Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.837
- 109.682
- 4.878
Kavgada soylenmezRenktaşım bu olay sana sanki çok koydu gibi, yanlış mı düşünüyorum?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavgada soylenmezRenktaşım bu olay sana sanki çok koydu gibi, yanlış mı düşünüyorum?
Ben sadece duygularını merak ediyorum. Sorunun kaynağı M. S.
Youtube'de izlediğim bütün hatay dürüm videolarında dönerlere ketçap mayonez sıktıkları için.
Renktaşım bu olay sana sanki çok koydu gibi, yanlış mı düşünüyorum?
Kenan bey ne yazdi gordun muYeter artık!
Görgüsüzlük yapmayayım mütevazi olayım diyorum. Hataylılar mütevazi olur ama yeter artık
Unesco Hatay'ı Gastronomi Şehri Seçti:
UNESCO, Hatay mutfağını 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık gordu
Expo 2021 Hatay'da:
EXPO 2021 Hatay'da yapılacak
Bir daha Hatay'ı eleştirirken bir silkinin abi. Kendinize gelin rica ederim.:asd22:
Sanki bayağa bir hayal kırıklığı yaşadın bu Hatay dürümü yüzünden.Anlamadım.
Kenan bey ne yazdi gordun mu
Hosuna gitmeyecegine eminim.
Ulan, ben de onun yazdığı için yazıyorsun sandım halbuki beni vermişsin ellere.Kenan bey ne yazdi gordun mu
Hosuna gitmeyecegine eminim.
Yok artık, bu miktar doğru mu?Başakşehir toplamda 8.4 milyon yıllık maaş verecekmiş. Oha oha.. Kulübü üzerine yapsaydınız gavatlar.
Sanki bayağa bir hayal kırıklığı yaşadın bu Hatay dürümü yüzünden.
Renktaşım bu olay sana sanki çok koydu gibi, yanlış mı düşünüyorum?
....Yo görmedim. Paylaşır mısın?
Anlıyorum renktaşım. Aramızda kalsın ama sana zayıf noktasını söylüyorum, de ve da, bunları yanlış yaz.Ha evet aynen. Dönere Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde ketçap mayonez sıkılmasına tahammül etmem söz konusu değil. Künefe'yi iyi yapıyor olmaları dönere ketçap sıkılmaması gerektiği gerçeğini değiştirmez.
Yok artık, bu miktar doğru mu?
Yeter artık!
Görgüsüzlük yapmayayım mütevazi olayım diyorum. Hataylılar mütevazi olur ama yeter artık
Unesco Hatay'ı Gastronomi Şehri Seçti:
UNESCO, Hatay mutfağını 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık gordu
Expo 2021 Hatay'da:
EXPO 2021 Hatay'da yapılacak
Bir daha Hatay'ı eleştirirken bir silkinin abi. Kendinize gelin rica ederim.:asd22: