Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Yolun açık olsun Arda'm!

Bir daha ki altyapı oyuncumuzu tribünler olarak sevelim lürfen. Kız arkadaşıyla sinemaya gitti diye küfür etmeyelim.

66 numarayı 66 milyon euroya satsak da azdı. Ama son 2 senenin Ardasını çok paraya bile sattık. Takıldığım nokta nefret ettiğim A. Madrid'e gitmesi.. Herşeye rağmen olaya Ardanın taraftara aşıladığı Galatasaraylılık duruşu açısından bakarsak gidişi tezat bir ortam yarattı.. Transfer sezonunun başında gitse belki aklıma bunlar gelmezdi ama Arda sahadaki biz gibi davranmadı..

Oldu mu be Arda,

Biz burda güzel bir takım yaratmaya çalışırken sen bu takımın beyni çek git.

Yerin nasıl doldurulacak. Şimdi bana Arshavini Eboueyi açıklasalar kaç yazar.

Oldu mu be Arda,

Biz burda güzel bir takım yaratmaya çalışırken sen bu takımın beyni çek git.

Yerin nasıl doldurulacak. Şimdi bana Arshavini Eboueyi açıklasalar kaç yazar.

aynen birakin gitsin nereye gidiyosa. tarihimizdeki en kotu sesonumuzdan toparlanmaya calisiyoruz adam dut diye cekip gitti herseyin ortasinda. agzinima adini anmam bundan sonra.

[video=youtube;9tgrUmscOn0]https://www.youtube.com/watch?v=9tgrUmscOn0&feature=related[/video]

Öyle tuhaf bir şey ki,kızıp sövene de bir şey diyemiyorum,güle güle git sağlıcakla kal diyene de.Ama bir şey kesin zamanlaması rezalet oldu bu transferin.Kulübü ne kadar zor bir durumda bırakıp gittiğinin farkında mı acaba kendisi?

cok sevindim bu transfere.

adamin artik mutlu olmadigi her halinden belliydi

kaldi ki, arda66 ile arda10 arasinda büyük bir ark vardi.

taraftar, medya, yönetimle ugrasip duruyordu

bugün gitmeseydi, yarin, öbür gün hasan sasin yaptigi gibi "cok pismanin o dönemde gitmedigime" diyip dururdu.

umarim bu yeni heycan, yeni motivasyonla, basaridan basarilara kosar, kendini gelistirir, mutlu olur.

a. madridin maclarini kacirmiyacagiz.

paralara gelince, ardaya yillik saglam para vermisler, bu kadarini beklemiyordum.

bonservis ise, 15-18 arasinda olurdu normalde, gecen sene, hatta 2 senelik performans yüzünden ancak 12-13 oldu, normal yani.

atletico forumlarından jajajaa sesleri yükseliyor

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

Boğazıma düğümlendi be..

ses tonunda gizli senin bu renklere olan aşkın...ne fedakarlıklar yaptığını nelere katlandığını çok iyi biliyoruz...açık ve net söylüyorum seni kaldıracak kadar sağlam bi taraftarımız yok ve hiç olmadı...senin sevdiğine küfür edeni yerinden edemedik de sen bizim sevgimize el kol yapanların kadıköyde 50 bin kişinin gözü önünde üzerine yürüdün...o küçük vücudundaki o kocaman yüreğin farkındayız...yemişim şampiyonlukları kupaları...senin gibi bir altın her sene çıksın bu camiadan varsın şampiyon olmayalım...seni izlemek seni o forma altında izlemek öyle büyük bir mutluluk ki...ben uzun yıllar sonra çocuklarıma torunlarıma ARDA TURAN ı canlı izledim ben deyip onları seni anlatmanın hayalini kuruyorum...lincolnlerm elanolar geldi hepsi bizi salak yerine koydu senin 2 katın para aldı bizi şeyine sallamadı ama biz yine trübünde arda turan diye değil de lincoolllnn diye bağırdık...sen samiyende fb li dalkavukların artistlik yapmasına izin vermedin hepsinin üzerine yürüdün burası samiyen herkes haddini bilecek dedin de biz 'kaptana yakışıyo mu hiç' dedik.sen rakip takımın sana aldığının 2 katını teklif ettiğinde gülüp geçtin boş mukaveleye imza attın da biz yılda 10 maç oynayıp ücretinde indirime gitmeyi kabul etmeyip takımdan ayrılan kewell beye attığı her golden sonra stat hoparlöründen daddy cool u söyledik hep bir ağızdan.ama seni şımarık diye çok havalanıyo diye tersledik...eşleri uyum sağlayamıyo diye ülkeyi terkedip giden elanoları başımıza tac ettik de sevgiline küfreden laf atan adamları izleyip havaalanlarında üzerine yürüyüp küfredince takımdan ayrılmak istediğini söyleyince seni hain ilan ettik!...ah be ardam öle kızgınım ki şu taraftara...senin değerini hiç bilemedik...umarım yine dönüp armayı öper içimizden birini yine sahaya koyarsın....yolun açık olsun...

Vizyonu olan hedefi olan kendisine guvenen her Turk futbolcusu sans bulunca buyuk liglere gitmelidir, Arda da gitmistir. Bu sene de burda kalsaydı artık yeteneginin dunya capında oldugunu bildigimiz halde Turkiye capında kalan birisi olarak anılacaktı, Sergen gibi. Helal olsun, yurtdısına acılmaktan korkmayan yetenegini daha ust seviyelerde denemek isteyen, kendisini 'challange' etmekten cekinmeyen her Turk futbolcusu ile gurur duyuyorum..Zamanlama kotu oldu diyenlere katılmıyorum gayet iyi oldu, seneye nasılsa Fener ile Besiktas olmayacak dolayısı ile ligin nispeten! daha kolay gecmesi olası..Avrupa da da yokuz..

Allah muvaffak etsin..

ses tonunda gizli senin bu renklere olan aşkın...ne fedakarlıklar yaptığını nelere katlandığını çok iyi biliyoruz...açık ve net söylüyorum seni kaldıracak kadar sağlam bi taraftarımız yok ve hiç olmadı...senin sevdiğine küfür edeni yerinden edemedik de sen bizim sevgimize el kol yapanların kadıköyde 50 bin kişinin gözü önünde üzerine yürüdün...o küçük vücudundaki o kocaman yüreğin farkındayız...yemişim şampiyonlukları kupaları...senin gibi bir altın her sene çıksın bu camiadan varsın şampiyon olmayalım...seni izlemek seni o forma altında izlemek öyle büyük bir mutluluk ki...ben uzun yıllar sonra çocuklarıma torunlarıma ARDA TURAN ı canlı izledim ben deyip onları seni anlatmanın hayalini kuruyorum...lincolnlerm elanolar geldi hepsi bizi salak yerine koydu senin 2 katın para aldı bizi şeyine sallamadı ama biz yine trübünde arda turan diye değil de lincoolllnn diye bağırdık...sen samiyende fb li dalkavukların artistlik yapmasına izin vermedin hepsinin üzerine yürüdün burası samiyen herkes haddini bilecek dedin de biz 'kaptana yakışıyo mu hiç' dedik.sen rakip takımın sana aldığının 2 katını teklif ettiğinde gülüp geçtin boş mukaveleye imza attın da biz yılda 10 maç oynayıp ücretinde indirime gitmeyi kabul etmeyip takımdan ayrılan kewell beye attığı her golden sonra stat hoparlöründen daddy cool u söyledik hep bir ağızdan.ama seni şımarık diye çok havalanıyo diye tersledik...eşleri uyum sağlayamıyo diye ülkeyi terkedip giden elanoları başımıza tac ettik de sevgiline küfreden laf atan adamları izleyip havaalanlarında üzerine yürüyüp küfredince takımdan ayrılmak istediğini söyleyince seni hain ilan ettik!...ah be ardam öle kızgınım ki şu taraftara...senin değerini hiç bilemedik...umarım yine dönüp armayı öper içimizden birini yine sahaya koyarsın....yolun açık olsun...

Sonuna kadar katiliyorum renktas. Keita'yi (f5 derbisinde mal gibi kirmizi kart yigen ve takimini yanliz birakan keita) bukadar seven, efsane yapan taraftar, Galatasaray'in degerini bilmeyen Lincoln'u bukadar seven taraftar, Arda'ya niye laf atiyor? Keita bir sene oynadi, bir kez armayi optu, iki takla atti ve sonra arap takima gitti. Keita gittiginde niye yonetim'e salladiniz, niye Keita ya degil? Lincoln iki, uc mac iyi oynayip gitti. Herkez uzuldu. Bu iki oyuncu gittiginde bende uzuldum, tabii, kim uzulmez ki? Cok kaliteli oyunculardi, hele Lincoln. Ama buyuk Galatasaray'in degerini bilmeyen adamlari efsane yaptiniz, su anki kadroda Galatasaray'i Sabri den sonra en cok seven Arda'ya bunu yaptiniz ya, hic anlam veremiyorum ve cok uzuluyorum. Medya Arda'yi bitirdi, biz sahip cikmadik Arda'ya. Simdi de gittigi icin ona kiziyoruz. Arda'nin bize ihtiyaci oldugu donemde biz ne yaptik? Hic birsey.

Arda'nin gitmesine cok uzuldum, ama yolun acik olsun buyuk kaptan.

Gecen tüm sene Arda git artik diye dua ettim, gitmesi taraftariydim. Ama simdi gidince de bi kötü oldum acikcasi. alişmiştik biz ardaya..

Ama sunu görmek gerekir Arda Gs'de oynarken son 1.5 senedir eski arda degildi. Kendisini suclayamam cok yiprandi..Gitmesi kendisi acisindan iyi oldu diyebilirim.

Umarim basarili olur ve donusu de Hakan gibi olur :)

Donucegine inaniyorum.. Futbolu bu forma altinda birakicagina inaniyorum.

Galatasarayin milenyum caginda yetiştirdigi en büyük futbolcu olarak yolun acik olsun kaptan.

p.s: Mustafa sarpi da valizine koyup götürürsen, üzüntümüzü bi nebze olsun azaltirsin.

insh. kendini gelistirir ve bizim gurur kaynamiz olur...

ama simdi de emre colak time !!!!!

Futbolcu gitmek istiyorsa kal demek bir yere kadar.A.Madrid ve İspanya da oynayacak olması onun adına belki daha hayırlı olur bilemiyorum da takımın geçen seneki durumundan sonra bir şampiyonluk kazanıp taraftarı da arkasına alıp gitmesi daha hoş olurdu,o daha çok yakışırdı Galatasaray'ın kaptanına.Üzülmedim,kızmadım desem yalan,en azından kulube para kazandırdı diye avutuyorum kendimi.Yolu açık olsun.

Emre Colaktan birsey olmaz boyu kisa ciliz.. Messi'de oyle diceksiniz ama ben futbolcu kumasindan anlarim Arda gibi olamaz

oglumuzu okumasi icin yurtdisinda yollar gibi olduk ..

Bir yandan aci , ama kendisi icin bunun daha iyisi oldugunu bildigimiz icin bir yandan sevincliyiz ..

Kendine iyi bak Arda Turan ... Bu Taraftar seninle herzaman gurur duyacak !

keşke biz de Atletico Madride Arda turan, Milan Baros ve Mustafa Sarp ı vericez diyip sadece Mustafa Sarpı verseydik..

Geri
Üst Alt