Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir el öptü diye iş nerelere geldi.Bu adam değil miydi miletin karısına yazıp hastane basan, kampta babası yaşındaki adamın boğazını sıkan,milletle alay edercesine gülerek sahadan çıkan. Daha bir sürü şey, bunu mu layik görüyorsunuz Galatasaray'a. Böyle biri mi temsil edecek koskoca asırlık çınarı. Siz de sanıyorsunuz ki burada başarıdan başarıya koşacak. Kulüp uçurumdan aşağıya yuvarlanıyor tutanı yok.

Top toplayıcısı olarak gelebilir, bir sıkıntı yok. Ya da gelsin Adem'in kramponlarını taşısın :hat:

Yıllık 25 milyon eurodan az veren haindir!

Hayırlı olsun büyük kaptan yuvasına hoşgeldi

Yabancıları adam etse yeter

Ben inanmiyorum gelecegine. Bu haber yalan olmali. Aksine inanmak istemiyorum. Karakterini, kisiligini vs gectim futbolu dahi bitik. 33 yasinda ve basaksehirde dahi oynayamayan bir adam(!)dan bahsediyoruz. Daha gecen gun bundan sonra futbolcularin gecmisine yatirim yapmayacagiz dediler. Artik Galatasaray’da kariyerinin sonuna gelmis futbolcu gormek istemiyorum. Burasi basariya ac olanlarin takimi huzur evi degil.

haber türk formumu burası nasıl gsc haber

Hayırlı olsun büyük kaptan yuvasına hoşgeldi

Yabancıları adam etse yeter
Yabancıların da karısına sarkmasın sonra? Ama idmanda tabanca sesleri duymak değişik ve motive edici olabilir denemek lazım. Aydıncım, ya kendi eski haline hızlı bir dönüş yaşıyosun ya da çok çaresiz bir durunda olmalısın. Bu yazdıklarının başka bir açıklaması olamaz.

Hadi herşeyi geçtim futbol olarak ne verecek bu herif bize.Belhanda gönderilip no 10 na bu geçecek görünen.Başakşehirdeki görüntüsü emekli gibi.Yine yanlış 1 hamle.Bu seneyi tamamen çöpe attık.
Yanlis anlamissin, biz vericez ona. 3 5 milyon sayariz

Yanında Sabri, Emre Çolak, Semih ile gelmezse olmaz!!
Her birine senelik 3 milyon Euro'dan sözleşme vermezseniz adam değilsiniz!

Terim istifa!

Yanında Sabri, Emre Çolak, Semih ile gelmezse olmaz!!
Her birine senelik 3 milyon Euro'dan sözleşme vermezseniz adam değilsiniz!

Terim istifa!

Porzingis’i ver artık usta?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hemen yıllık 3.5 milyon €'dan 4 yıllık sözleşme akabinde S.İnan'ın sözleşme uzatılması.

haber türk formumu burası nasıl gsc haber
hemen işlemleri başlattık

indir (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt