Arda Turan, Yeni Sezonda Terim'in Yardımcısı Oluyor

Arda ve başarılı bir hoca olmak…. Neyse büyük konuşmayayım ama mümkünse baban ve sen gidin bir daha da adım atmayın salın artık bizi.

GS çatısı altında bedava para kazanıyor bu arkadaşlar (Necati ve Selçuk buna dahil)

Kabul ederse hocanın yardımcısı olacak en doğru adam Okan Buruk yerli olarak. Bildiğim kadarıyla kişisel/ailevi nedenle aktif değil şu an.
Yerli başka yardımcı olacak kapasitede hiç bir adam yok bence.

Arda Turan selcukdan da necatiden de faydali olur futbolcularla iliskisi ve abiligi cok daha iyi ama teknik , taktik ve analiz konusunda birsey diyemem
Gençler de Arda abisini örnek alıp uçakta babası yaşında gazeteci döver, milletin karısına bacısına sarkıp hastanelerde silah patlatır.

Bu arkadaşın bırak biz de, herhangi bir spor dalında yeri yok.
Gelişim derslerinde kötü örnek olarak gösterilebilir o kadar.

Gscimbom mobil

ft tüm camiayi karsisina almisti bunu getirebilmek icin

mustafa cengizle az atismadilar medyanin önünde bu pislik icin

geldiginden beri de burnumuz b.ktan kurtulmuyor

su adami gs icinde kabul eden birisi net midesizdir benim icin

Gençler de Arda abisini örnek alıp uçakta babası yaşında gazeteci döver, milletin karısına bacısına sarkıp hastanelerde silah patlatır.

Gscimbom mobil
sende haklisin

Güzel.

Rakip kontraya çıktığında kulübeden tabancayla indirir Tommiks.

Gscimbom mobil
Ben onunla aynı takımda oynayan,aklı başında bir genç olsam söylediğiniz örnekleri değil de Atletico Madrid ile kazandığı La Liga ve Uefa Kupası şampiyonluklarını,Barcelona takımına kadar ulaşabilmesini kendime hedef belirler,örnek alırdım.

Ben onunla aynı takımda oynayan,aklı başında bir genç olsam söylediğiniz örnekleri değil de Atletico Madrid ile kazandığı La Liga ve Uefa Kupası şampiyonluklarını,Barcelona takımına kadar ulaşabilmesini kendime hedef belirler,örnek alırdım.
Keşke her genç senin gibi azimli olsa.

Gscimbom mobil

Rakip takımın yedek kulübesine silah çekecek adam lazım tabi!!

Geri
Üst Alt