Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?

Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.

Hepinize tekrardan selamlar bu arada.
Oooo kardeşim hoş geldin yav nihayet ;D Nedir öyle forumu bırakmak falan? İlla kelle mi alalım? Arda'ya iyi transfer diyorsan da zaten sana diyecek bir şeyim yok ;D

Bu arada ilginçtir bizim Danyal herhalde ilk defa uğurlu geldi. Hafta sonu onunla Bodrum'da görüştük daha bugün döndüm. Bugün de benim memom foruma dönmüş. Tekrardan hoş geldin kardeşim ;D Gitme bir daha.

Isi cok zor, hata yapmasi icin birsey yapmasina gerek yok. olanlari unutturmak icin son 4 yildir gosterdigi performansin 10 katini vermeli...

susup var gucu ile futbolu ile konusursa belki....ama yinede futbol hayati husranla kapanmamasi icin tek hamlesi gibi. .... \

bunlarini hepsini atladim..bizimkiler transfer bitirecekde biz gorecegiz

İmkansız bu iş ya boşa stres yapmayın

Yav sırf mizah icin gelmeli forumdaki ahbaplarimi caps manyagi yaparim

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Hala Veli Yigit denilen kolpaci’nin haberlerini mi paylasiyorsunuz? Birde son dakika olarak. Allahi askina yapmayin

Oooo kardeşim hoş geldin yav nihayet ;D Nedir öyle forumu bırakmak falan? İlla kelle mi alalım? Arda'ya iyi transfer diyorsan da zaten sana diyecek bir şeyim yok ;D

Bu arada ilginçtir bizim Danyal herhalde ilk defa uğurlu geldi. Hafta sonu onunla Bodrum'da görüştük daha bugün döndüm. Bugün de benim memom foruma dönmüş. Tekrardan hoş geldin kardeşim ;D Gitme bir daha.
Hoşbulduk :D Zaten dönecektim de Emrah mesaj atmış onu görünce gireyim dedim.

Gün geçtikçe Arda ve Topal’ın bize gelme olasılığı artıyor zaten çünkü başka transfer beceremiyorlar.

Sana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?

Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.

Hepinize tekrardan selamlar bu arada.

Hoşgeldin abi, saygılar :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt