Hayır.
Ben Arda'nın 1,5 senedir doğru düzgün forma giyemeyen bir dombili olduğunu düşünüyorum. Arda'nın form tutabilmesi için en az iki aya ihtiyacı var. O iki ayda koyacağı performanslardan dolayı eleştirilmesi onu daha beter çıldırtacak. Zira kimse dombili olduğu için koşamadığını, 1,5 sene oynamadığını ve bu yüzden oynayamadığını yazmaz. Arda kötü oynuyor denilecek. Dolayısıyla bu eleştiriler kontrolünü yitirmesine sebep olacak. Performansı asla istediği seviyeye gelemeyecek... Bu işin teknik, sportif kısmı...
Diğer bir konu - spordan bağımsız - Arda'nın mafya olduğu gerçeğidir. Mafya olmasa bile adam döven
"serseri" diyebiliriz en basit ifadeyle. Bu skandal sonrasında özür yerine racon kesmeye devam etmesi, prim konusunda masum olmayışı ve o konuda da racon kesmesi Arda Turan'ı bitiren olaylar zinciridir. Böyle bir adamı sevenin ahlakından ben şüphe ederim. İyi oyuncu diyebilirsiniz, saygı duyarım. Ama iyi ahlaklı bir insan diyemezsiniz. Şimdi keyfine baksın. Büyükleri kendisini çok iyi koruyacaktır. Saygılı efendi ayağına yatıp eski hocasına aşık atmak için Başakşehir gibi bir takıma gelen adamın nesini sevip ahlaklı bulalım.
Bu arada gün gelir devran döner Terim ve Turan barışır yine "baba - oğul" olabilir. O zaman da Terim'in ahlakını tartışırız.