Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.197
- 28.898
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oooo kardeşim hoş geldin yav nihayetSana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?
Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.
Hepinize tekrardan selamlar bu arada.
Yav sırf mizah icin gelmeli forumdaki ahbaplarimi caps manyagi yaparim
Bu fotoğraftan sadece birkaç hafta sonra hocayı yüzüstü bırakıp gitti hain..
Her zaman tutan cenabetliğin , bu seferde tutmazistemiyorum bunun gelmesini. bütün kirmizi cenabetligim üzerinde olsun
HoşbuldukOooo kardeşim hoş geldin yav nihayetNedir öyle forumu bırakmak falan? İlla kelle mi alalım? Arda'ya iyi transfer diyorsan da zaten sana diyecek bir şeyim yok
Bu arada ilginçtir bizim Danyal herhalde ilk defa uğurlu geldi. Hafta sonu onunla Bodrum'da görüştük daha bugün döndüm. Bugün de benim memom foruma dönmüş. Tekrardan hoş geldin kardeşimGitme bir daha.
Bana niye veda etmeden gittin ?HoşbuldukZaten dönecektim de Emrah mesaj atmış onu görünce gireyim dedim.
Sana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?
Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.
Hepinize tekrardan selamlar bu arada.
Tablet kılıfları uzmanına karşı Ne gibi bi zaafın var senin ?Bana niye veda etmeden gittin ?