Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Bize gelmesine şiddetle karşı çıkıp gelirse şampiyonluğu kaybederiz gibi düşünenler sevineceği yere hala sallama peşindeler. Bize gelse de sallayacaklardı, avrupa da başka bir kulübe gitse de. Kırgın olanları tenzih ediyorum ama diğerleri için mevzu bunlar değil. Sarper çok iyi özetlemiş.

Yalnız Necati de bize karşı bayağı hırslı oynardı.3-2 yenip de elendiğimiz Antalya maçında bayağı sövmüştüm hatta.
Vallah adama haksız davrandık bence zamanında. Git dedik sorun çıkarmadan gitti gel dedik hemen geldi.

O kadar da olur yani.

Mesela Necati nin karakterinden zerre şüphem yok benim.

Edit: Çok saçmaydı onu yollamamız. Hâlâ anlam veremiyorum.

sent via GSC

Arda gümüşdag ve bizdeki terim faktörü yüzünden tff de hükumet de başakşehir şampiyon olması için k.çını yırtacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antipatik biri olsa da bazı şeyler çok abartılıyor

Tembel olarak bilinen Adebayoru bile çalıstıran adam Ardadan da faydalanabilir

Hayırsız olsun

Serkan Şafak iyi biri ancak son dönemde futbolla alakalı attığı postlar tam bir hayal kırıklığı. Böyle devam ederse daha yılın başından yılın futboldan anlamayan üyesi seçilecek.
Sen ve bazi dostlar Ardanin sorunlu, gittigi takimi karistiran hatta iyi bir futbolcu olmadigini,basaksehirin bu transferle hata yaptigini dusunuyorsunuz,bende bu fikri zurnaca bularak Basaksehirin cok buyuk is yaptigini ,Ardaniniyi 1 topcu oldugunu ve Basagin bu hamleyle sampiyonlugun en buyuk adayi oldugunu dusunuyorum. Kim hakli cikacak sene sonu gorecegiz insallah yanilirim ama zor.

Yine geldi tipini....
Maçtan sonra o ağlak ağlak bakışları konuşmaları kendini acındırmaları bencil bencil demeçleri kendini herşeyin üstünde görmesi.
Çine gitseydi rahat ederdik. Yüzünü gördükçe kusasım geliyor.

Gscimbom Mobile

bu arda nin üstünde durmanin bir anlami yok ,futbolcu dedigin adam taraftarlik yapmiyacak eger yaparsan böyle samar oglu olursun ,büyük laf etmiyeceksin.

Terim nefreti ile Galatasaray’ın rakibi olmayı sindirebilecek kadar muhteşem bir Galatasaray’lı. Bravo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim şu an Galatasaray' ın başında ve bundan sonra ne olursa, ne yaşanırsa yaşansın Galatasaray efsanesi olarak da bu dünyadan göçecek.

Arda derdine yansın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusura bakma da ters gelen en ufak hiçbir düşünceye bile tahammülünün olmadığını düşünüyorum.Gerilecek ne var ki?
Ters gelen düşünce değil.

Bayılıyorsun insanlara değişik pencerelerden spesifik ve marjinal düşünceler sunmaya.

sent via GSC

bjkye gidecekti ya bu sekilde pek zevkli olmuyor

Ters gelen düşünce değil.

Bayılıyorsun insanlara değişik pencerelerden spesifik ve marjinal düşünceler sunmaya.

sent via GSC

O da sana ters geliyor işte.Herkes senin perspektifinden baksın,genelde de hemfikir olsun istiyorsun.Bu çemberin dışında kalan bütün fikirler out.Kusura bakma da tavırlarından anladığım bu.

O da sana ters geliyor işte.Herkes senin perspektifinden baksın,genelde de hemfikir olsun istiyorsun.Bu çemberin dışında kalan bütün fikirler out.Kusura bakma da tavırlarından anladığım bu.
Ee peki o zaman bunu sen neden yapıyorsun? Deminden beri Arda hakkında yazıyorum, sen benim tutumum üzerinden, bunu kendi bakış açından doğru bulmadığın için, bu tutumumu eleştiren cevaplar yazıyorsun. Oysa benim konum Arda ve benim bakış acıma göre sevapları günahları.

Ee peki o zaman bunu sen neden yapıyorsun? Deminden beri Arda hakkında yazıyorum, sen benim tutumum üzerinden, bunu kendi bakış açından doğru bulmadığın için, bu tutumumu eleştiren cevaplar yazıyorsun. Oysa benim konum Arda ve benim bakış acıma göre sevapları günahları.

Sadece Arda konusu değil,sen çoğu konuda direkt yazmak yerine içindeki asıl düşünceyi alttan alttan imalarla,tuhaf sorularla karşındakine empoze etmeye çalışıyorsun.Bunu da söyleyen bir tek ben değilim senin tabirinle.

Geri
Üst Alt