- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Ordan'da Fenere gecer zaten Arenada kufurleri yiyince.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim nefreti ile Galatasaray’ın rakibi olmayı sindirebilecek kadar muhteşem bir Galatasaray’lı. Bravo![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallah adama haksız davrandık bence zamanında. Git dedik sorun çıkarmadan gitti gel dedik hemen geldi.Yalnız Necati de bize karşı bayağı hırslı oynardı.3-2 yenip de elendiğimiz Antalya maçında bayağı sövmüştüm hatta.
Sen ve bazi dostlar Ardanin sorunlu, gittigi takimi karistiran hatta iyi bir futbolcu olmadigini,basaksehirin bu transferle hata yaptigini dusunuyorsunuz,bende bu fikri zurnaca bularak Basaksehirin cok buyuk is yaptigini ,Ardaniniyi 1 topcu oldugunu ve Basagin bu hamleyle sampiyonlugun en buyuk adayi oldugunu dusunuyorum. Kim hakli cikacak sene sonu gorecegiz insallah yanilirim ama zor.Serkan Şafak iyi biri ancak son dönemde futbolla alakalı attığı postlar tam bir hayal kırıklığı. Böyle devam ederse daha yılın başından yılın futboldan anlamayan üyesi seçilecek.
Önce sırf beni geriyordun şimdi herkesi geriyorsun be Sarper.
sent via GSC
Yalnız Necati de bize karşı bayağı hırslı oynardı.3-2 yenip de elendiğimiz Antalya maçında bayağı sövmüştüm hatta.
İşi o abi,oynayacak hakkıdır.Yatmasından iyidir.
Terim nefreti ile Galatasaray’ın rakibi olmayı sindirebilecek kadar muhteşem bir Galatasaray’lı. Bravo![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ters gelen düşünce değil.Kusura bakma da ters gelen en ufak hiçbir düşünceye bile tahammülünün olmadığını düşünüyorum.Gerilecek ne var ki?
Ters gelen düşünce değil.
Bayılıyorsun insanlara değişik pencerelerden spesifik ve marjinal düşünceler sunmaya.
sent via GSC
Ee peki o zaman bunu sen neden yapıyorsun? Deminden beri Arda hakkında yazıyorum, sen benim tutumum üzerinden, bunu kendi bakış açından doğru bulmadığın için, bu tutumumu eleştiren cevaplar yazıyorsun. Oysa benim konum Arda ve benim bakış acıma göre sevapları günahları.O da sana ters geliyor işte.Herkes senin perspektifinden baksın,genelde de hemfikir olsun istiyorsun.Bu çemberin dışında kalan bütün fikirler out.Kusura bakma da tavırlarından anladığım bu.
Ee peki o zaman bunu sen neden yapıyorsun? Deminden beri Arda hakkında yazıyorum, sen benim tutumum üzerinden, bunu kendi bakış açından doğru bulmadığın için, bu tutumumu eleştiren cevaplar yazıyorsun. Oysa benim konum Arda ve benim bakış acıma göre sevapları günahları.