Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

sanki basaksehir sampiyon olursa kapaga takmak istedigi icin transfer oldu oraya.
birileri zaten iyi detek veriyor basaka, sampiyon olmalari icin hersey yapiliyor.

Medya tezimin üzerine bir ekleme daha yapmak istiyorum. Bence Medya Başakşehire gitmiş olmasına rağmen uslu durmayacak, Fatih Terim Arda Turan olayını bayağa bir kaşıyacaklar diye düşünüyorum. Sorun yönetimin kağıt üzerinde olması ama fiilen olmaması. Yani Fatih Terim tek kalacak bu konuda, umarım sinirlerine hakim olabilir.

Bunun üzerine bir komplo teorisi, Ardanın bunu bildiğinden eminim. Benim görüşüme göre bu öyle Başakşehire gitti, Beşiktaşa Fenere gitmedi ya diyecek kadar basit bir transfer olayı değil.

Son düzenleme:
Komplo teorisi:

Sarper gel itiraf et Arda'yı seviyorsun. Bize gelsin de isterdin. Karşı gibi görünüyorsun ama ülke de ki mevcut siyasi düzeni de beğeniyorsun aslında gizliden gizliye.

Eğer dediklerim doğru değilse de algısı hep bu yönde oluyor genelde. Sürekli bir ama cümlesi. Sürekli bir soruyu soru ile cevaplama. Bunu doğal olarak yaptığının farkındayım. Ama doğal dediğin şey de aslında kendine bile itiraf edemediğin gerçeğin olabilir. Biraz düşün bence.

Konu ile ilgili de gittiği yer tabi ki alakadar eder. Biri çıkıp ben başka takımda oynamam, şöyle adamım diyip de sonrasında şampiyonluk yolunda ki saha dışı etmenler ile en büyük rakibimiz konumuna getirilmek için suni olarak palazlandırılan kulübe imza atarsa o kişi sonuna kadar eleştiri de alır.

Arda'yı da iktidarı da sevebilirsin zerre sorun değil bu. Çünkü seven veya saygı duyan tek kişi de sen olmazsın bu durumda. Ama yazdığın yazılarda sürekli bir olmamışlık hali var. Sürekli bir ifade etmek istediğini açıkça söylememe durumu gibi.

Arda'yı değil Galatasaray'ı seviyorum.Galatasaray'ın bağrından çıkıp Türk futboluna damga vuran bir isim olarak da Arda'yı seviyorum.Yoksa Arda'nın şahsını tanımıyorum,gerçek hayatta olsa muhatap bile olmayacağım birisi olabilir.Egosunu sayarsak belki Fatih Terim için bile geçerli olabilir bu dediğim.Burada biz insanların kameraya yansıyan halini biliyoruz,günlük yaşamımızda hiçbirini tanımıyoruz ki?Tanısak belki efsane diye nitelendirip taptığımız nice kişilere antipati duyacağız,kim bilebilir bunu?

Ülkedeki siyasi düzeni sevmiyorum.Açık ve net.Kendimin ne olduğunun çok net farkındayım.Ben,bu derece bir fanatizmi sevmiyorum.Hakan Şükür örneği mesela.Akp'den vekilken Akpliler efsane diyordu muhalifler tersini diyordu.Şimdi de tam tersi.Her şeye politik bakmak zorunda mıyız?Tamam iktidar her yere elini atıyor ama bu perspektif de onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor.Burada konuşurken her olaya muhalif pencereden bakan yaklaşım canımı sıkıyor,gerçek hayatta da mesnetsiz argümanlarla iktidarı övenler karşısında da aynı yaklaşım içerisindeyim.Burada mesela iktidarı tuhaf argümanlarla övenlere de alıntılayıp dediğini yapmışlığım çoktur.Buradaki insanların çoğu muhalif olduğundan öyle geliyor sana.

Burada 'sol' denebilecek asıl hakim görüşe karşı kendimi hiç saklamadım,sağ görüşlü,milliyetçi ve muhafazakar,gelenekçi (Din temelinde değil.) denebilecek biriyim.Böyle olduğumu hiçbir zaman inkar etmedim.İktidara sempati duysam da duyuyorum destekliyorum derim yani hiç sorun olmaz.

Ben böyle senaryo okumadım cok iyi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben böyle senaryo okumadım cok iyi

Ercan benim yazdığım için yazdın ise Türkiye Spor Basınının gerçeklerinden bir habersin demektir. Daha Başakşehir işi resmi olarak açıklanmadan bazı yorumcular bu senaryoyu işlemeye başladılar.

Arda gibi mental olarak zayıf bir karakter Ali Sami Yen'e gelemez, o hafta ya "sakat" ya cezalı olacaktır. Ha gelebilirse, gördüğü tepkiden sonra g*tü başı dağıtır. Başakşehir'i de dibe çeker kendisiyle beraber. Layık olduğu yerde. Bizimle adı anılmaz umarım bir daha, orada kalsın.

Herseye haddinden fazla anlam yüklüyorsunuz
Taraftar istemedi oda gitti başkada çaresi yoktu
Ardayida gram sevmem

Peki, ikinci yarı başlasın da görürsün Medya neler neler üretiyor.

Oh be layık olduğu yere gitti. Bize gelecek diye aşırı korkuyordum.

Sen ve bazi dostlar Ardanin sorunlu, gittigi takimi karistiran hatta iyi bir futbolcu olmadigini,basaksehirin bu transferle hata yaptigini dusunuyorsunuz,bende bu fikri zurnaca bularak Basaksehirin cok buyuk is yaptigini ,Ardaniniyi 1 topcu oldugunu ve Basagin bu hamleyle sampiyonlugun en buyuk adayi oldugunu dusunuyorum. Kim hakli cikacak sene sonu gorecegiz insallah yanilirim ama zor.

Hayır.

Ben Arda'nın 1,5 senedir doğru düzgün forma giyemeyen bir dombili olduğunu düşünüyorum. Arda'nın form tutabilmesi için en az iki aya ihtiyacı var. O iki ayda koyacağı performanslardan dolayı eleştirilmesi onu daha beter çıldırtacak. Zira kimse dombili olduğu için koşamadığını, 1,5 sene oynamadığını ve bu yüzden oynayamadığını yazmaz. Arda kötü oynuyor denilecek. Dolayısıyla bu eleştiriler kontrolünü yitirmesine sebep olacak. Performansı asla istediği seviyeye gelemeyecek... Bu işin teknik, sportif kısmı...

Diğer bir konu - spordan bağımsız - Arda'nın mafya olduğu gerçeğidir. Mafya olmasa bile adam döven "serseri" diyebiliriz en basit ifadeyle. Bu skandal sonrasında özür yerine racon kesmeye devam etmesi, prim konusunda masum olmayışı ve o konuda da racon kesmesi Arda Turan'ı bitiren olaylar zinciridir. Böyle bir adamı sevenin ahlakından ben şüphe ederim. İyi oyuncu diyebilirsiniz, saygı duyarım. Ama iyi ahlaklı bir insan diyemezsiniz. Şimdi keyfine baksın. Büyükleri kendisini çok iyi koruyacaktır. Saygılı efendi ayağına yatıp eski hocasına aşık atmak için Başakşehir gibi bir takıma gelen adamın nesini sevip ahlaklı bulalım.

Bu arada gün gelir devran döner Terim ve Turan barışır yine "baba - oğul" olabilir. O zaman da Terim'in ahlakını tartışırız.

Sevinmediğim için yorum yapamayacağım, şu transferin tek olumlu noktası Allah korusun biz şampiyon olamazsak başak'ın şampiyon olma ihtimalinin çok daha artmış olması... Malum, bu transferle baya güçlendiler. En kötü ihtimalle martın ortalarına doğru ciddi katkı sağlar Arda, bence tabi.

Pardon. Fatih Terimli Galatasaray şampiyon olamazsa, Abdullah Avcılı, Arda Turanlı Başakşehir şampiyon olsun mu istiyorsunuz?

Hayır.

Ben Arda'nın 1,5 senedir doğru düzgün forma giyemeyen bir dombili olduğunu düşünüyorum. Arda'nın form tutabilmesi için en az iki aya ihtiyacı var. O iki ayda koyacağı performanslardan dolayı eleştirilmesi onu daha beter çıldırtacak. Zira kimse dombili olduğu için koşamadığını, 1,5 sene oynamadığını ve bu yüzden oynayamadığını yazmaz. Arda kötü oynuyor denilecek. Dolayısıyla bu eleştiriler kontrolünü yitirmesine sebep olacak. Performansı asla istediği seviyeye gelemeyecek... Bu işin teknik, sportif kısmı...

Diğer bir konu - spordan bağımsız - Arda'nın mafya olduğu gerçeğidir. Mafya olmasa bile adam döven "serseri" diyebiliriz en basit ifadeyle. Bu skandal sonrasında özür yerine racon kesmeye devam etmesi, prim konusunda masum olmayışı ve o konuda da racon kesmesi Arda Turan'ı bitiren olaylar zinciridir. Böyle bir adamı sevenin ahlakından ben şüphe ederim. İyi oyuncu diyebilirsiniz, saygı duyarım. Ama iyi ahlaklı bir insan diyemezsiniz. Şimdi keyfine baksın. Büyükleri kendisini çok iyi koruyacaktır. Saygılı efendi ayağına yatıp eski hocasına aşık atmak için Başakşehir gibi bir takıma gelen adamın nesini sevip ahlaklı bulalım.

Bu arada gün gelir devran döner Terim ve Turan barışır yine "baba - oğul" olabilir. O zaman da Terim'in ahlakını tartışırız.

Virgülüne, noktasına kadar katılıyorum, bravo.

O gt gobek 2 ayda erimez 2 yıldır top oynamıyor Adam!
Hazır olsa bile biryere atar kolay değil bu işler heleki ikinci ilk yarıya göre daha keskin olacak çarpışma daha fazla olacak

Emre müzmin sakat arda öyle bir yol olmaz basaksehirden arada mossoro elia küser ıyi olur

Cok rahatladim. Her an bize iteleyecekler gibi hissediyordum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt