldi...Fizik kapasitesinin üst limitinde ve kafası da rahat olduktan sonra Real-Barca da bile rahatlıkla oynayabileceğini düşünürüm hep,umarım başarılı olur orada...

Arda nın saha dışındaki tavırlarına da birkaç kez şahit olmuşluğum var;gittiği mekanlarda dikkat çekmeye bayılan ''Çiğ'' halleri kaptanlık görevinde başarılı olamamasının izahıdır benim için...Keşke hiç kaptan olmasaydı,kaldıramadı;''Dikensiz gül bahçesi'' umuyordu sanırım,yok öyle bir Dünya!...

Bu olayın özeti Galatasaray ve Arda Turan adına en hayırlısı oldu...

valla ilk etapta üzüldüm gidişine ama şuan seviniyorum .şimdi atletico düşünsün .

Bir Tanju ya da Emre degil o yuzden cok ustune gitmeyin. Tabi bir Hakan, Metin, Bulent de degil, o da kendi problemi.

Insallah Tugay'in temsil ettigi gibi temsil eder de gururlandirir bizi.

Bari bir sonraki satıştan bir yüzde olsaydı... Arda, Arda gibi oynarsa 2-3 yıl sonra Madrid iyi bir fiyata satar.

Soktayim ya olamaz, en azindan 1 sene daha kalmasi lazimdi:mad::sopa:

Galatasaray şampiyonluğu satmıştır.

Pardon bedavaya vermiştir...

Güle güle yolu açık olsun bir değişim hem o, hemde bizim için iyi olacaktır.

Bence çok doğru bir karar verilmiş. Arda 2 sezondur düşüşte ve -bence- doğru düzgün top oynamıyor. Yeteneksiz vs anlamında değil kesinlikle ama Galatasaray'da konstrasyonunu oryantasyonunu ve mental direncini kaybetti. Herkes bu baskının altından kalkacak diye bir şey yok . Umarım çok başarılı olur ve sakatlıklarını geride bırakabilir. Galatasaray için çok iyi olduğu kanaatindeyim.

Ya Arda 2 senedir Galatasaray takımını kafasında bitirmişti zaten siz neden bahsediyorsunuz, yok takım bitti, bu bizim sonumuz vs vs Şampiyonluk satıldı. Ya birakın önümüze bakalım. Arda kafasına koymuş yurt dışını, elinde tutamazsın zaten, yönetim elinden geleni yapmıştır. Arda gitmek istediğini açık açık söylüyordu zaten, daha bunun üstüne dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı yok.

Yönetim elinden geleni yapmıştır, yönetime laf atmak haksızlık olur.

Galatasaray takımının önü açılmıştır bence bu transferle, Arda da hakettiği yere ulaşır diye düşünüyorum, çok yıprattılar onuda kolay değil.

Yeni gelecek takviyeler ile takım istenilen seviyeye gelicektir.

Bazıları Arda çok az pararaya gitmiş diyor ancak soru su Arda mı daha yetenekli yoksa onun yaşındaki Hasan Şaş mı

Seni ARDA TURAN yapanları unutma !

Her zaman senin arkanda durmuş takımını ve onun şerefli taraftarlarını unutma. !

Ve sakın arkanda bıraktıklarına üzülme ;

Biz Galatasaraylı Arda'yı sevdiğimiz kadar Arda Turan'ı da sevdik.

Ve Bir gün yuvana döndüğünde seni burada alt edemeyenlerin yüzlerini anımsa.

Ve dönerken de Emre abin gibi değil Tugay abin gibi dön ! Gurur duyulacak bir kariyerin olsun yeter...

Fenerbahçe'ye gelince, senin de dediğin gibi' 'Allah sana o günleri göstermesin''

Hoşçakal Koca Kafa

Hoşçakal Büyük Kaptan.

Sen doğru olanı yaptın,

sen bu lige fazla şereflisin.. .

Döndüğünde başın dik alnın açık olacak,

Bu taraftar bir gün yine seni bağrına basacak.

Galatasaraylılığınla övündüğün kadar biz de seninle övünüyoruz.

Geri
Üst Alt