Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

bazıları gibi beleş degil,bi ton para kazandırarak gitti arda..galatasaraylılıgına laf söyleyecek varmı acaba aramızda..? yolun acık olsun kaptan,sen her zaman bizim gönlümüzde olacaksın ve bizde kalpten destek verecegiz sana madrid deyken..tek üzüldügüm nokta,eyy türk basını,ey telegol denen programın şerefli yorumcuları,işte gitti arda..kimle ugraşacaksınız şimdi,sen toroglu artık kimin sakatlıgını belaltı kelimelerle acıklayacaksın,sen ahmet cakal kimin için "ben futbolcu olarak görmüyorum" diyeceksin,sen gökmen özdenak kime durup durup sataşacaksın..? bence kurtuldu arda gitmekle bu ülkeden,çünkü bu ülke öyle bir ülkeki şikecilere destek verilen ama milli takımda sakat sakat oynayanları ısrarla eleştiren ve yerden yere vuran,aman ha malum kulup düşmesin deyip parayı ahlaga tercih edenlerin ülkesi..iyiki gittin kaptan umarım coook başarılı olursun...

Ah be kaptan çok değil 1 sene daha kalsaydında öyle gitseydin keşke yolun açık olsun oralarda başarılı ol ve başın dik geri dön bekliyor olacağız.

Vay be ben tatilden döner dönmez transfer var mı diye resmi siteye girdim bu haberi gördum. Yıkıldım desem yeridir ama Arda'nın gitmek istediği belliydi zaten inşallah onun için en hayırlısı olur.

Yolun açık olsun büyük kaptan Arda Turan.

üzülmemin en büyük nedeni onun kalitesinde birini almayacağımızdandır.

Bülent Korkmaz da konuşmuş.

"Arda'yı aradım, bir gün mutlaka Avrupa'ya gitmesi gerektiğini ama o bir günün şu an olmadığı söyledim. Gitmek istiyor. Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in ona ihtiyacı var. Fatih Hoca'yla konuştuğumda bütün planlarını Arda ve Selçuk üzerine yaptığını söylemişti, şimdi o da silbaştan yapacak. Hayırlısı olun. Eğer iyi bir Galatasaraylıysan kulübün sana ihtiyaç duyduğunda görev almaktan başka seçeneğin yok, kulübün sana ihtiyaç duymazsa da bir kenara geçer ihtiyaç duymasını beklersin. Arda çok iyi bir Galatasaraylı ama çok aceleci davrandı. Çok iyi yerlere gelecek ve Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri olacak, fakat o sırada Galatasaray kötü durumda olursa vicdan azabı çekecek mi bilmiyorum."

yolun bahtın açık olsun kaptan burası senin yuvan unutma.

atletiko dan ikinci kazığı yedik sanırım. arda gibi bir oyuncuyu 13m na satmak nasıl bir mantıktır anlamak mümkün değil. sanırım burada yine centilmenlik,duygusallık damarlarımız kabardı. arda gitmek istedi yönetimde önünü açtı lakin yanlış yaptı. bu futbolcunun 15-20 den aşşağıya gitmemesi gerekiyordu fakat böyle uygun görülmüş saygı duyarız ve arda'ya da yeni takımında başarılar dileriz.

YOLUN AÇIK OLSUN KOCA YÜREK...KALBİMİZ HEP SENİNLE...elbet birgün tekrar buluşacağız.

tüm hevesimiz kursagimizda kaldi

yeni sezon icin

Giden gider kalan sağlar bizimdir bu takım bu haliyle bile Türkiye için yeterlidir 2 senedir Milli maçlar hariç topa dokunmayan adam için ağıtlar yakılacak nerdeyse ,

bu adam gitti diye yandık bittik kül olduk diyenler 2001 yazını biliyorlarmı yada hatırlıyorlarmı acaba ,

bu yandık bittikçilerin ki sözüm sadece foruma değil geneledir tuttukları takımın GALATASARAY olduğunu hatırlamaları lazım ,

yönetim en iyisini yapmıştır aklı ve gönlü bizimle olmayanın bedenine bu takımın ihtiyacı yoktur ,

" ABİSİ " emre şereflisi olanın bu takımda işi yoktur ,

onurların en büyüğü olan kaptanlık onuru ile taltif edilen birinin takımının en zor zamanında kendisine inananları yüz üstü bırakıyorsa bu takımda işi yoktur ,

hocasının ona takım içinde verdiği değer ve önemi bildiği halde şu 10 günlük ara tatilde aklı " giden " birinin bu takımda işi yoktur ,

en önemlisi rengi ne olursa olsun ister pembe ister siyah ister yeşil değil forma , bir çaput parçası bile olsa üzerinde GALATASARAY ARMASI olana küfür edenin bu takımda işi yoktur ,

hal ve hareketleri ile bırakın kaptanlığı üstünde o şerefli ARMAYI taşımasından bile üzüntü duyduğum bu çocuk umarım kaçıp gittiği yerde sevgilisiyle mutlu olur ve umarım dönünce emre " abisinin " izinden gider zira bu ona daha çok yakışır ,

Saygılar.

Real Madridde 2.5 türk var toplasan Arda etmez.

Umarım başarılı olursun Arda.

Giden gider kalan sağlar bizimdir bu takım bu haliyle bile Türkiye için yeterlidir 2 senedir Milli maçlar hariç topa dokunmayan adam için ağıtlar yakılacak nerdeyse ,

bu adam gitti diye yandık bittik kül olduk diyenler 2001 yazını biliyorlarmı yada hatırlıyorlarmı acaba ,

bu yandık bittikçilerin ki sözüm sadece foruma değil geneledir tuttukları takımın GALATASARAY olduğunu hatırlamaları lazım ,

yönetim en iyisini yapmıştır aklı ve gönlü bizimle olmayanın bedenine bu takımın ihtiyacı yoktur ,

" ABİSİ " emre şereflisi olanın bu takımda işi yoktur ,

onurların en büyüğü olan kaptanlık onuru ile taltif edilen birinin takımının en zor zamanında kendisine inananları yüz üstü bırakıyorsa bu takımda işi yoktur ,

hocasının ona takım içinde verdiği değer ve önemi bildiği halde şu 10 günlük ara tatilde aklı " giden " birinin bu takımda işi yoktur ,

en önemlisi rengi ne olursa olsun ister pembe ister siyah ister yeşil değil forma , bir çaput parçası bile olsa üzerinde GALATASARAY ARMASI olana küfür edenin bu takımda işi yoktur ,

hal ve hareketleri ile bırakın kaptanlığı üstünde o şerefli ARMAYI taşımasından bile üzüntü duyduğum bu çocuk umarım kaçıp gittiği yerde sevgilisiyle mutlu olur ve umarım dönünce emre " abisinin " izinden gider zira bu ona daha çok yakışır ,

Saygılar.

*Aşağı yukarı ben de aynı fikirdeyim. Arda 'yı Galatasaray 'dan büyük görüp ''Oh iyi oldu kaç kurtar kendini'' (kendini kurtar Galatasaray batsın) diyenlerle bu konuda aynı fikirde olmaktan iyidir. Ben Galatasaray 'ın geleceğini Arda 'nın geleceğinden daha çok düşünüyorum ki Arda 'nın gitti takım da ortada.

Ardanin gitmesini hic istemedim ve dünden beri aklimdan cikmiyor. Haberlerede bakmiyorumki, en azindan belki unuturum biraz diye. Ama mümkün degil.

Arda ile alakali birdaha birsey yazmak istemiyorum. Icim aciyor.

Ama sunu yazmadan duramiyacagim. Ardanin son zamanlardaki ruh halini sanirim en iyi anlatan olaylardan birisi, belcika macindaki burak`in attigi golden sonraki hic hareketsiz donup kalmasi! Yani adamdaki ruh hali nekadar berbat durumdaki kendini zor tutuyor. Ve sirf bundan dolayi gitmesi cok iyi oldu demek istiyorum.

Bir insanin yaptigi bagzi hareketleri degilde, neden o hareketi yaptigina bakmak gerekir. Daha dogrusu kimin yaptirdigina!

Insanlari anlamak okadar zor degil, ama malesef anlamak ve bagzi seyleri görmek istemiyoruz. Herkes yaptigi yanlisi kabul etse, VE birdaha yapmasa hic sorun yok!

Yolun acik olsun ArdA TurAn...Kendine iyi bak!

Arda geçen son 2 senedir doğru düzgün bir tane maç aldırmadı bize..

La Liga'da da amma Türk oldu yaw yakında barça'da alır bir Türk oyuncu :)

267114_193292010729502_146595108732526_466573_3736429_o.jpg

Allah yolunu acik etsin iyi yapti kurtuldu cocuk isallah basarili olup bizide gururlandirir medyada kina yaksin bakalim kimle ugrasicaklar artik.

Messiyle,Ronaldoyla,Kakayla,Matayla arkadaş olur belki Arda :)) Daha doğrusu Madriddekilerle daha yakın olur.Bernabeu 500 metre kadar nerdeyse sanırım Atletico Madrid stadına?

Geri
Üst Alt