Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"

Cevap: Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"

bir fundamental hata daha var bakis acinizda

yahu kendi kariyeri icin dogru karari vermis olmasi sizi neden ilgilendiriyor?

bir aciklarmisiniz

beni GSin durumu ilgilendiriyor banane ardanin kararinin dogrulugundan yanlisligindan

ardanin GSdan gitmesi GSa yararmi sagladi?

e yok

o zaman

BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Aynı şeyi söylüyoruz, "sana ne?", derdi bizi niye geriyor ki? Bırakın gitsin oynasın, tek adama bel bağlayıp takım kuranlar utansın önce. Ona buna bahane bulmayın Allah aşkına.

Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"

Hayri Servet bu takimi daha fazla sahiplendi dedin ya..

takethatprincedouchep1.gif

Sallamaya devam o zaman Arda'ya, sonra gidip kimse neden disariya oyuncu yollayamiyoruz demesin ama. Sanirsin biz Premier Lig'iz de biz de misyonunu tamamlayan adami Ingiltere'nin kiytirik ligine rahat yollariz. Devam..

Sahada kim mucadele etmis ona bakarim reis. Arda'yi goremedim ben, Servet'i gordum. Arda demec vermekle mesguldu.

Evet zaten Fatih Terim de yalan söylüyor.Arda bu sene bizimle derken.Ardanın gidişi sürpriz oldu kalacaktı derken...

Medya önünde dememiş olabilir, ama Terim "Planlarımı Arda üzerine yapmıştım" dediyse, Arda "kalacağım" demiştir.

e süreç öyle gerektirmiş .. athletico ilk geldiginde elinde nakiti yoktu .. adamalrını sattıktan sonra net şekilde geldi sonuçta ve ardanın da terime ben kalıagım bu sene dedigini sanmıyorum . sadece gidişi süpriz olmuş olabilir.

Köy takımı denen takım da üstünde Barca-Real gibi iki saçma sapan takım olmasa şampiyonluğun en büyük adayı.

Son zamanda kadrosuna yaptığı revizyonla büyük takım mı olunuyor ? Anzhi büyük takım mı ? Rusya liginin en büyük şampiyonluk adayı.Burada Ulucakspor var.Ulucakspor köy takımı.Ulucakspor'u araplar alsa 1. lige çıkarsa parayı basıp Ronaldoyu Tevezi getirse büyük takım mı olacak ?

e tamamda tarih devre arası sonrası o dönemde çıkan haberlere karşı yapılan bir açıklamadır.

Bugün bazı medya organları ve internet sitelerinde yer alan ve sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacağımı iddia eden ifadeler şahsıma ait değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Arda Turan

simdi arda olsa tek adamami bel baglamis olacaktik:)

Allah Allah, sol kanadın madem çok sağlam, alternatifli bir kadron var, Arda gidince onun alternatifini koy. Bu adam cezalı olabilir, sakat olabilir, koca sezonda yedek durması gereken maç olabilir, olabilir de olabilir. O zamanlarda ne yapacaktık acaba? Engin ve Riera sırf Arda gitti diye geldi, solda artık Eboue'yi oynatırlardı. Hiç 1-2 maçın hesabını yapma falan da demeyin, bunun 1-2 maçı mı olur, Allah korusun ayağı kırılsa sezonu kapatacak, senin kadroya aldığın 2 sol kanat adamı Arda gittikten sonra geliyor. Herhalde 5-6 ay sahalardan uzak kalsa TFF'den rica ederdik bi adam almak için.

Baya baya tek adama bel bağlamıştık, hiç kusura bakmayın. Arda'nın o kadroda alternatifi yoktu, olsaydı hiç mızmızlanmazdık, Riera'yı da alır rahat ederdik.

Sahada kim mucadele etmis ona bakarim reis. Arda'yi goremedim ben, Servet'i gordum. Arda demec vermekle mesguldu.

Cok fena oyuna geliyoruz =( Arda'nin verdigi 50 tane demec, Servet'in kendi hocasina ve takim arkadaslarina karsi verdigi 2 demecin etkisini yapmadi bende.. Farkli bakis acisi demek ki.

"Sakat sakat oynadim" "Bana guvenmiyor hocam ondan arkaya top kaciriyorum" Bu adam takimi en cok sahiplenense yanmisiz.

Ayrica Arda'nin basinda Turkiye lig'inin geri kalaninin basinda dolasan muhabirlerden daha cok adam vardi. Mesela Beckham icin de "onu izleyen bir sirk var hep" derler, ama Beckham aslen gayet profosyonel isine bakan bir adamdir. Arda'nin basinda ki sirk kaplanli filli daha bir hayvanli bir seydi hani.

e süreç öyle gerektirmiş .. athletico ilk geldiginde elinde nakiti yoktu .. adamalrını sattıktan sonra net şekilde geldi sonuçta ve ardanın da terime ben kalıagım bu sene dedigini sanmıyorum . sadece gidişi süpriz olmuş olabilir.

Atletico'nun nakit sıkıntısı mı vardı? Agüero'dan gelen parayı direk Porto'ya yolladılar, Arda için harcadıkları para nereden geldi? Arda Terim'e "kalacağım" dedi bence.

bursa gibi bisey iste en fazla

Çok alakasız örnek, bu ligde 3 büyükleri çıkar, şampiyonluğun en büyük adayı Bursa olmaz, çok farklı şeylerden bahsediyoruz.:) Neyse, Atletico hayvani bir hücum takımı, izlediysen bir-iki maç görmüşsündür, sezon sonu Avrupa Ligi'ni olur da kazanırlarsa Arda da finalde 1 gol 1 asistle maçı getirirse o zaman görürüm ben sizi.:) Burada gider Orduspor'a gol atar şampiyonluk getirirdi en fazla, fark var faaarrrkkkk.:)

Atletico'nun nakit sıkıntısı mı vardı? Agüero'dan gelen parayı direk Porto'ya yolladılar, Arda için harcadıkları para nereden geldi? Arda Terim'e "kalacağım" dedi bence.

evet oyuncuları satmadan önce vardı .. bende diyorum ki zaten de gea ve aguero gittikten sonra daha net nakit parayla geldilier.

Bugün bazı medya organları ve internet sitelerinde yer alan ve sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacağımı iddia eden ifadeler şahsıma ait değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Arda Turan

Arda'nın "kalacağım" dediğine inanan biri olarak diyorum ki, bu açıklama "kalacağım" demek değildir. Bu sadece öyle birşey demediğinin kanıtı olabilir.

Allah Allah, sol kanadın madem çok sağlam, alternatifli bir kadron var, Arda gidince onun alternatifini koy. Bu adam cezalı olabilir, sakat olabilir, koca sezonda yedek durması gereken maç olabilir, olabilir de olabilir. O zamanlarda ne yapacaktık acaba? Engin ve Riera sırf Arda gitti diye geldi, solda artık Eboue'yi oynatırlardı. Hiç 1-2 maçın hesabını yapma falan da demeyin, bunun 1-2 maçı mı olur, Allah korusun ayağı kırılsa sezonu kapatacak, senin kadroya aldığın 2 sol kanat adamı Arda gittikten sonra geliyor. Herhalde 5-6 ay sahalardan uzak kalsa TFF'den rica ederdik bi adam almak için.

Baya baya tek adama bel bağlamıştık, hiç kusura bakmayın. Arda'nın o kadroda alternatifi yoktu, olsaydı hiç mızmızlanmazdık, Riera'yı da alır rahat ederdik.

benim bu mesajtan anladigim bilmedigimiz bir sekilde para miciyor olmamiz

klup olaraktan:)

cokmu enteresan geldi arda kaciyorum dedikten sonra adam almamiz

takimda musleranin alternatifi varmi?

selcugun varmi

melonun varmi

gorende her pozisyonda 5 kisi var bi sol acik arda yanliz sanacak:)

Geri
Üst Alt