Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"

Cevap: Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"

Kulüp, son olarak 1996 yılında hem La Ligaşampiyonluğu hem de İspanya Kral Kupası'nı aynı sezon içinde kazanma başarısı göstermiştir. Kulüp tarihinin en büyük başarıları ise 1974 yılında Toyota Kupası olarak da bilinen Kıtalararası Kupa şampiyonluğu, 1962 yılındaki Avrupa Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu, 2010 yılındaki UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu ve 2010 UEFA Süper Kupa Şampiyonluğudur.

Köy takımı neyn, Bursa ligde şampiyon olur, onlar aynı yıl 2 tane Avrupa Kupası alır, köy takımı işte, en fazla Bursa.:)

benim bu mesajtan anladigim bilmedigimiz bir sekilde para miciyor olmamiz

klup olaraktan:)

cokmu enteresan geldi arda kaciyorum dedikten sonra adam almamiz

takimda musleranin alternatifi varmi?

selcugun varmi

melonun varmi

gorende her pozisyonda 5 kisi var bi sol acik arda yanliz sanacak:)

Kaleciye alternatif araya ilk insansın, sanki Valdez'in, Cech'in falan alternatifi var.:) Selçuk'un var, Yekta oynar, Melo'nun da var, Ceyhun oynar. Arda'nın yoktu işte, yok abi, neyin lafını yapıyorsunuz. Solda bir tek Arda vardı, kim alternatifi, var da ben mi gözden kaçırıyorum?

Kaleciye alternatif araya ilk insansın, sanki Valdez'in, Cech'in falan alternatifi var.:) Selçuk'un var, Yekta oynar, Melo'nun da var, Ceyhun oynar. Arda'nın yoktu işte, yok abi, neyin lafını yapıyorsunuz. Solda bir tek Arda vardı, kim alternatifi, var da ben mi gözden kaçırıyorum?

Belki de Engin Arda'ya alternatif olarak alınacaktı ?

zuhahahahha

bombaya bak

melo ceyhun arasindaki fark ile

arda aydin arasindaki performans farki arasinda daglar kadar fark yok

melonun ne kadar alternatifi varsa ardaninda o kadar alternatifi var bu takimda

Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"

Cok fena oyuna geliyoruz =( Arda'nin verdigi 50 tane demec, Servet'in kendi hocasina ve takim arkadaslarina karsi verdigi 2 demecin etkisini yapmadi bende.. Farkli bakis acisi demek ki.

"Sakat sakat oynadim" "Bana guvenmiyor hocam ondan arkaya top kaciriyorum" Bu adam takimi en cok sahiplenense yanmisiz.

Ayrica Arda'nin basinda Turkiye lig'inin geri kalaninin basinda dolasan muhabirlerden daha cok adam vardi. Mesela Beckham icin de "onu izleyen bir sirk var hep" derler, ama Beckham aslen gayet profosyonel isine bakan bir adamdir. Arda'nin basinda ki sirk kaplanli filli daha bir hayvanli bir seydi hani.

Servet - Rijkaard mevzusuna girmek istemiyorum. Defalarca tartisildi burada. Bildiginden sasmayan, futbolcuda her zaman quality arayip kendini suudi arabistanda bulan, 50 mac ayni seyi denedikten sonra sorunu futbolcularin kalitesizligine yoran hocaya guven duymamasi normaldir. Sonucta ayni sey benim oldugum takima dense ben de huzursuz olurum

Sakat sakat oynadim demek de niye yanlis anlamadim. Sakat sakat oynamasi iyi birsey degil mi?

Servet'in sadece hocamizin son sansi mi ne diye demeci vardi o yanlisti. Onun disinda gecen sene gayet iyiydi. Caba gosterdi en azindan. O les takimin en iyilerinden biriydi.

Çok alakası örnek, bu ligde 3 büyükleri çıkar, şampiyonluğun en büyük adayı Bursa olmaz, çok farklı şeylerden bahsediyoruz.:) Neyse, Atletico hayvani bir hücum takımı, izlediysen bir-iki maç görmüşsündür, sezon sonu Avrupa Ligi'ni olur da kazanırlarsa Arda da finalde 1 gol 1 asistle maçı getirirse o zaman görürüm ben sizi.:) Burada gider Orduspor'a gol atar şampiyonluk getirirdi en fazla, fark var faaarrrkkkk.:)

Yine ayni sacmalik kardes. Elano Santos'ta gol atinca "gordunuz mu yha xD" diyenlerden olma pls. Biz Atletico Madridli ya da Santoslu degiliz. Arda bey bizde iki senedir g.t gobek yatip Atletico'ya gittiginde aciliyorsa kendisini Atleticolular ovsun sen degil

Köy takımı neyn, Bursa ligde şampiyon olur, onlar aynı yıl 2 tane Avrupa Kupası alır, köy takımı işte, en fazla Bursa.:)

anlamiyor olamazsin soyledigimi

atletico bursadan tabiiki daha iyi takim

ama ligdeki amaci falan ayni concepti ayni diyorum

aciklattin bana ama sanirim seyirciye oynuyorsun anladigin halde ne demek istedigimi

Serdar abi bırak.Boşver.Arda en çok savaşan adamdı.Parasının hakkını sonuna kadar verdi.Performansı üst düzeydi.Sezon sonu da gidiyorum dedi lafı gevelemeden dünyanın en büyük klüplerinden birine gitti.Biz göremedik.Yaşasın büyük kaptan yaşasın Arda Turan !

Adam bir ayda neler neler ogrenmis avrupada yav.Birde bizden istek istiyor iyi ve kotu zamanda destek olun diye.

Biz seni beklemedik destek olmak icin ama sen kacip gittin.

Canta koluna herkes yoluna

Türkiye'nin en büyük takımından İspanya'nın 5. takımına gitti...

Saka mi bu? Madem boyle deliller koyuyoruz ortaya...

Turkiye'nin en buyuk takimi 18 milyon dolara oyuncu yolladi rekor oldu.

Ispanya'nin 5. takimi Aguero'yu 62 milyon dolara yolladi.

Onu biraktim adamlar kalecilerini 25 civarina yolladilar, biz en iyi atak oyuncumuzu boyle rekor ucretle.

Orada Xavi'ye Messi'ye Alonso'ya Navas'a, burada Alex'e karsi oynayabilirsin..

Baskalarini kucumseyerek kendimizi buyuk gostermeye calismayalim isimize bakalim bence.

evet oyuncuları satmadan önce vardı .. bende diyorum ki zaten de gea ve aguero gittikten sonra daha net nakit parayla geldilier.

De Gea 24 Mayıs'ta ManU tarafından açıklanmıştı bile. Arda'nın 9 Ağustos'ta transfer olduğu açıklandı. Nakit sıkıntısı olayı hikaye. Biz nasıl Podolski'yi alamayıp Riera'yı aldıysak, aynı şekilde onlar da Arda'yı aldılar ihtimali nakit sıkıntısından daha ağır basıyor.Agüero'nun parası hakkında konuşmuyorum bile, o direk Porto'ya gitti.

anlamiyor olamazsin soyledigimi

atletico bursadan tabiiki daha iyi takim

ama ligdeki amaci falan ayni concepti ayni diyorum

aciklattin bana ama sanirim seyirciye oynuyorsun anladigin halde ne demek istedigimi

Ligdeki amacı aynı konsept falan değil yahu, Bursa şampiyonluğa oynamaz ama Madrid oynar, onların şampiyon olamamasının tek sebebi Barca-Real ikilisi, çok farklı örnekler.

Saka mi bu? Madem boyle deliller koyuyoruz ortaya...

Turkiye'nin en buyuk takimi 18 milyon dolara oyuncu yolladi rekor oldu.

Ispanya'nin 5. takimi Aguero'yu 62 milyon dolara yolladi.

Onu biraktim adamlar kalecilerini 25 civarina yolladilar, biz en iyi atak oyuncumuzu boyle rekor ucretle.

Orada Xavi'ye Messi'ye Alonso'ya Navas'a, burada Alex'e karsi oynayabilirsin..

Baskalarini kucumseyerek kendimizi buyuk gostermeye calismayalim isimize bakalim bence.

Tamam büyüklük ücretlerle oluyormuş.Zamanında Kayseri Topuzu 9 a sattı o yıl rekoru onlar kırdı ülkemizin büyük takımı Kayseri.Antep Tabata'yı 8 e verdi o sene ücrette üst sıralara geldi Türkiye'nin büyük takımı Antep.

Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"

Servet - Rijkaard mevzusuna girmek istemiyorum. Defalarca tartisildi burada. Bildiginden sasmayan, futbolcuda her zaman quality arayip kendini suudi arabistanda bulan, 50 mac ayni seyi denedikten sonra sorunu futbolcularin kalitesizligine yoran hocaya guven duymamasi normaldir. Sonucta ayni sey benim oldugum takima dense ben de huzursuz olurum

Sakat sakat oynadim demek de niye yanlis anlamadim. Sakat sakat oynamasi iyi birsey degil mi?

Servet'in sadece hocamizin son sansi mi ne diye demeci vardi o yanlisti. Onun disinda gecen sene gayet iyiydi. Caba gosterdi en azindan. O les takimin en iyilerinden biriydi.

Yine ayni sacmalik kardes. Elano Santos'ta gol atinca "gordunuz mu yha xD" diyenlerden olma pls. Biz Atletico Madridli ya da Santoslu degiliz. Arda bey bizde iki senedir g.t gobek yatip Atletico'ya gittiginde aciliyorsa kendisini Atleticolular ovsun sen degil

Elano ve Arda aynı kefede olamaz. Bizim takımın kaptanlığını yapmış, üstüne üstlük Türk bir oyuncu. Hamit, Nuri falan Ş. Ligi'ni kazansın, finalde gol atsınlar, gurur duyarım onlarla da. Sen yanlış anlamışsın.

Ligdeki amacı aynı konsept falan değil yahu, Bursa şampiyonluğa oynamaz ama Madrid oynar, onların şampiyon olamamasının tek sebebi Barca-Real ikilisi, çok farklı örnekler.

ciddimisin

3 buyukler olmasa bursa sampiyonluga oynamaz diyorsun sen harbiden:)

adamlar 3 buyukler milyonlari sactiginda sampiyon oldular:)

yav tamam seni mutlu edecekse trabzon diyelim

buyuk bir sereftir bu benzetme atletico icin bu arada:)

Belki de Engin Arda'ya alternatif olarak alınacaktı ?

Alınaydı o zaman, ihtimaller denizinden çıkın, Arda gitti Engin patladı, gerçekten Arda'ya alternatif düşünülmüş, baksana, gider gitmez alternatifini getirdiler.

zuhahahahha

bombaya bak

melo ceyhun arasindaki fark ile

arda aydin arasindaki performans farki arasinda daglar kadar fark yok

melonun ne kadar alternatifi varsa ardaninda o kadar alternatifi var bu takimda

Hâlâ fark diyorsun yahu.:) Aydın kaç kere oynamış sanki solda, neyse, farklı bakıyoruz sanırım.

Tamam büyüklük ücretlerle oluyormuş.Zamanında Kayseri Topuzu 9 a sattı o yıl rekoru onlar kırdı ülkemizin büyük takımı Kayseri.Antep Tabata'yı 8 e verdi o sene ücrette üst sıralara geldi Türkiye'nin büyük takımı Antep.

Hayir olay buyuklukte degil, "Turkiye'nin en buyuk takimi yerine Ispanya'nin 5. takimina gitti" diyorsun. Ben de perspektif katmaya calisiyorum olaya.

Ben butun herkese kendimi kanitlamak yerine kendi kucuk dunyamda kral olayim ayaklarimi serip yatayim diyorsun.. Sonra Arda'yi Turkiye'de yan geldi yatti diye elestiriyorsun.. Sonra avrupa'ya 5. olan takima gitti diyorsun... Celisiyor birbiriyle hani, goremiyor muyuz yoksa?

ciddimisin

3 buyukler olmasa bursa sampiyonluga oynamaz diyorsun sen harbiden:)

adamlar 3 buyukler milyonlari sactiginda sampiyon oldular:)

yav tamam seni mutlu edecekse trabzon diyelim

buyuk bir sereftir bu benzetme atletico icin bu arada:)

Haha, bak anlamıyorsun işte, Bursa'yla kıyaslaman çok çok alakasız, milyon falan saçmayla ilgisi yok, Atletico da milyonlar saçtı, Real'den çok saçtı belki de bu yıl ama oradaki olay çok farklı. Allah Allah ya, hâlâ Trabzonspor, Bursaspor falan diyorsun. Çok enteresan valla.:)

Alınaydı o zaman, ihtimaller denizinden çıkın, Arda gitti Engin patladı, gerçekten Arda'ya alternatif düşünülmüş, baksana, gider gitmez alternatifini getirdiler.

Hâlâ fark diyorsun yahu.:) Aydın kaç kere oynamış sanki solda, neyse, farklı bakıyoruz sanırım.

Şaka gibi bi yorum.Engi'nin Arda'nın gidişi üzerine gelmesi tesadüftür.Zaten takımı alternatifsiz bırakma düşünceleri olsaydı üzerine Riera'yı almazlardı.

alternatiften bahsederken neye bakcaz sac renginemi?

farkina bakcaz tabi

sen melonun alternatifi ceyhun diyorsun:)

ardanin alternatifi havada karada aydin olur kazim olur ben olurum

hic zor olmaz

Geri
Üst Alt