- 18 Mayıs 2011
- 49.860
- 52.838
- 4.398
adanali degillerekonominin başina ekonomi bilmeyen birini atadiklarinda problem yok ama arda antrenör olunca sorun oluyor.
xavi, gerard veya pirlo olmamasi icin tek bir neden söyleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adanali degillerekonominin başina ekonomi bilmeyen birini atadiklarinda problem yok ama arda antrenör olunca sorun oluyor.
xavi, gerard veya pirlo olmamasi icin tek bir neden söyleyin
mehmedim acill etli çig kofte tarifi verradanali degiller
seninde kimlere hayran oldugu iyii biliyoruz milföyy hamuru beuyMehmet Ağar hayranı bu çocuk mafya özentisi olur ancak.
Arda'yi savunmak sana mı kaldı Doruk? Sen kadın savunucususun. Arda gibi bir adamı savunmak sana yakışmadı!seninde kimlere hayran oldugu iyii biliyoruz milföyy hamuru beuy
Gençler de Arda abisini örnek alıp uçakta babası yaşında gazeteci döver, milletin karısına bacısına sarkıp hastanelerde silah patlatır.Arda Turan selcukdan da necatiden de faydali olur futbolcularla iliskisi ve abiligi cok daha iyi ama teknik , taktik ve analiz konusunda birsey diyemem
aaAaaaaaaaaaa ne kaba sözlerr bunlarrrArda'yi savunmak sana mı kaldı Doruk? Sen kadın savunucususun. Arda gibi bir adamı savunmak sana yakışmadı!
sende haklisinGençler de Arda abisini örnek alıp uçakta babası yaşında gazeteci döver, milletin karısına bacısına sarkıp hastanelerde silah patlatır.
Bu arkadaşın bırak biz de, herhangi bir spor dalında yeri yok.
Gelişim derslerinde kötü örnek olarak gösterilebilir o kadar.
Gscimbom mobil
Ben onunla aynı takımda oynayan,aklı başında bir genç olsam söylediğiniz örnekleri değil de Atletico Madrid ile kazandığı La Liga ve Uefa Kupası şampiyonluklarını,Barcelona takımına kadar ulaşabilmesini kendime hedef belirler,örnek alırdım.Gençler de Arda abisini örnek alıp uçakta babası yaşında gazeteci döver, milletin karısına bacısına sarkıp hastanelerde silah patlatır.
Bu arkadaşın bırak biz de, herhangi bir spor dalında yeri yok.
Gelişim derslerinde kötü örnek olarak gösterilebilir o kadar.
Gscimbom mobil
erdoğanın şoförünü milletvekili yapmasından hiçbir farkı yokMehmet Ağar hayranı bu çocuk mafya özentisi olur ancak.
Keşke her genç senin gibi azimli olsa.Ben onunla aynı takımda oynayan,aklı başında bir genç olsam söylediğiniz örnekleri değil de Atletico Madrid ile kazandığı La Liga ve Uefa Kupası şampiyonluklarını,Barcelona takımına kadar ulaşabilmesini kendime hedef belirler,örnek alırdım.