Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

messi-1.jpg

Turk Telekom'da bize gol attiginda boyle bir gol sevinci bekleyebilirmiyiz kendisinden

Youtube'de izlediğim bütün hatay dürüm videolarında dönerlere ketçap mayonez sıktıkları için.

Yeter artık!

Görgüsüzlük yapmayayım mütevazi olayım diyorum. Hataylılar mütevazi olur ama yeter artık

Unesco Hatay'ı Gastronomi Şehri Seçti:

UNESCO, Hatay mutfağını 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık gordu

Expo 2021 Hatay'da:

EXPO 2021 Hatay'da yapılacak

Bir daha Hatay'ı eleştirirken bir silkinin abi. Kendinize gelin rica ederim.
:asd22:

Yeter artık!

Görgüsüzlük yapmayayım mütevazi olayım diyorum. Hataylılar mütevazi olur ama yeter artık

Expo 2021 Hatay'da:

Kenan bey ne yazdi gordun mu
Hosuna gitmeyecegine eminim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir toplamda 8.4 milyon yıllık maaş verecekmiş. Oha oha.. Kulübü üzerine yapsaydınız gavatlar.

Sanki bayağa bir hayal kırıklığı yaşadın bu Hatay dürümü yüzünden.

Ha evet aynen. Dönere Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde ketçap mayonez sıkılmasına tahammül etmem söz konusu değil. Künefe'yi iyi yapıyor olmaları dönere ketçap sıkılmaması gerektiği gerçeğini değiştirmez.

bence bu konu kapatılsın,arda yokmus gibi davranılsın.boş yere gerilmesin kimse

O ne para lan öyle. Yakinda ATV bekliyorum ben.

Arda Turan Vergisi.

O degilde, bu mal 2 ay önce TVde kimse merak etmesin ben calisir Barcada oynarim demiyormuydu :D Tekmeyi yedi.

Ha evet aynen. Dönere Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde ketçap mayonez sıkılmasına tahammül etmem söz konusu değil. Künefe'yi iyi yapıyor olmaları dönere ketçap sıkılmaması gerektiği gerçeğini değiştirmez.
Anlıyorum renktaşım. Aramızda kalsın ama sana zayıf noktasını söylüyorum, de ve da, bunları yanlış yaz.

Yeter artık!

Expo 2021 Hatay'da:

UNESCO daha önce vietnam'ı falan da seçmiş. Bu durumda böcek yemen gerekir. Hatay mutfağına bir şey dediğimiz yok, sadece dürüme itirazım var ketçap mayonez ve patates kızartmasının dönerde işi yok. :D

Ayrıca konumuz Arda Turan, devam ettirirsen bu muhabbeti hatırlı kişilere şikayet edeceğim seni.

Geri
Üst Alt